Отговори
# 120
  • Мнения: 18 340
Не ми уйдисват въпросите, карах по метода на изключването.

# 121
  • София
  • Мнения: 6 425
Ако инфото под аватара ти е актуално, на същото място. Simple Smile
По повод таз от сутринта /предишна реколта/, се сетих, че за днес в тоз снеК е добре да се лапне топла баница. Simple Smile
Може и с млеко, може и с вино. Simple Smile

# 122
  • Мнения: 12 149
Може и баница със сланинка ! Или с компот ...

# 123
  • София
  • Мнения: 37 831
От малини! Някой няма ли дълбока резерва да метне един?

# 124
  • София
  • Мнения: 6 425
Компот ли бе?
Къф го искаш. Laughing
Праскови, кайсии, череши, малини, круши.....

# 125
  • Варна
  • Мнения: 38 437
Най-хубавия компот е от бели череши.

# 126
  • София
  • Мнения: 37 831
Ауууу, да! От всичко ♥

# 127
  • BG
  • Мнения: 2 173
Градските моми, какво сте се размечтали за село - бахури, махури - нЪл си имате кремвирши у лидлО.

Онзи, баница сутрин, обЕд и вечер - това прилича на карантина, бре..

# 128
  • София
  • Мнения: 6 425
Стига де, тамам фъргам захранката. Joy

# 129
  • София
  • Мнения: 37 831
Глей, на компот кълвем Grinning Много калпава селянка съм аз....

# 130
  • BG
  • Мнения: 2 173
Ама тва компота, след баницата, нали. /Онзи, помагам бе.../

# 131
  • София
  • Мнения: 37 831
Компота е индивидуален и сам за себе си. Ние, феите така...

# 132
  • Мнения: 9 220
Компота е аматьорска работа. Режеш, захаросваш, затваряш и вариш.
Сладкото - ей там е майсторлъка.
Особено от зелени смокини..

# 133
  • BG
  • Мнения: 2 173
Не ги разбирам аз фейските работи, карам по инерция.

# 134
  • София
  • Мнения: 37 831
Аз правя от праскови.
Аматьорска работа, ама като нямаш, цакаш по половин бутилка вино цена и ядеЖ

Не ги разбирам аз фейските работи, карам по инерция.

Питай, ще ти кажа Blush

Общи условия

Активация на акаунт