Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 024
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 370
Какви са летните награди на Бургаско? Нещо не намирам никъде информация.

# 2 371
Извинете ме за въпроса, но коя е играта със зайците? Да не би да е н а Фантастико колелото?

Заповядай https://www.openpush.io/ (не знам на това ли викаш колелото на Фантастико Simple Smile )

Какви са летните награди на Бургаско? Нещо не намирам никъде информация.
Предполагам, че утре ще ги разберем. Сайтът на играта още не е активен.

# 2 372
От 01.05. до 15.07. ще можеш да спечелиш награда под капачката - своето любимо Бургаско, както и да участваш с уникални кодове за големи и малки награди - 4-местни лодки, Go Pro камери и много други плажни изненади.
Запази капачките и езичетата на кеновете.
Засега това.Утре ще разберем какви са малките награди.

# 2 373
От прингълс си спечелихме и от 3те вида награди. Днес дойде смарт футболната топка. Има зарядно и се зарежда. Изглежда интересна. Прочетох че струва 320лв😯.

# 2 374
  • София
Станимир Иванов, можеш ли да ми кажеш как пристигат? С куриер или поща?

# 2 375
На мен не ми се играе за футболни награди, но ако не излязат скоро нови игри, може да започна...

Станимир Иванов, сакът хубав ли е? Нали имаше и сак, в една от наградите на Прингълс?

# 2 376
  • Бургас
Футболната награда е страхотна!
Моите щяха да полудеят от радост, ако я спечелят!

# 2 377
Станимир Иванов, можеш ли да ми кажеш как пристигат? С куриер или поща?
С интерлогистика. Не искаха нито бележка нито кен. Само се подписах.

# 2 378
На мен не ми се играе за футболни награди, но ако не излязат скоро нови игри, може да започна...

Станимир Иванов, сакът хубав ли е? Нали имаше и сак, в една от наградите на Прингълс?
Засега само топката е дошла. Другите още ги чакаме.

# 2 379
Преди малко ми доставиха поръчките от ваучера на Арома, много съм доволна!

Куриерът е от Спиди, специално този, който обслужва моя район, е много коректно момче, звъни предварително и се качва горе на етажа /за разлика от други, които чакат в колата долу пред блока.../.
Само ме притеснява това, че имах за доплащане 0,85 лв., но нито при проследяване на пратката, нито при получаването й бе посочено нещо за доплащане. В самото кашонче имам фактура и касова бележка за 0,85 лв., които в действителност не съм платила?!
Мисля, че преди време имаше подобен казус, коментиран тук, как е бил разрешен?

# 2 380
Insane,не знам,ММ скоро си направи профил и си верифицира за минути,буквално. Явно заради картите ли,нямам идея при теб защо. Ние депозираме,превъртаме бонуса и теглим. Е не винаги де. 🤣 Веднъж верифицираш ли,после няма да има проблеми. Ние сме играли и в Ефбет,и в Палмсбет,но Уин най-много ни допада.

# 2 381
За хората с домашни любимци, игра във фейсбук
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2591465517732466& … =1389630544582642

# 2 382
В играта на прингълс малките кенове участват ли или само големите?

# 2 383
  • Лясковец
В играта на Прингълс малките кенове участват ли или само големите?
Според мен си има час,но никой не иска да сподели.Аз от последните им 2-3 игри сигурно над 60 кутии сме изяли и нищо,а има хора във фейсбук които се хвалят във всяка игра,че са спечелили.Ако някой има желание,нека сподели,ако не,живи и здрави.

# 2 384
  • София
Има час, но не знам дали не го менят всеки ден. Аз в часа, който спечелих пробвах поне 10 пъти още и нищо Sad спечелих в 15:48

Общи условия

Активация на акаунт