Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 450
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Добър ви ден!

Ох, че хубав Джони! Heart

От вчера съм като на стоковата борса. Доставчиците ни разпродават стокови количества и положението е който свари, той превари. В 9 имах топла баница, не мога да стигна до нея, само я мириша.

За днес менюто е супа топчета и кюфтета с бял сос. От снощи има и мляко с ориз. Утре вече ще им напълня една тенджера с боб, стига претенции Simple Smile

Указанията на Лили и аз ги помня. Не смея да ги последвам, че да не лъснат някои пропуски, макар че знам уж що е то катет и хипотенуза Joy

Слънчице е напекло тук и така по ми спори домакинската работа. Вчера 4 чекмеджета оправих, днес 4, утре...ехеее до 13 май имам време и да ги потретя.

Хубав ден, момичета!

# 136
  • на Мелмак
Нищо не ми се готви вече. Може само едни спагети. Толкова готвене.... Пфууу! И Едене! Добре, че съм 2.5кг надолу Wink
Дойдоха ми обущата - хем шарени, хем с лъскаво, направо като истински папагалски Grinning

# 137
Ети, без снимка не вярвам;)

# 138
  • Бургас
Аз днес няма да готвя!
Имам малко печени картофи, цяла тенджера със свинско със зеленчуци яхния, и още половин с кюфтета със зеленчуци, има и още 4 пържолки от снощните. Само салатка ще направя.
Наздраве!
Отивам да си пощя китките!
Страхотно слънце грее.

# 139
  • Euskal Herria
Може ли някой да припомни указанията на Лили? Simple Smile
Уж от днес ще почва да се оправя времето при нас, чакам го с нетърпение. Няма да излизам, ама поне ще обърна къщата - основно от-до ще изчистя, пренаредя... Явно тази година няма да подменям цветята в сандъчетата, ама здраве да е.

# 140
Баничките, които се приготвят по катет и хипотенуза са овековечени в Готварската книга. https://m.bg-mamma.com/?topic=822303.msg35945854&utm_source= … tlink#msg35945854

Рибка хапнахме за обяд. Паниран кашкавал за вечеря. Направих с щерката 30 минута разходка до близкия плод и зеленчук - за тази седмица ни стига. Чакам трайно да се затопли, че ми омръзна терасата да е мокра през ден.

# 141
Благодаря за милите думи, момичета, здрави да сте вие и обичните ви, липсвате ми Hug

Не се отпускайте, пак ще дойдем с Бонбони Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 142
Шугърита, Hug, нагушкай малкото слънчице Yellow Heart.

Стопли се, слава богу, та разнообразихме стоенето в къщи с игра на двора. Колко малко му трябва на едно Буболече, за да е щастливо. Един капчук, една локва, непромокаемо яке и гумени ботуши. От там нататък няма какво да ви обяснявам Joy.

Поздравявам всички ви с едно чудесно изпълнение - The Sound of Silence.

# 143
  • Canada
2в1, интересна версия, хареса ми! А на младежите кожата на лицето е за завист направо!
Виж, формата на очите я докарвам тази сутрин, че ядох панетоне и прясно мляко вчера.

Правих и шкембе чорба, днес ще пропусна готвенето. Пия кафе и ще тормозя пудовката.

Не спира да вали тук. Хубав петък, момичета!

# 144

Правих и шкембе чорба, днес ще пропусна готвенето.
Щастливка. А аз ще усмърдвам на печена скумрия.

# 145
За баничките, свекърва ми ми показва сигурно 10пъти и аз все не запомням. Но щерката е запомнила и миналата седмица правих такива. Е, не станаха като на свекървата. Трябва да питам и сместта и каква точно е, защото е по-различна.

Иначе, кората със сместта се прегъва по дългата страна на две. От горния ляв ъгъл се хваща кората и се прегъва навътре към средата, за да се образува триъгълник. После е лесно, образувания триъгълник се прегъва надолу и т.н. докато се стигне края на кората.

# 146
  • Euskal Herria
Щастливка. А аз ще усмърдвам на печена скумрия.
Аууу, това е почти единствената риба, която ям! Ама тук няма, за мое съжаление.

# 147
И ние само такава хапваме, Янче.

# 148
  • Бургас
Скумрия купувам само готова, печена. От години не се занимавам с нея у дома.
До сега се препичах кат смок на терасата на слънце. Кафе пих, бира си налях, на цветята се любувах.... Мързел!

# 149
2в1, преди два-три дена се бях сетила за песента. Даже я споделих във фейса. Нещо, което рядко правя. Обаче оригинала е дъ бест!

Днес съм на това - https://www.youtube.com/watch?v=kdGx4_mqdsU&feature=share
Специален поздрав за всички. И ако Шугърчето го види да го пусне на Бонбони 🙂

Янче, твоя кекс пак е във фурната. Като почна да се търкалям да знаеш, че е по твоя вина 😁

Общи условия

Активация на акаунт