Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 124
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 010
Доставката от Clio book, не е безплатна, няколко пъти съм поръчвала от там. Всеки понеделник качват нови книги за подаряване (имайте предвид, че повечето книги са от пунктове за вторични суровини). Създателката на онлайн книжарницата подарява, дарява, а друга част от книгите продава, за да може да финансира начинанието си.

# 2 011
Гледам, че играта на кола за фешън дейс е до утре. Така и не си дадох зор да натрупам някаква сума, то и сайта не ми харесва.
Разменям код за 5лв. срещу 3 кода за спаркс. Разменен.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 14:10 от ~Carolina~

# 2 012
  • София
Здравейте, разменям код за 7 лева за Takeaway срещу код за 5 лева за Фешъндейс, ако някой има интерес, моля да ми пише. Харесала съм си едни маратонки.. и всяка отстъпка за тях е добре дошла, а утре имам и карантинен рожден ден. Grinning

Бих разменила и ваучера за 80 лева за шаловете, който спечелих от Буено, но за съжаление още не са ми го изпратили и няма как да стане веднага, а за доверие не мога да Ви моля и бих ви разбрала. Аз съм честен и коректен човек, ако някой все пак реши.. мисля, че 40 лв от ФД са спревидливи за него.

Хубава неделя от мен!

# 2 013
  • София; Дружбето
Къде се въвежда думата на икея, не мога да се оправя нещо. Нито букви намирам, нито нищо. Трети ден я минавам тзи виртуална разходка, явно нещо не правя като хората.

# 2 014
Velosport, сумата за доставка не влиза в сумата на ваучера. В други сайтове може да се прави този номер (Емаг), но в store.bg явно не може. Дори да си поръчал за 17 лв, 3 лв ги губиш, защото доставката е отделно.
Играта на Икеа приключи!

# 2 015
Къде се въвежда думата на икея, не мога да се оправя нещо. Нито букви намирам, нито нищо. Трети ден я минавам тзи виртуална разходка, явно нещо не правя като хората.

До вчера беше...

# 2 016
  • при късмета
Разменям стикери от Била за кодове от Туборг. Понеже и двете трябва все пак физически да се разменят, ще е хубаво да е някой от западните квартали, следобедите мога и до центъра да отида.
За момента разполагам с номера 12, 5, 21, 20, 2, 149, 153, 86, 128, 48, 31, 154

# 2 017
  • София
От прингълс си чакам и аз наградата от март. Все още нищо за съжаление.

# 2 018
  • Пловдив
Имам проблем с ФД..Имам кодове и искам да си пусна поръчка,но защо ми пише,че са невалидни,като не са ползвани?

# 2 019
  • МИНДЕРА
Разменям профила си със заеци 98 000 ниво сребърно за ваучери ФД

# 2 020
Имам проблем с ФД..Имам кодове и искам да си пусна поръчка,но защо ми пише,че са невалидни,като не са ползвани?
Вкарвай ги с тиретата.

# 2 021
Velosport, сумата за доставка не влиза в сумата на ваучера. В други сайтове може да се прави този номер (Емаг), но в store.bg явно не може. Дори да си поръчал за 17 лв, 3 лв ги губиш, защото доставката е отделно.
Играта на Икеа приключи!
Доставката влиза във ваучера.Ето мейл от онзи ден от store.bg

Здравейте,

преди да добавим батериите стойността, която трябваше да заплатите беше
0,40лв. След като ги добавихме стойността стана 2,80лв.
Разбира се цената за доставка влиза в общата стойност и след това се
приспадат тези 20лв.

Ако съберете продуктите и доставката и извадите 20лв., ще видите че се
получава само 0,40лв. за плащане.

Поздрави,
Десислава

Имам и снимка от момента на поръчване

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 15:07 от Velosport

# 2 022
Аз пък искам да попитам двете печеливши девойки в cashikari, как точно ви поискаха да видят печелившата банкнота и някоя от вас би ли показала печелившия си имейл?

Банкнотата я свериха преди да ми дадат парите,а когато се регистрира на момента излиза известие в приложението дали пръв си регистрирал печелившата банкнота.

# 2 023
  • София
Разменям 40 000 зайци за код на ФД, както и AR стикери на Била.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 09:44 от brayan__

# 2 024
  • София
Аз пък искам да попитам двете печеливши девойки в cashikari, как точно ви поискаха да видят печелившата банкнота и някоя от вас би ли показала печелившия си имейл?

Банкнотата я свериха преди да ми дадат парите,а когато се регистрира на момента излиза известие в приложението дали пръв си регистрирал печелившата банкнота.
Как сверяват банкнотата, искат снимка или?

Общи условия

Активация на акаунт