Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 127
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
И на мен ми се струва измишльотина.
На мен също, дори не ми е минало през ум да го отварям, та камо ли да играя. ..Та то вони отдалече...

# 1 891
Някой от темата взе ли ваучер за Зоя? Ако може да сподели дали се пазарува нормално с него (да не би да правят проблем, като някои други на сайта), понеже се замислям дали и аз да не взема за тях, ако се появи пак.

# 1 892
  • оттам, откъдето започва България
Яд ме е, че тази сутрин го видях този ваучер и си мислех, че е постоянно наличен. Естествено, вече го няма.Frowning1

# 1 893
  • София
Има нови печеливши в Загорка - https://zagorka.bg/festive/winners

# 1 894
Извинявам се, но нещо не схванах за ИКЕА. Регистрираш се и търсиш някакви букви, съставяш дума и я пращаш, после получаваш точки равни на 10 лв. Защо след това пак продължавате да търсите думи? Още веднъж се извинявам знам, че въпроса е тъпичък🤨

# 1 895
Някой от темата взе ли ваучер за Зоя? Ако може да сподели дали се пазарува нормално с него (да не би да правят проблем, като някои други на сайта), понеже се замислям дали и аз да не взема за тях, ако се появи пак.
Аз взех и утре чакам доставката. Поне за сега всичко е както трябва. Имам за плащане само доставката от 4 лв

# 1 896
# 1 897
Благодаря за линка за Енджой и Орео. Печеля продукти Орео. Супер! Имам планове за тях... сериозни. 😋

# 1 898
Извинявам се, но нещо не схванах за ИКЕА. Регистрираш се и ......

Думата е различна за всеки ден.

# 1 899
Аз се регистрирах в икеа, а сега не мога да вляза в профила си. Дава грешка.

# 1 900
  • Вестерос
Извинявам се, но нещо не схванах за ИКЕА. Регистрираш се и ......

Думата е различна за всеки ден.
Да, но точките май се начисляват само един път

# 1 901
  • Пловдив
Яд ме е, че тази сутрин го видях този ваучер и си мислех, че е постоянно наличен. Естествено, вече го няма.Frowning1
В момента е наличен👌

# 1 902
  • оттам, откъдето започва България
Да, станах аз рано и отново го видях, но се оказва, че зайците не ми стигат. Anguished

# 1 903
  • Пловдив
Добре, взех го аз, ще видим какво ще стане.Между другото разменям няколко кода за играта на Нестле фитнес за играта за смарт часовник за златни и черни капачки за ФД, поне да си начешем крастите😀

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 08:18 от jenda76

# 1 904
  • София
Добре, взех го аз, ще видим какво ще стане.Между другото разменям няколко кода за играта на Нестле фитнес за играта за смарт часовник за златни и черни капачки за ФД, поне да си начешем крастите😀
Разменяш какво за какво?!

Вчера в играта с банкнотите регистрирах съвсем случайно около 18 часа. Даже не бях обърнала внимание кога сменят. Просто тъмо бях развалиха една 50-левка. Имах съвпадение от 6, но и аз се учудих колко бързо някой друг се е заявил. Сега от коментара тук се замислих. Но пък във ФБ има запис с наградените.
Аз не мога да разбера, кой спонсорира тази игра?! В Гивито, където се гледат толкова реклами и се трупа от рефера ли, няма толкова големи награди. В зайците и там една мъка за 20лв. А в новата игра за 4 дена 1600лв без нищо?!

Общи условия

Активация на акаунт