Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 636
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 355
А нямаше ли да е по лесно да е онлайн?Аз лично не бих се включила с това разкарване до пощата,която ми е на 3 км. пеша в едната посока.Абсурд.
Въртя и аз и чакам зоята,нощем абсурд да се занимавам да "вардя" ваучери.Помня преди няколко седмици пак беше така празно,и малко след това пуснаха доста ваучери.Вярно обаче не намалят зайците.

# 2 356

на всеки 4 месеца се изпращат старите, за да пристигнат новите, това разбрах и че се попълват неща от домакинството, само че участието за колко време е

# 2 357
  • София

на всеки 4 месеца се изпращат старите, за да пристигнат новите, това разбрах и че се попълват неща от домакинството, само че участието за колко време е

Дневниците се изпращат на две седмици Simple Smile Празните бланки Ви изпращат на 4 месеца един път Simple Smile

# 2 358
За пловдивчани:

Мебели Мондо
1 час ·

❤️ПЛОВДИВ, откриваме ОЩЕ ЕДИН магазин ❤️МОНДО в града!

✅Заповядайте в СЪБОТА /2.05.2020г/ от 10:00 часа.

-15% ОТСТЪПКА на ВСИЧКИ мебели на редовна цена! САМО в деня на ОТКРИВАНЕТО!

❤️ПЛОВДИВ,
ул Перущица 13 Б /срещу МОЛ ПЛОВДИВ/
📞0894300450

# 2 359
Днес трябва да обявят печелившите от играта на Нескуик за колелета. Искам! Simple Smile

# 2 360
  • София
Днес трябва да обявят печелившите от играта на Нескуик за колелета. Искам! Simple Smile
Ох и аз тръпна в очакване и много искам.

# 2 361
# 2 362
Има ли някой, който си е получил поръчката от Икеа? Колко време след като ви пратиха мейл, че е предадена за транспорт, я получихте? За София питам.

# 2 363
  • София
Съветвам ви въобще да не се занимавате с уинбет. Просто да не ви разказвам какви пререкания с тях и как става тегленето. Едни 90 лв искам да си взема от 2 седмици и няма и няма. Мисия почти невъзможна. Гледат максимално дълго да ти държат парите в профила по всякакви начини, явно за да ги изиграеш. А верификацията на профила каква сага е, леле. Нищо общо с НЛ, преди

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 13:15 от insane

# 2 364
Озон не са ми сложили дъвки - явно не са за всеки Simple Smile Имам само 2 книгоразделителя.

# 2 365
Икеа си я взех на място вчера.
Малко странно е организирано-звъниш на някакъв телефон и си цитираш номера на поръчката..

# 2 366
Моята поръчка  от Икеа направена на 23.04 пристигна днес с Интерлогистика (става въпрос за град в провинцията).

# 2 367
Ние пък нямаме никакви проблеми с Уинбет. Последното теглене ни беше 1000лв. За 20 мин одобрено през изипей.

# 2 368
  • София
Ние пък нямаме никакви проблеми с Уинбет. Последното теглене ни беше 1000лв. За 20 мин одобрено през изипей.
Верификациятя представляваше следното - днес пратете лице на кредитна карта. Пращам. На следващия ден - пратете гръб. Пращам. На следващия ден - пратете лице на дебитна карта- пращам. На следващия ден пратете гръб. Същата история с личната карта и така 5 дни общо. При положение, че бях качила документите преди това и ги искаха пак?! След това спечелих малка сума и хоп няма теглене. Чакам верификация. Имах бонус, който го изиграх по система, но трябваше да изчакам да ми верифицират. В акаунта ми пишеше, че сумата е готова за теглене. След голямата сага с верифицирането тръгнах да тегля. Изписва ми не можете да изтегляте пари, защото имате да доигравате суми. Тръгвам да пиша ма съпорта. Оттам ми казват, че понеже последно съм вкарала 20 лв депозит трябва да ги извъртя и тях. Това били правилата. Почвам да играя. Броя кога ги изигравам и като ги изиграх тръгвам да тегля. Заявявам през дебитна карта, щото не искам да ходя в Изипей да се редя в момента. Този път не ми изписа, че имам суми за разиграване и транзакцията чакаше одобрение. Чаках 5 дни и нищо по картата. Днес влизам в профила парите се върнали там. Пиша на съпорта - имала съм още отпреди да доигравам 2 лв. Е как бе викам имам, вече подпалих, като още тогава изиграх 20 те лева, които ми казаха, че остават и без проблем ме пусна да тегля, а преди ми изписваше, че не става и имам суми за доиграване. Не знаели как, ама съм имала. Викам сега имам ли - ами нямате. Пуснах пак и да видим.
И да знаете, че ако вкарате депозит там не може да го теглите - трябва да го от играете поне веднъж.
Аз лично ще искам да ми закрият профила там. Жалко, защото ми се искаше да разцъквам някъде след НЛ. Ама явно няма да стане!

# 2 369
Аз идвам да благодаря пак на boat,която ми помогна да си взема чиниите,които исках.И сега да си излея яда към ФД.Едната чиния е счупена.Грижливо опаковани и пак едната е счупена.Бясна съм🤬.

Общи условия

Активация на акаунт