Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 163
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит първи април, момичета! Благодаря за разкошната както винаги тема🤗 Дано сме здрави всички, това е най- важното!
Честито за ваучерите на озон на момичетата, много тематична награда в това време😊
Аз чакам допелхерц, смайлгъми и лидл. Малко ме хвана яд на играта на София мел, защото мин седмица взехме 2кг брашно, че беше на някаква промоция, но изхвърлих бележката. Те пък сега разрешават от 10ти март бележка😁
Успех в новия месец и бъдете здрави!🤗
Дали разрешават от 10 март, защото вчера взех 2 кг брашно и се опитах да регистрирам, но не успях да избера вчерашна дата?

# 61
  • Велико Търново
insane, не знам, не съм пробвала, така пишеше в правилата. Аз за всяка нова игра първо тях чета

# 62
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

И аз от очакващите наградите на Лайън Simple Smile Ще участвам и в играта на София Мел. Пазарувам основно техните брашна.

# 63
Може ли линк към играта на софия мел?

# 64
  • Разпиляна във въображението
На трета страница е.

# 65
  • София
Пристигна червилото от скаутите. Цветът е хубав.
Скрит текст:

# 66
  • София
Благодаря за новата тема!

Писах на София мел във фейсбук, за това че не може да се избира дата от март. Още не са ми отговорили.

# 67
Мириел, супер си! Как помниш на коя страница какво има или ги намираш с търсачката? Smile

# 68
  • Вестерос
Благодаря за темата!

Записвам се с награда от киндер буено! Спечелила съм ваучер за очила Grinning

# 69
Ейй, все играя за този ваучер от Озон, но все още не ме огрява.
И в Мейт Китчън ме няма.

# 70
Честит нов месец и нова тема!Нека ни носи много здраве и късмет!Участвам в Lion и  желираните бонбонки от Кауфланд.В играта на кока кола вече не ги броя колко капачки съм регистрирала ,но за сега съм само един ваучер за Тефал.

# 71
Бях спечелил топъл шоколад от зайците за 60 000 точки,но съм писал доставка до адрес и ми поискаха 8,15 лв.Отказах се и сигурно ще се появи пак в сайта.В магазина е 29 лв.

# 72
Това наистина е доста! Нашата доставка беше със стандартна цена, но до офис на Спиди.

Тифани, честито Simple Smile Сега ли ти се обадиха?

# 73
Спирам да пия Кола, нищо не печеля .Регистрирах над 30 кода и нищо. Ще се включа в София мел.

# 74
От газирано на тесто. Ще ни побъркат с тези игри и карантина. Joy

Общи условия

Активация на акаунт