Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 599
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 75
  • София
При зайците ваучерите, за които изрично не е упоменат срок на валидност до кога са валидни?

# 76
И аз спирам колата, че само аз я пия в нас. Довечера ще правя кекс и хляб, защото имам няколко пакета брашно от преди, а за ново трябва да си намеря оправдание пред мъжа, за да се включа в играта. То се е видяло, че ще се дебелее.

# 77
  • Sliven, Bulgaria
Голям съм карък. Регистрирах 22 кода за Фешън дейс и нищо. И от другата игра на Колата нищо. Мрън. Явно и късметът ми е под карантина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 78
И аз бях с 10 кода в Спаркса за Озон, ама тц. От доста време само за него участвам. Честито на спечелилите!

София мел се убили...цели 10 хлебопекарни. 😂 Аз още си ползвам тяхната, която спечелих преди 2 години, дори сега повече отвсякога като сме по цял ден вкъщи. Може би ще се включа 1-2 пъти, защото купувам тяхното за кекс.

# 79
  • Разпиляна във въображението
Мириел, супер си! Как помниш на коя страница какво има или ги намираш с търсачката? Smile

Зайците ги запомних, защото често питаха Simple Smile А София мел е днешна игра от тази тема и точно бях изчела страниците.

Не съм сред победителите на китчън, разминах се с телефона на Каменица. упорствам още за колата. Добре е, че вкъщи пием.

# 80
  • София
Да се похваля с ваучер от Лидл за пътуване на стойност 1000 лв. Много съм щастлива Simple Smile

# 81
  • Велико Търново
От газирано на тесто. Ще ни побъркат с тези игри и карантина. Joy
хахаха, сама се смея на компютъра! наистина си е така и накрая ти дават ваучер за нови дрехи Simple Smile
Поне в брашно-консумацията ще се впиша, газираното го пропуснах.

# 82
  • София
Късметлийски месец пожелавам! Ще се включа в играта на София мел.

# 83
  • при късмета
Моята хлебопекарна от София мел изгоря и то преди около месец, та сега купувам хляб. Но ще се включа в играта, брашно все ми трябва и отделно от хляба, а и се надявам да има и за козунаци в магазините, че не съм се заглеждала скоро.

# 84
Здравейте,нова съм в групата. Виждам колко много е изписано и надали ще намеря информация,относно Кока Кола. Моля ви да ми обясните малко по подробно за игрите,за черни,бели златни капачки. Аз ли избирам за коя игра да участвам🙄 за фд за спаркс общо взето нищо не ми е ясно😁 Със сигурност сте го обсъждали,извинявам се за което 🤗

# 85
Здравейте, дайте някоя игра без покупки

# 86
Предлагам да следите темите и да не чакате наготово.

# 87
  • В страната на бурите
Момичета, на майка ми днес й е късметлийски ден - печели от Lidl ваучер за 1000 лв. за пътуване и престилка от Matekitchen. За ваучера май беше писано преди, но ме пита за един човек ли е или може да е семейно за сумата до 1000лв.?

# 88
  • Вестерос
Това наистина е доста! Нашата доставка беше със стандартна цена, но до офис на Спиди.

Тифани, честито Simple Smile Сега ли ти се обадиха?
Да, малко преди да ви пиша Simple Smile Обясниха ми какво да им изпратя по мейл.

# 89
Здравейте,нова съм в групата. Виждам колко много е изписано и надали ще намеря информация,относно Кока Кола. Моля ви да ми обясните малко по подробно за игрите,за черни,бели златни капачки. Аз ли избирам за коя игра да участвам🙄 за фд за спаркс общо взето нищо не ми е ясно😁 Със сигурност сте го обсъждали,извинявам се за което 🤗
Играта на ФД е тук и участват само нови златни капачки: https://mysparx.bg/home#code
Белите капачки на големите бутилки, които са със 7 цифрен код, участват в тази игра: https://mypromocc.bg/
Всички други капачки с код, участват в останалите игри на Спаркс - за всеки код се получават 100 кредита, с тях се "купува" участие - на самия сайт има правила, в които е описано как става.

Общи условия

Активация на акаунт