Отговори
# 2 505
  • София
Не са малко. В различни лаборатории референтните стойности са различни Simple Smile В Бодимед е 15 максималната. Аз също правих вчера, но аз имам само 4 Simple Smile

# 2 506
На мен ми се виждат малко. ММ с боледуване миналия март има 177 при същите референтни, аз имам 9.6 което е отрицателен.

# 2 507
Вчера ЕМА е одобрила руската ваксина Спутник и се очаква скоро да започне доставка в ЕС. Междувременно аз се записах за ваксинация за 18ти март (със Спутник). Да кажа отново, изкарах вируса през януари, но въпреки това ще се ваксинирам.

# 2 508
  • София
Гледай ти, като опря до липса на ваксини, как политиката отстъпи! По-късно ще гледам руските новини, сигурно ще е голяма хвалба.

# 2 509
Вчера ЕМА е одобрила руската ваксина Спутник и се очаква скоро да започне доставка в ЕС. Междувременно аз се записах за ваксинация за 18ти март (със Спутник). Да кажа отново, изкарах вируса през януари, но въпреки това ще се ваксинирам.
В България ли?

# 2 510
  • пустинята Гоби
Как в България, тук не е опция за сега. Май в Русия каза, че е потребителката, ако не ме лъже паметта.

# 2 511
Ами аз нещо не ги запомням кой къде живее и за къде пише и взех, че се зарадвах предварително. Викам си, в тая новата платформа дето я обсъждаме са добавили и опцията "Спутник".

# 2 512
може ли линк?

# 2 513
Да и аз нещо не намирам в нета подобна новина, а би трябвало да се тръби навсякъде.

# 2 514
аз пък намирам това
Европейската агенция по лекарствата е започнала поетапната оценка на руската ваксина "Спутник V", а оптимистичният вариант за срок за издаване на разрешителното е началото на май.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/prof-getov-do-mesets-puskat-kokte … henie-na-covid-19

# 2 515
Такааа, след дълги размисли и страсти се записах за 14 март. Първо опитах за 13, събота, не успях и записах за неделя. Всичко беше свободно и се зарадвах, че може да има по-малко хора. Влязох след това да се уверя в Гугъл къде точно се намира въпросното място и гледам пише затворено и ще отвори в понеделник сутрин. А веднага ми одобриха заявката и ми изпратиха код. В понеделник ще звъня да питам, ако трябва да отменям и запазвам друг час. За астра се записах, не смея с иновативните. Мой близък, с когото не съм била контактна, току що се излекува. В къщи го изкара, уж леко, а на рентген на бял дроб - фиброзни изменения. Та така. Сега остава никой познат да не ме види, че аз когато най-искам да се скрия ще срещна и хора, дето не съм ги виждала с години. Ако търся някой, пък няма откриване. Понеже споменах преди , че обкръжението ми е от конспиратори.😂

# 2 516
Извинявам се, че подведох, ЕК е позволила държавите-членки да купуват Спутник, след, доколкото разбирам, предварително одобрение от ЕМА. Но сега тепърва предстои да се даде пълна оценка на ваксината, както и другите потребителки са написали.

Живея в Русия, да. Преди можехме да отидем и без да чакаме да ни ваксинират, но сега вече е със записване и се чака около две седмици. Според много хора това е, защото очакват ЕС да започне да купува и пазят бройки.

# 2 517
Извинявам се, че подведох, ЕК е позволила държавите-членки да купуват Спутник, след, доколкото разбирам, предварително одобрение от ЕМА. Но сега тепърва предстои да се даде пълна оценка на ваксината, както и другите потребителки са написали.

Живея в Русия, да. Преди можехме да отидем и без да чакаме да ни ваксинират, но сега вече е със записване и се чака около две седмици. Според много хора това е, защото очакват ЕС да започне да купува и пазят бройки.
Може ли линк?

# 2 518
  • София
Те затова си уговориха производство в други държави - Белорус ще произвежда и за себе си, и за тях.  Построиха си и нов завод, май някъде в Сибир.

# 2 519
  • София
Проблемът с производството го има при всички ваксини в момента.

Общи условия

Активация на акаунт