Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 048
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Не са ли една собственост ФД и Емаг? Румънещи са 😂

# 2 401
Благодаря за клипчето за колонката. На кутията се вижда че има 3 крачета които влизат в кабела, а в действителност са две, средното го няма, но има дупка за него. В клипа се виждат също две.

# 2 402
Игра на Кауфланд във Фейсбук за всички, които празнуват имен ден на Гергьовден. Наградите са 10 ваучера за пазаруване на стойност 30 лева.

https://www.facebook.com/kaufland.bulgaria/photos/a.458141977595 … ype=3&theater

# 2 403
Не са ли една собственост ФД и Емаг? Румънещи са 😂

Да, румънци са, но сайтът за парфюми е полски, а пратката ми идва от Румъния също Angry

# 2 404
Благодаря за клипчето за колонката. На кутията се вижда че има 3 крачета които влизат в кабела, а в действителност са две, средното го няма, но има дупка за него. В клипа се виждат също две.

А пробва ли да заредиш? Ако зарежда, значи е нормално.

# 2 405
  • Sofia
Нека ако някой има възможност да ми каже как да използвам точките си с картата ИКЕА фемили. Аз дори не мога да завърша поръчката си. Благодаря ви🍀

# 2 406
Нека ако някой има възможност да ми каже как да използвам точките си с картата ИКЕА фемили. Аз дори не мога да завърша поръчката си. Благодаря ви🍀

Върни на предната страница, в края е обяснено. Недоумявам, как срещате проблеми с поръчката там.

# 2 407
Нестле още не са публикували спечелилите колелета... За толкова време как не успяха да нагласят всички познати и "любими" фамилии? Чакам ги и ме е яд, че участвам в техни игри.

# 2 408
Мога да се похваля с получената си награда от радио Енджой и Орео 🥳 подготвям десертите 🧁
Скрит текст:

# 2 409
Има обявени печеливши на Нестле за колелата https://www.nestle.bg/bg/bikepromo

# 2 410
Очаквах да ме няма, все пак се пробвах веднъж, но Джемилето е там да не я мисля. Joy

# 2 411
  • Sofia
Все честни млади играчи🙈

# 2 412
  • оттам, откъдето започва България
И аз липсвам от списъка, а така се надявах на колело.
Споделям малка награда от Фейсбук, като утешение:
Скрит текст:

# 2 413
Ех, така исках колело...

# 2 414
  • София
Споделям малка награда от Фейсбук, като утешение:
Скрит текст:

И аз я получих днес. Колко прахчета имаш в кутията? На кутията пише 10, а вътре са 5.

Простете за невежеството ми, но каква е функцията на Смарт футболната топка? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт