Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 184
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 815
През ноща към 4 часа имаше ваучери на озон. В 6бяха свършили. Аз ще чакам  за стор бг

# 1 816
  • Пловдив
Аз чакам за Спорт депо.

# 1 817
  • Сливен
В 3 часа ги пуснаха, взех за Спортдепо и после видях, че няма друг-тоест пуснали са по 1 ваучер, от изчерпаните. Имаше за Озон(сега го няма) и Техномаркет(преди 1 час още го имаше). 🙂

# 1 818
Имам ваучер 30 лева за Спорт Депо, не е от зайците. Отново печеля нещо което не ми трябва. Искаше ми се да имам, но от Техномаркет,харесах си един сандвичмейкър. Пусти късмет Joy

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 10:00 от Усмивчица-28

# 1 819
# 1 820
Аз взех ваучера за ozone /не ме мразете Grinning/. Събудих се към 4 часа и си викам я да видя дали не се е появил. И хоп, изненада. Грабнах го, но след това проверих и продължаваше да стои в раздела за онлайн магазини. Не знам дали е бил 1. Не помня кой сподели, че през нощта се появяват ваучери, но благодаря от сърце.
Знам, че го обсъждахте, но не съм запомнила. Активирам го чак, когато трябва да го попълня при онлайн поръчката, нали? Така разбирам правилата. Защото щял да е активен само 5 минути. Никъде не пише за срок за използването му.

# 1 821
Ти не си го взела според мен, я си погледни профила! Купуваш, активираш и си записваш кода/правиш скрийншот на екрана през тези 5 минути.

# 1 822
Ужас. Стои в портфейла ми. Взело ми е и точките. Все още има бутон Активирай.
Ама голям съм шемет. Сега ако съм го изгубила ще умра от яд. Да активирам ли? Няма сега да го използвам, а през уикенда. Няколко пъти четох нощес правилата и явно ме заблуди това, че пише че се активира на място в магазина, когато е за физически магазин. Затова предположих, че и онлайн се активира преди поръчката.
П.С. Успях. Даде ми код. Заредих го в портфейла на ozone и ми изписа: Вие успешно заредихте 20 лв. с ваучер номер.... Blush Сега баланса ми там е 20 лв., а беше 0 лв. преди да заредя ваучера.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 09:02 от *Bobby*

# 1 823
В 3 часа ги пуснаха, взех за Спортдепо и после видях, че няма друг-тоест пуснали са по 1 ваучер, от изчерпаните. Имаше за Озон(сега го няма) и Техномаркет(преди 1 час още го имаше). 🙂

Пак ли беше 130 Хил зайци за Спорт депо?

# 1 824
  • при късмета
Ужас. Стои в портфейла ми. Взело ми е и точките. Все още има бутон Активирай.
Ама голям съм шемет. Сега ако съм го изгубила ще умра от яд. Да активирам ли? Няма сега да го използвам, а през уикенда. Няколко пъти четох нощес правилата и явно ме заблуди това, че пише че се активира на място в магазина, когато у за магазин. Затова предположих, че и онлойн се активира преди поръчката.
Успях. Даде ми код. Заредих го в портфейла на ozone и ми изписа: Вие успешно заредихте 20 лв. с ваучер номер.... Blush Сега баланса ми там е 20 лв., а беше 0 лв. преди да заредя ваучера.
За ваучерите за Фантастико трябва да си го активираш, а след това чакаш 10 дни да се появи в магазина. Но той е физически, не знам как е за озон. Т.е. не го активираш преди пазаруване, а за да го получиш изобщо.
Някой, ако е взимал ваучер за озон да каже дали е така и там, ако не, пиши им на зайците да ти обяснят

# 1 825
Боби, какво се получи, показа ли се код?
Щом имаш все още бутон активирай, може би и по този начин става.

# 1 826
Да, аз си коригирах горния коментар. Натиснах активирай, появи се код и брояч 5 минути, направих скрийшот. Влязох в Озон в портфейл и вкарах кода. Изписа ми, че успешно съм заредила 20 лв. с ваучер и баланса от 0 лв. стана 20 лв. Сега освен да ги питам само дали има срок, в който да бъде използван ваучера.
Ето това съобщение ме заблуди през нощта и затова не го активирах веднага:

# 1 827
  • София
Много тъпо с това появяване на ваучерите през нощта - в един часа нямаше за Спорт депо, в седем също. Толкова зор да събера точките, сега трябва да дебна през нощта.

# 1 828
Много тъпо с това появяване на ваучерите през нощта - в един часа нямаше за Спорт депо, в седем също. Толкова зор да събера точките, сега трябва да дебна през нощта.
И аз чакам Спорт депо

# 1 829
Ваучерът на Зоя още седи, ако някой го иска.
Естествено, че може да се вземе и да се активира на другия ден. Даже можете да си запишете кода и да си го ползвате друг ден, не е задължително да е през 5-те минути, през които се показва!

Общи условия

Активация на акаунт