Отговори
# 4 560
Сега хората ще се откажат да пият Нурофен. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 4 561
  • Бургас
Ааа не, сакън. Има ли температури, само то помага.
Парацетамола и той убива хора, ама пусто пием го Simple Smile
Онзи ден си прочетох листовката на Ксизала. Ми то страшна работа бе. Само депресия тез листовки.

Сега прочетох за Нурофен, ми то за ваксината нищо не остана.

# 4 562
Нека си имат едно наум че при поява на нежелани реакции може и да е от температуропонижаващите, та най-малкото може да се смени с друг вид.

# 4 563

Чудничко.
Язва, перфорация или стомашно-чревно кървене, бъбречни и чернодробни проблеми, понижен брой на тромбоцитите, червените и белите кръвни клетки, анемия, асептичен менингит, тежка кожна реакция, леко повишен риск от сърдечен инцидент („миокарден инфаркт") или инсулт.

Но иначе хората ги пият без изобщо да се замислят, особено след ваксини. И така трябва, ако тръгнем да се притесняваме за всяка много рядка реакция, значи никога да не пием и да не правим нищо.

# 4 564
Онзи ден си прочетох листовката на Ксизала. Ми то страшна работа бе. Само депресия тез листовки.

Да, то за това депресиите при интелигентните хора са по-чести (от много четене). Simple Smile

# 4 565
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Натаспин става за всички, но не сваля температура
за тези, които не се притесняват от кървене - апирин

И двете са с естествен произход

# 4 566
  • Бургас

Да, то за това депресиите при интелигентните хора са по-чести (от много четене). Simple Smile
Ако примерно трябва да пиеш нещо нон стоп и прочетеш тези чудеса, в комплект с хипохондрия и ниво под средното на мозъчни гънки, ще се отпишеш до две и най - вероятно ще спреш лечението си.  Ти се майтапиш, но много народ се побърква.
На малкото ми дете му давахме с месеци големи дози Нексиум. Прочетох листовката, взех си дълбоко въздух и давах. Ползата надвишава риска.
Винаги съм смятала, че депресиите са прилепчиви към лабилните, без оглед на интелектуален статус. Виж безсмъртието и липсата на страх са в обратна пропорция с мозъчните клетки.

Спирам, че отиде ваксиналната тема. Твърдо съм за пустите му ваксини, дори и като си знам реакциите след която и да е ваксина.

# 4 567
  • София
Някой има ли идея с какво ще ваксинират утре в Токуда? Звънях, на централата нямали никаква информация, но и не можели да ме свържат с някой от ваксинационния център.
Мърмореха някаква мантра с национален консултант, който трябвало да се свърже с мен... Вчера ми се обади една женица, която ми каза, че ще има само Астра Зенека, пита дали да ме очакват или не? Като я питах дали е на сто процента сигурна, че в сряда ще има само Астра, промърмори, че не може да ми гарантира дали все пак няма да има и РНК....
От централата пък упорстват, че това било някакъв национален консултант...

Направо трите хикса... ако някой е намерил валиден канал за комуникация с Токуда много ще съм благодарна!!!

# 4 568
  • малко градче
Минавам да се оплача.Значи вчера имам записан час от електронния регистър .Отивам аз ,а кабинета даже заключен.Предния ден получих потвърждение по имейла.И се започна едно ходене по мъките- ама ние не знаем,ама проверете някъде.А къде да проверя, никой в цяла болница не знае.Та си се прибрах в къщи неваксинирана и на всичкото отгоре бихме път 100км,тъй като вземахме майка ми от село.. Днес направих нова регистрация в портала чак за 19.04. Ако някой знае  нека сподели,дали ще ми се обадят след провалената не по моя вина имунизация или да разчитам на новата регистрация,ако има тогава ваксини?

# 4 569
Добре, допускам че може да има проблем с ваксините, обаче толкова ли е трудно да прозвънят на записалите се хора за конкретния ден, че няма да ваксинират? То това обесмисля цялата система. И после айде отначало след две седмици пак записване на час. Това не може да е адекватно. Всички в телевизията ли трябва да се оплачем, защото правиха репортаж за една такава жена и изведнъж се оказа, че ще я ваксинират по всяко време в удобен ден и час за нея. Ама след като телевизията се намеси.

# 4 570
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Трябва да се звъни предварително явно, защото нямат връзка центровете със системата, нито се интересуват да проверяват, нито някой ги информира

# 4 571
  • на земята
Как ги прашите тези регистрации в портала,аз проверявам часове няма никакви.Въвеждам всичко и като стигна последна стъпка център избирам и часове всичко червено излиза,тоест заето всичко.
п.с .Появиха се часове преди минути.
Посочих РНК ваксина,да видим.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 14:21 от _лаленце_

# 4 572
Хайде, пак тук, моите симптоми от ваксината се успокоиха, но се появи драскащо гърло пред ангина, като всяка пролет. ЛЛ се закучи да пускам PCR преди да ме лекува, отрицателен е, но щях да получа сърцетуп, луда работа.
Пазете се.

# 4 573
  • Бургас
в кой град това с нямането на часове, при нас, в Бургас, за другата седмица има бол часове
може да проверявате на http://www.chipirai.me/

# 4 574
Хайде, пак тук, моите симптоми от ваксината се успокоиха, но се появи драскащо гърло пред ангина, като всяка пролет. ЛЛ се закучи да пускам PCR преди да ме лекува, отрицателен е, но щях да получа сърцетуп, луда работа.
Пазете се.
ПСР за твоя сметка ли трябваше да пуснеш, че ми стана интересно?

Общи условия

Активация на акаунт