Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 402
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 325
PACKETA INTERNATIONAL S.R.O говори ли ви нещо? ФД ли са? Объркали са ми пратката, ако са те, праснали са някаква огромна сума за наложен платеж. Дано днес се свържа с тях по телефона. Как се комуникира най-бързо с тях?

# 2 326
PACKETA INTERNATIONAL S.R.O говори ли ви нещо? ФД ли са? Объркали са ми пратката, ако са те, праснали са някаква огромна сума за наложен платеж. Дано днес се свържа с тях по телефона. Как се комуникира най-бързо с тях?

ДАНТЕ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ С.А.
Това е фирмата на ФД.Поне така пише във фактурата,която си свалих онлайн.

# 2 327
Къде Пакета, там и Данте, важно да са интернешънъл😀 Ей, много мразя да се разправям с грешки! Нищо друго не чакам в момента, особено на такава сума.

# 2 328
Много ви благодаря за помощта за София мел! Направих каквото ми казахте.

# 2 329
  • Пловдив
Здравейте, бургаско пиво нямаше ли да има игра от 1.05? Не мога да я открия😤

# 2 330
Здравейте, бургаско пиво нямаше ли да има игра от 1.05? Не мога да я открия😤
Заповядай
https://www.burgasko.bg/

# 2 331
Мацки, някоя поръча ли от офертата на Фаберлик ( която съфорумка ни показа), искам да поръчам, но гледам че доставката до вкъщи е 24 лв. Ако има по- знаещи или поръчали ,моля пишете ми Simple Smile благодаря!

# 2 332
Мацки, някоя поръча ли от офертата на Фаберлик ( която съфорумка ни показа), искам да поръчам, но гледам че доставката до вкъщи е 24 лв. Ако има по- знаещи или поръчали ,моля пишете ми Simple Smile благодаря!
Аз ще поръчвам. Моя близка е консултант и ми каза, че досега най-високата цена на доставка и е била 10 лв. до офис на Спиди. А тогава тя имаше доста препарати поръчани. Аз си мисля някъде, че ще е около 6-7 най-много. Ама 24 😳 доста ми се вижда

# 2 333
Пише, под 200 лева поръчка 24 лв до където и да искаш . Над 200 лв около 10 лв. Фиксирана цена. Има безплатна доставка до техен пункт , но сега не знам работят ли.

Аз ще поръчвам. Моя близка е консултант и ми каза, че досега най-високата цена на доставка и е била 10 лв. до офис на Спиди. А тогава тя имаше доста препарати поръчани. Аз си мисля някъде, че ще е около 6-7 най-много. Ама 24 😳 доста ми се вижда

# 2 334
  • Sofia
Поради невъзможност да се свържем с потребителя Marsia11, се наложи да бъдe изтеглен нов печеливш, който ще получи специалната кутия на Maliva.
Това e:

Криси`

Честито!

Очакваме Криси` да се свържe с нас на e-mail: games@neg.bg като напишe потребителското си име, електронната поща, с която e регистрирана във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

Йее, тук видях първо. Супер, много се радвам Simple Smile
Днес ми донесоха и наградата от Помбер във фб - кашон с мечета Simple Smile Децата се зарадваха Simple Smile

Честита награда,
Писах им преди седмица и очаквам доставка на пакета, много се смяхме вкъщи, защото съм от хората които не купуват повече от 4 ролки, и никога не си купувам мастърбоксове или каквото и да е макси съдържание на продукти.... Та сега тая награда да спечеля ми е странно.

Отдавна не бях играла в игри, но се възвърнах така да се каже🙈🍀успех на всички вас, от тотото нищо, а играх с 4 полета, много неща са променили от година не съм играла. А и вече 6 от 49 има само едно теглене, шанса не е голям🙄

# 2 335
  • при късмета
С раница съм от туборг.
И поръчката от ФД трябва да дойде днес, ама куриера е спиди, та ще видим

# 2 336
  • in Wonderland
Здравейте, нали до края на април можеше да се ползва отстъпката във ФД април 10%?? Нещо не ми я прилага 😏 Къде бъркам?

Скрит текст:

# 2 337
Явно не се прилага за всички стоки. При мен също не се получи на стоки за дома и минах без него.

# 2 338
Намалението важи само за пролетните колекции.

# 2 339
Тази нощ в зайците имаше Техномаркет, Зоя.бг и 20 лв за ФФ на същите цени.
Мисля да им пиша имейл! Нали уж щяха да намалят цените и затова искат ЕГН за златното ниво.
Няма да стане да ни баламосват така!

Общи условия

Активация на акаунт