Любители на Котки - Тема 144

• 30 823
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
Чесит рожден ден, Панта. Тошко в най-хубавата тема.

# 31
Честит рожден ден на Панта.  Да е здрав и много игрив. Много споделена обич да имате. Пускате повече снимки,  че много ни радват в тези времена.                                  Поздрав от Дзагис и от Никос,  който откри качването на врата

# 32
  • София
Моите деца, които се чудят какви дивотии да измислят 😀
...

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 18:46 от Simantro

# 33
  • София

Записвам се с едни лапички днес в снега

# 34
Здравейте, идваме и ние тук да се представим две братчета сме Гошко и Тошко:

# 35
  • София
Пухкава любов на квадрат Simple Smile

# 36
  • Велико Търново
Тошко и Гошко са прекрасни, добре дошли 🤗😍
Гушки и на всички котешки красоти тук😘
Скоро говорихте как спят някои котаци като човеци 😊 Ето го малък мъркалник легнал на ръката ми. Тази и мин седмица сме вкъщи с ММ и Рижо е повече от обгрижван😊😍 Вече откри кухненската маса, очаквам скоро и по плота да тръгне 😃 Яко прави бели 🙀🙀

# 37
  • София
Уникални пухкави топчици си имате.Те са родени под щастлива звезда, щом са попаднали на такива грижовни и отговорни хора като вас.

# 38
  • София
Добро утро от Мацоца прекрасна Blush

Не съм виждала котка така да се радва на снега. Като я пуснах сутринта навън и като започна едно търчане, едно търкаляне в снега.

Скрит текст:

И ме поведе към манджата, да не пропуснем Joy

# 39

Добро утро и благодаря за темата Heart

# 40
Подпирам си главата да не ми падне, че много ми тежи рано сутринта

# 41
  • София, Лагера
Нали ми е тъмна мацата и все не мога да я снимам, излиза като тъмно петънце. Напоследък я наричам Брауни...

# 42
  • Велико Търново
Ноеми, много е сладка Джинги😍

# 43
  • София
Честит рожден ден на Панта! Да бъде здрав и игрив! Много му отива шапката! Purple Heart

Таня, благодаря за темата. Прекрасно оформление както винаги!

Данъците са един от друг по-прекрасни! Purple Heart моят данък ще го платя по-късно, че както обикновено ще го пускам от телефона, а сега съм на компа.

В края на предишната тема се спомена интелекта на котките. Към интелекта им, който традиционно се подценява от много хора добавям и друга подценявана тяхна черта - способността да обичат истински. Все се говори, че котката се привързва към дома, а не към хората. С нашите котки през годините съм била свидетел на обратното. Например втората ни котка. Беше невероятна черна пантера - красавица, но  и доста агресивна. Рядко се галеше и то само в баща ми. В никого другиго. Хапеше и дереше наред без причина. И не пропускаше възможност да опита да избяга. Накрая взехме решение, че може би за нея ще е по-добре на село при един възрастен роднина, при когото можеше да живее и вътре, и навън. Уговорката беше да си я приберем обратно в София, ако не се приспособи. Но на нея много й хареса още от първия ден. Видимо се чувстваше прекрасно. Остана си там. Минаха няколко месеца и отидохме да я видим.  Тя започна да мяука сякаш ни говори. Галеше се във всеки от нас, не само в баща ми - такава коренна промяна. Буквално ни заведе да ни покаже котенцата си, които до момента още не беше показвала и дори дядото не знаеше къде ги е родила. Когато си затръгвахме вървя с нас до края на улицата. На края на улицата се спря и на лицето й се изписа раздвоение - дали да продължи с нас или да се върне при бебетата си. Гледаше ту в посока на бебетата, ту към нас. Ние й заговорихме като на човек. Казахме й, че малките й имат нужда от нея, а ние пак ще я посетим.  Тя сякаш разбра. Измяука. Потърка се във всеки от нас и си тръгна, обръщайки се често към нас да ни види.
Ревнах докато го разказвам. Невероятна котчица. Това поведение според мен беше доказателство за нейната привързаност към нас. Няма я вече. Почина отдавна, но си има специално свое кътче в сърцата ни.

# 44
  • на брега на морето
Честит рожден ден, Пантенце Heart

Общи условия

Активация на акаунт