Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 125
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Пловдив
Добре, взех го аз, ще видим какво ще стане.Между другото разменям няколко кода за играта на Нестле фитнес за играта за смарт часовник за златни и черни капачки за ФД, поне да си начешем крастите😀
Разменяш какво за какво?!

Вчера в играта с банкнотите регистрирах съвсем случайно около 18 часа. Даже не бях обърнала внимание кога сменят. Просто тъмо бях развалиха една 50-левка. Имах съвпадение от 6, но и аз се учудих колко бързо някой друг се е заявил. Сега от коментара тук се замислих. Но пък във ФБ има запис с наградените.
Аз не мога да разбера, кой спонсорира тази игра?! В Гивито, където се гледат толкова реклами и се трупа от рефера ли, няма толкова големи награди. В зайците и там една мъка за 20лв. А в новата игра за 4 дена 1600лв без нищо?!
Кодове от нестле фитнес за кодове от кк .

# 1 906
Кодовете от Нестле, който се виждат на гърба на кутията и са еднакви за златни капачки Joy

# 1 907
  • Пловдив
Кодовете от Нестле, който се виждат на гърба на кутията и са еднакви за златни капачки Joy
Аз имам 2 и те са различни!

# 1 908
Чета внимателно темата, но тази игра на Нестле, явно, съм я пропуснала.Ще помоля за линк.
Имам и един въпрос. Т. к. ми привлякохте интереса с тези зайци, реших да се регистрирам, но не намирам бутон "изход", излиза ми само "отписване". Та питането ми е как излизате от профила си?

# 1 909
# 1 910
Чета внимателно темата, но тази игра на Нестле, явно, съм я пропуснала.Ще помоля за линк.
Имам и един въпрос. Т. к. ми привлякохте интереса с тези зайци, реших да се регистрирам, но не намирам бутон "изход", излиза ми само "отписване". Та питането ми е как излизате от профила си?

“Отписване” е точно изход от профила.

# 1 911
Добре, взех го аз, ще видим какво ще стане.Между другото разменям няколко кода за играта на Нестле фитнес за играта за смарт часовник за златни и черни капачки за ФД, поне да си начешем крастите😀
Разменяш какво за какво?!

Вчера в играта с банкнотите регистрирах съвсем случайно около 18 часа. Даже не бях обърнала внимание кога сменят. Просто тъмо бях развалиха една 50-левка. Имах съвпадение от 6, но и аз се учудих колко бързо някой друг се е заявил. Сега от коментара тук се замислих. Но пък във ФБ има запис с наградените.
Аз не мога да разбера, кой спонсорира тази игра?! В Гивито, където се гледат толкова реклами и се трупа от рефера ли, няма толкова големи награди. В зайците и там една мъка за 20лв. А в новата игра за 4 дена 1600лв без нищо?!

Аз до колкото разбрах само първият човек, който изпрати снимка на банкнота със седем еднакви цифри печели. Иначе вчера и аз имах съответствие на 6 цифри, но спечелих някакви билети за томбола.

# 1 912
Може ли адрес на тази игра с банкнотите, благодаря!

# 1 913
Вчера най-накрая успях да се вредя в зайците за ваучер за Спорт Депо. Бях си навила аларма за 3 часа хаха.
Поръчах нормално, приспаднаха ми 30лв и сега си чакам кецовете. И безплатна доставка има! Много съм доволна!

# 1 914
  • София
Взех си ваучер за Зоя.бг от зайците и го използвах без проблем ☺️ Заявих получаване от смесен магазин и така е с безплатна доставка 😚

Пак да помоля ако имате излишни ваучери за Fashiondays да ми пишете на лични 😚

# 1 915
Интересно - как става получаването от смесен магазин? За първи път чувам за такъв вид доставка.

# 1 916
  • София
Jenda76, кодовете са различни само между различните видове закуска. От една и съща закуска са еднакви. Специално съм проверявала в началото на играта. Отделно, че кодовете са видими от всички. Ще си снимам 5 кутии в магазина и готово.
Siyanchety, точно, първият който се заяви с точната банкнота. Обаче по-предният коментар е, че има успели да регистрират в 18:04 при условие, че официално уж зареждат нови цифри в 18:30. Дори и да зареждат в 18:00 за 4 мин да намериш правилната банкнота, че и да я регнеш, си е егати рекорда предвид, че системата има бъгове със сканирането и въвеждането.

# 1 917
  • София
Интересно - как става получаването от смесен магазин? За първи път чувам за такъв вид доставка.

# 1 918
На нестке за играта кодовете къде са? Кутиите различават ли се с нещо от стандартните?

# 1 919
  • оттам, откъдето започва България
На гърба на кутията. Даже си мисля, че въобще няма смисъл да си купуваш, просто може да снимаш кода.

Общи условия

Активация на акаунт