Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 127
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 920
И аз си получих наградата от Милка, за първи път печеля подобен комплект - Ами постарали са се, пълен с всевъзможни сладкиши.
За ИКЕА - като не чета и въведох думата с малки букви, но нищо Simple Smile аз имам около 3000 т. и ако случайно получа още 2500, ще поръчам нещо.

# 1 921
Здравейте,  до сега не бях писала в форума, но ви следя. От тук научих за играта cahikari. Много ме съмняваше, но както и да е. Аз съм тази с 7 седемте съвпадащи числа от 23.04. И днес ми се обадиха. Показах им банкнотата по камерата и казаха, че ще ми изпратят сумата 300 лв. по Спиди в Понеделник.  Все още ме стмнява малко, но ако ги получа ще пиша.

# 1 922
  • София
Не искам да съм груба, но... От 2014 година чак сега решихте да пишете, за да защитавате cashikari?! Нищо друго досега не сте печелили, което да си заслужава да се лишите от анонимността си във форума?! Ехааа... Сигурно, всичко което казвате е вярно. Както и постът на Петя. Дано играта да си заслужава. Но ако целта на тези постове е да защитят имиджа на играта, лично за мен не се получава, а дразни.
Ползвайте си парите със здраве. Дано и за напред да имате такъв късмет!

# 1 923
Много са ми съмнителни постовете на тези две потребителки...как пък не пишат,но веднага се включват.Simple Smile))

# 1 924
  • София
Не, че нещо нямам идея за играта, само я инсталирах, аз пари в брой почти не държа, но специално Петя и друг път е писала.

# 1 925
Когато регистрирам банкнота веднага ли разбирам дали печеля или след колко време? Защото при мен пари не се задържат за дълго Grinning

# 1 926
  • София
Не, че нещо нямам идея за играта, само я инсталирах, аз пари в брой почти не държа, но специално Петя и друг път е писала.

Петя си е със същата снимка и тук, и там и на видеото е същият човек. Аз и на другата девойка вярвам. Няма причина да не ѝ вярвам. Просто вместо да ме стимулира такъв тип коментари "от небето" ми действат негативно. Лично на мен. Други може да се кефят

# 1 927
  • София
Благодарности за добрината на ,"мандаринка", която направи деня ми по-хубав и усмихнат Heart Eyes

# 1 928
Конкурс за илюстрация по стихотворение на Христо Фотев, за студенти /срок - до 30.04.2020 г./:
https://e-burgas.com/post/konkurs-za-tvorchestvoto-na-fotev-otpr … na-burgazlii-4018

Имало е и за категория - ученици, но срокът за представяне на творбите е изтекъл. Към момента тече гласуване. Рисунките са много красиви!

# 1 929
И аз си получих наградата от Милка, за първи път печеля подобен комплект - Ами постарали са се, пълен с всевъзможни сладкиши.
За ИКЕА - като не чета и въведох думата с малки букви, но нищо Simple Smile аз имам около 3000 т. и ако случайно получа още 2500, ще поръчам нещо.

Много хора са си ги получили, при мен нищичко не идва.

# 1 930
Помагайте, момичета! Може ли два ваучера на Тефал в Технополис да се обединят за една покупка. Май бяхте писали, че да, но не съм сигурна.

# 1 931
  • София
Може. Ние така направихме

# 1 932
Помагайте, момичета! Може ли два ваучера на Тефал в Технополис да се обединят за една покупка. Май бяхте писали, че да, но не съм сигурна.

Още в началото на кампанията без проблем в Технополис си обединих два ваучера в една поръчка и доплатих 4.90 лв накрая. Никакъв проблем не са ми правили.

# 1 933
Каква е тази игра с банкноти? Връща назад, но не можах да открия нищо...

# 1 934
Благодаря, отивам!

Общи условия

Активация на акаунт