Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 620
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 90
  • оттам, откъдето започва България
Сега получих на имейл писмо от БГ мама, че срокът за получаването на наградите от Зебра може да се удължи, предвид форсмажорните обстоятелства.

# 91
  • Пловдив
Благодаря, че споделихте за играта на София мел!
Аз чакам да обявят печелившите на Допелхерц. Много исках да се подсладим с Милка, ама няма. Дано ме изтеглят следващия път.
Късмет на всички в игрите през новия месец!

# 92
# 93
късметлийски месец и най-вече много здраве /и дано СКОРО  излезем живи и здрави и пълни с енергия от карантината, за се впуснем в нови игри/ - не успявам да участвам на всички игри с покупка, отказвам да обикалям магазините точно сега
Никъде ме няма, тази година освен ваучерите на Тефал и едно колие на Милка, друга награда няма- МРЪН
Благодаря че споделихте за София мел - включих се, но наистина имат проблем с избирането на дата преди 1 април, писах им, чакам да ми отговорят

# 94
И Шуменско се активираха:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10163560726490271&am … ;focus_composer=0
Скрит текст:
Не вярвам да го приемат това, защото хорат вече са бесни. Нямат доходи, а ценире в магазините са безбожни, поне при нас. Игри на глада никой не иска да играе.

# 95
Ама изобщо не е честно😬.Точно сега не е желателно да се обикаля по магазините,а те сега пускат толкова хубави игри.Ще ядем тестени продукти(София мел),ще ядем чипсове(Прингълс),ще ядем сладко(киндер май само останаха с покупка)и ще пием кола 0,5л и 2л,бира Ариана и Туборг.То накрая и без карантина трудно ще излезем от къщи.

# 96
София мел пазарувахме точно 3 пъти миналия месец...ама бележките естествено са в кофата....Cry

# 97
Не само Киндер са с покупка - Орео също. Впрочем, те са изкарали печеливши за втората седмица (няма ме):

Anabel_pas1***@abv.bg
    vera_ma***@abv.bg
    ani***@abv.bg
    an.***@abv.bg
    Alp***@abv.bg
    milen***@gmail.com
    mila_***@abv.bg
    ramada***@abv.bg
    nov2***@abv.bg
    keitli***@abv.bg
    veselka***@gmail.com
    kartalov***@abv.bg
    gab***@abv.bg
    radencet***@abv.bg

И игрите на Нестле май още са активни.
До сега само Активиа си отмениха играта.

# 98
Ето игра без покупка: http://grivas.bg/chips-game-2/?fbclid=IwAR1trTegcuUByp7zHm8EzDCW … sIUFTiH4Ntz6ew5-w

Предния път не уцелих отговора, да видим сега. Grinning

# 99
Здравейте,нова съм в групата. Виждам колко много е изписано и надали ще намеря информация,относно Кока Кола. Моля ви да ми обясните малко по подробно за игрите,за черни,бели златни капачки. Аз ли избирам за коя игра да участвам🙄 за фд за спаркс общо взето нищо не ми е ясно😁 Със сигурност сте го обсъждали,извинявам се за което 🤗
Всяка игра си има правила, които би трябвало да се четат лично . Мисля че затова организаторите ги пишат! Ако не знаете къде да ги четете чичко Гугъл знае. Едва след като са прочетени би трябвало да се задават конкретни въпроси ако нещо е е ясно.

# 100
  • Варна
Благодаря за новата тема и успешен месец на всички!

Аз го започвам с ваучер за 2 лв. от Престиж, досега все кодове се падаха, а хапваме доста бисквити "Мираж" вкъщи.

Участвам в Киндер Буено, 15-тина кода имам вече регистрирани, но досега не са ми се обадили...

# 101
Благодаря за новата тема!  Ще се включа в играта на София Мел и Нестле.

# 102
  • Стара Загора
Здравейте и честит нов месец и от мен.
Благодаря за споделянето на София мел специално.
Ходихме в Неделя да напазарим от там , защото е със значително по-малко хора и взехме 5кг брашно, защото си правим в тази обстановка само домашен хляб (майка ми е голяма кулинарка и експериментира с различни рецепти )
Хубав нов месец и бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 103
При вас излиза ли къде да се регистрирате в играта на Нестле Фитнес? Четох правилата, тук трябва да е https://www.nestle-cereals.com/bg/bg/fit-new-habits, но като дам на "участвай", нищо не става.

# 104
При вас излиза ли къде да се регистрирате в играта на Нестле Фитнес? Четох правилата, тук трябва да е https://www.nestle-cereals.com/bg/bg/fit-new-habits, но като дам на "участвай", нищо не става.
Излиза ми това на мен:
ВЪВЕДИ КОДА СИ
Новите ти навици те очакват!

Ти си съвсем близо до това да разбереш дали си един от късметлиите, които ще спечелят Смарт Часовник FitBit Versa Lite Edition. Моля, въведи кода, който откриеш на гърба на опаковката.

Код
Напишете кода

Като напишеш кода отдолу има опция : "УЧАСТВАЙТЕ!"
Пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт