Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 133
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да,  аз си мисля,че тези кодове с печалбите ще се появят след приключване на играта!
Виждате ли - има такива кодове!

Те не са кодове,  а са ваучери, които направо се използват в магазина. На мен ми се падна един от 2 лв. Мисля, че беше валиден до края на годината, но може и да бъркам, защото отдавна го изхарчих. Мисълта ми е, че дори да се падне след края на играта, няма проблем да се използва.

# 286
  • при късмета
Току що регистрирах 14 кода в спаркс. Само 3 бяха от златни капачки. Регистрирах първо една черна, не я отчете като специален код, само кредити даде. После регистрирах златна и всичките черни след нея ги отчете за ФД. Даже даде 5 лв. от черна капачка и 10лв. на златна, последните 2 ги регистрирах накрая.
Така, че ако имате черни капачки, пазете ги и като ви попадне златна опитайте дали ще така. Може би това е принципа по който отчита и черните като специални кодове

# 287
  • Телиш/Плевен
Да се запиша поне в тази тема, макар почти никъде да не играя. Hug

Радвам ви се за наградите, радвам се и че темата е все така активна. Heart Eyes

Мога да се похваля единствено с плюшено зайче от игра с покупка на продукти Милка в местна верига. Спечелих го миналата седмица. И всъщност, като се замисля, това ми е първа (и за момента единствена) награда за годината. Grinning

Много късмет пожелавам на всички пишещи! Flowers Four Leaf Clover Hug Heart

# 288
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много е красиво това зайче! Heart Eyes
Аз все още нямам спечелена награда............Май така ще си остане тази година.

# 289
Има нещо гнило в тези кодове за Тефал, определено. Денят преди промоцията купих кола, в деня на промоцията го регистрирах, похвалих се тук, че спечелих. Споделям на сестра ми, тя намира у тях една капачка заделена за кувиози, снима ми кода и печеля пак. Дотук супер, използах ги, чудесно. От там нататък двете с нея регистрираме като луди, за да спечелим един ваучер за нея. Двете общо сме регистрирали поне 40 кода, може и към 50 да са, непечаливши.

# 290
И аз в началото на играта регистрирах 2 кода и с тях спечелих, а след това поне 20 и нищо

# 291
Според мен е на валежи. Първите дни доста хора се похвалиха,отделно кой знае още колко от клана и другите играещи нечестно са спечелили тогава и са останали малко бройки.Помня и с ваучерите на СД беше така,имаше валеж в началото и средата и до края беше тегаво с кодовете.Колкото до черните кодове,аз си го обеснявам с бъг в системата,няма как веднъж да важат,веднъж не,дори и от стари промоции.

# 292
Аз също спечелих с първия код, след това регистрирах около 40 и чак тогава уцелих още един. А за златните голяма мъка- две кенчета, 7 златни капачки и само едни 5 лв.

# 293
  • София
Имам още една бяла капачка, но не сме отворили бутилката. От Тефал нищо, а сме също поне с 25-30 капачки. От ФД по-малко - сигурно 10-тина и едната спечели 20 лв. Сега обаче се чудя какво да ги правя. Не че няма какво да купя за 20лв, ама пък трябва да плащам доставка. А не ми се трупат ей така неща само, за да стигна 65лв. Та в общи линии ще ми остане само кефа, че съм "спечелила". Сигурно, ще се включа в СофияМел, но ако ми попадне изгодно брашно когато пазарувам. Сега пак ще огледам бирите, че им изпуснах края колко и какви промоции почнаха.

# 294
Пиринско-бира или комплект за пикник
Ариана-бира,плажна кърпа,плажен чадър,куфар
Шуменско-бира и 50 барбекюта за първите 50,събрали 4 символа барбекю
Туборг-бира или код,с който може да спечелиш шапка,раница и още дребни неща
За това се сещам.

# 295
  • София
Пиринско-бира или комплект за пикник
Ариана-бира,плажна кърпа,плажен чадър,куфар
Шуменско-бира и 50 барбекюта за първите 50,събрали 4 символа барбекю
Туборг-бира или код,с който може да спечелиш шапка,раница и още дребни неща
За това се сещам.

Благодаря, Lunatichka92! Аз щях да си се разровя, но пък така е полезно и за другите.
Очаквам след няколко поста отново въпрос колко игри с бири има🤣

# 296
  • при късмета
И загорка Ретро, наградите са само бири и е до 15

# 297
Здравейте!
Отдавна Ви следя , но не съм се включвала в темата, имам малки печалби...
На Престиж само кодове..
Взех Орео за децата, сега ще го регистрирам.
За Тефал се включихме с моя близка и до сега нито един ваучер от над 40 кода Neutral Face Но някъде седмица след началото на промоцията, защото тогава се появиха бели капачки при нас.. Взимаме 1, 1,5 , 2л .. имаме с 5 , 7 започващи и нищо Neutral Face Голяма Каръщина.
Така или иначе се пие, но бих се зарадвала много на ваучер. 🤞🏻 Посещавам Магазин за бързо и чак онзи ден се сетих да питам дали имат стреч карти за чаша.. Първият път не спечелих, от вчера имаме чаша / през ред са при нас - чаша-усмивка-чаша / .
От Промоцията на Милка за Чаша с кравичка - от 4я път взех последната чаша в магазина от тестето, Та голям късмет беше..
В Буено се включих за очила.
В Лайън също - до кога беше?
София мел - 1 бележка , но ще взема и още брашно, че вкъщи доста се ползва. 🤪
И май е това.. В тази ситуация сега, ходим рядко до магазин и не бих обикаляла заради промоция.

Дано счупим каръка с нещо.. Че последно време е много зле при нас..

# 298
Ваучерите на Кока Кола за Тефал са 4 500 броя от 02.03. до 19.04.( това пише в условията на играта).
Падат се по 90 ваучера на ден. Но, според мен не раздават по толкова. Толкова много хора се оплакаха, че са регистрирали по 30-40 кода ( включително и аз ) и нищо не са спечелили.

# 299
  • София
Ооо ние в нашето семейство надскочихме 100 кода за ваучер за Тефал, но все непечеливши. Само в началото спечелихме 1 и това беше. Но ние пием много кола, по две бутилки на ден си отиват.

Общи условия

Активация на акаунт