Любители на кучета - 103

• 24 735
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Духче, сега официално честито! Честито и на имениците днес!
Честито и на моята Роузи и на другата Роузи в темата! Satisfied

# 346
Честит рожден ден на Дух, всичко най най хубаво Flowers Bouquet
Честит празник на всички именници, двукраки и четирикраки, бъдете живи и здрави Hug
Карина решила да си полегне в бебешкия шезлонг:) не стига, че завзема цялото легло, общо взето с мъжа ми сме в двата края, а тя се шири по средата Simple Smile

# 347
  • Бургас
Всички празнуващи по един и два пъти да са честити, колкото косми в къщата, толкоз поводи за щастие да имат!
По телевизора нищо интересно не дават.

И книгата ти е скучна.

# 348
  • Sliven
pip4i, да не би нашите Роузинки да имат днес имен ден? Да са ви здрави и ни радват още дъъълги години!
Честит рожден ден на Духче, честит имен ден на всички празнуващи в групата! Пожелавам здраве, любов и много мокри целувки Kissing HeartKissing Heart
Два дни не съм влизала и се нагледах на прекрасни муцунки, нови бебета, пъзелчета, туй онуй.

# 349
pip4i, да не би нашите Роузинки да имат днес имен ден? Да са ви здрави и ни радват още дъъълги години!
...
Що да нямат, нали носят имена на цветя! А и ММ ѝ вика по-често Розо SatisfiedFlowers Rose

# 350
Юхууу страхотни сте! Благодаря

# 351
Моето момче става на 6 месеца.

Кога мина това време... помня каква малка топка беше. Ще получи нови купи за храна и вода, че старите ги поизяде. Не е рожден ден, но и с малко месце ще се облажи.

# 352
  • Варна
Добро утро и честит празник на двукраки и четирикраки, да сте здрави и много щастливи, извинявам се, че е на патерици. ❤

# 353
  • sofia
Честита половин годинка на сладкият Арчи!
Неговият набор Леон също празнува днес 6 месеца!

# 354
Ох, сладкишчето Леон, честит да си! Кучета с късмет сте с Арчи. И като гледам това важи за всички кучета в темата.Simple Smile

# 355
Не сме се показвали скоро

Пресни, парят...

# 356
Ах, че прелест! И кафяво и синьо оче, сладурче! Kiss

# 357
Здрасти!Какво спокойствие и позитивизъм има тук!Честити празници на патерица,на всички-дву и четирикраки!Бъдете здрави!
      Много готини фотомодели сте пуснали,ще ми е нужно време да запомня имената им.
   Децата заведоха нашето беб Айра на ветеринар,за трета ваксина и за насоки относно възпитание и сдружаване с голямото ни куче.Вчера под надзор ги пуснахме малко да поиграят задено,обаче ни е страх голямата да не сдъвче малката.От утре сутрен мислим да започнем заедно да ги разхождаме сутрин,и двете да са на повод,извън дома.
    Приемам всякакъв акъл,който може да ми дадете или насоки къде да чета.
   И как да учим бебето да пишка навън.Днес два пъти я извеждат децата извън къщата,на двора,тя не прави нищо,но в момента,в който влезе вътре пишка в банят.
   Аз не съм имала проблем с голямото куче,но то си живее на двора от малко,има си място ,където си върши работите.А бебето предстои да живее в апартамент,а сега е вътре.

# 358
  • Варна
Марулче, по-дълго време я дръжте вън и когато се изпишка или изака, наградка, възглас браво и ръкопляскане. Малко циркаджийско, ама с бебе е така, ще се научи.

# 359
  • sf
Ехоууу, мързелувкам си 😉

Общи условия

Активация на акаунт