Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 122
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Аз когато разговарях с момичето от Здраве, ме предупреди, че ще се забавят с изпълнението на поръчките. Попитах за доставката и ме увериха, че при получаване на продуктите няма да бъде поискана начислената сума.

# 226
Да, приспадната беше доставката. На втория въпрос не мога да отговоря.

# 227
  • София
В това Givvy ми се появиха разни странни неща, възможно ли е да ми прецакват телефона и акаунтите вътре?! Уж някакви игри пък нищо не се зарежда, някакви странни съобщения

# 228
В това Givvy ми се появиха разни странни неща, възможно ли е да ми прецакват телефона и акаунтите вътре?! Уж някакви игри пък нищо не се зарежда, някакви странни съобщения
Какви съобщения? При мен всичко е наред. Приложението е на принципа печелене от реклами и се гледат клипчета.

Оферта на Метро за София: https://www.metro.bg/metro-offers/online-order?utm_source=Facebo … DGdESY4CoM8z5Rgug

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 22:58 от Yellow Rose

# 229
Тъкмо днес щях да се включвам в играта на Озон във фб за снимки с пъзели, а тя била до вчера Close Много ме е яд, защото с децата всеки ден редим пъзели и ги снимам да ги показвам на бабите Grinning Все си казвах, че ще кача снимка и изтървах срока Sad

# 230
Няма как да ви прецакат нищо.Аз съм от началото на приложението и съм доволна от наградите.Обаче в момента има доста хора и на етапи бъгва самото приложение и при мен е същото .

# 231
Бъгването при мен е откакто го ползвам, няколко седмици. Grinning Наскоро забелязах, че не ми отчита веднага новите участия и тр да рестартирам тела. Доста промени правиха относно игрите за събиране на точки. Това със смятането ми харесва много, а с изчакването за ново видео е досадно. Пускат и нови награди, но шанса да спечеля е нищожен...

# 232
  • оттам, откъдето започва България
На 22 март направих поръчка с ваучера на Здраве, начислена е доставка и още не съм я получила. Вие, когато получихте вашите доставки беше ли спадната сумата за куриер? Видях, че се бавят до 10 работни дни, които изтекоха днес, а още е на статус заявена поръчката. Този статус ще се промени ли изобщо на изпратена?

Спокойно, разговарях с една мила дама от Арома и тя ме увери, че няма да ни се начислява сума за доставка.
Тя сподели, че имат много поръчки, освен нас с ваучерите (които сме 300 на брой), и затова ще им е нужно време.
Явно ще ни трябва повече търпение. Simple Smile
Скрит текст:
Моята поръчка е от 21.03.2020 г. Simple Smile

# 233
Няма да ви начислят доставка, но не са коректни. Трябваше да получа подарък плажна топка към едно спрейче за детето, не са ми я сложили, писах им и няма никакъв отговор. Ами аз повече от този сайт няма да пазарувам.

# 234
Моята поръчка от Здраве беше от 17 март, доставиха ми я на 2 април, нямаше доставка, а за статуса незнам, защото поръчката ми беше без регистрация и само ми изпратиха имейл, че е изпратена деня преди да дойде

# 235
  • София
В рамките на 2-3 дни регистрирах 6 бележки на Visa. Очаквах, че на 5-тата ще изпише нещо от рода на "Участвате за седмичната награда", но нямаше такова нещо. Нормално ли е или само при мен има някакъв проблем?

# 236
# 237
  • Пеликания
В рамките на 2-3 дни регистрирах 6 бележки на Visa. Очаквах, че на 5-тата ще изпише нещо от рода на "Участвате за седмичната награда", но нямаше такова нещо. Нормално ли е или само при мен има някакъв проблем?
И при мен нищо не изписва.

# 238
  • София
Оправиха се нещата с Гиви. Подадох обратна връзка и наистина е имало проблем, който е отстранен. Разбира се, пратих им скрийншотове и т.н. за изясняване на ситуацията. И да, обясниха ми, че често сменят функционалности, защото търсят най-доброто и интересно съдържание за потребителите.

# 239
Благодаря, на който сподели за играта на Озон с пъзелите. С ваучер съм. 😊
Имам един коледен списък с книги, от който ми оставаха да закупя още 8 и смятах да го направя на намаленията за 24 май, но сега ще използвам да си взема още няколко. ❤️ Много обичам такива награди!

Общи условия

Активация на акаунт