Електронни четци - Тема 24

• 51 694
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте. Имам въпрос. Предстои ми покупка на нов четец. Колебая се и аз между Киндъл и Покетбук. Искам задължително да е с подсветка и тук идва моето недоумение - на някои модели в характеристиките директно пише, че подсветката е налице, но на други пише "вградена предна светлина". Има ли разлика? Сякаш клоня повече към Покетбук.

А Киндъла от линка по-нагоре е на тази цена, защото е с реклами. Чекнете ли на без реклами, цената става към 110 евро.

# 541
Рекламите не пречат на четенето, а и обикновено се махат безплатно като им пишеш мейл.

# 542
Видях това намаление, но все ми се иска още по-вече да падне цената. Моя  Paperwhite 2018 като го вземах на намаление беше около 77 евро, затова се надявам и този модел да падне още. А каква е разликата между двата, този модел 2020 ли се води? Като гледам по снимката сякаш е същия, а и калъфите дали ще са същите, тъй като бях си поръчала два от ali , и единия да ползвам за този.
Същия е Пейпъруайт от линка, не е нов модел. Амазон ми дава, че съм го купувала  и преди.
Аха ясно, и на мен ми дава кога съм го купила преди.

# 543
  • Варна
Някой знае ли за поръчка през dostavki.de колко време се обработва? Преди 4 дена им писах, още не са отговорили. Дали е нормално?

# 544
Здравейте и Честита Коледа! Бъдете здрави Simple Smile

Моля, помагайте. Мъжът ми ми подари четец Touch Lux 5. Когато сменям страниците някак си екранът ми подскача, става за секунда черен с бели букви и тогава се сменя следващата страница. Освен това с плъзгане на пръста по екрана от дясно на ляво понякога сменя на следващата страница, понякога връща на предходната. Ужас някакъв.
Когато съм на началния екран и се опитвам да вляза в библиотека, примерно, първо целият екран подскача, става размазано и тогава се изчиства.
Нормално ли е това? За мен при това положение този четец е почти неизползваем. Супер изнервящо, особено при смяна на страниците. Дори и да ги сменям с копче, то това с черния екран е ужасно неприятно.

Благодаря предварително.

# 545
Напълно нормално, ЕваНиколова. От настройките погледни на колко страници опреснява и го промени да е на по-голям интервал, ако има такава опция.

# 546
Напълно нормално, ЕваНиколова. От настройките погледни на колко страници опреснява и го промени да е на по-голям интервал, ако има такава опция.

Благодаря много за отговора, evencee! Успях да направя актуализиране на страниците "никога". Сега поне не подскача и не става черно при прехвърляне на страниците! Благодаря много Simple Smile

# 547
Този четец https://smartshop.bg/produkt/ebook-chetec-pocketbook-pb633-color … leido-moon-silver  дали се намира някъде на по - ниска цена ?
В чуждестранен сайт и т.н.

# 548
  • Варна
Аз си поръчах в крайна сметка - Pocket book touch lux 5, в червено. От Амазон за 115 евро. Нямам търпение да дойде по някое време януари.

# 549
Аз си поръчах в крайна сметка - Pocket book touch lux 5, в червено. От Амазон за 115 евро. Нямам търпение да дойде по някое време януари.

Това модел с подсветка ли е?

# 550
# 551
  • Варна
О да. Точно затова си купувам нов. Старият ми няма.

# 552
аз имам точно същият покетбук  тъч лукс 5 от около месец и половина вече  , доволен съм от покупката в общи линии ,  батерията е горе долу , но аз ровя по малко в мрежата и постоянно ми е  включена подстветката - май ще изкара към седмица , чете всички формати  , магнит за мазни пръсти е черния модел ,  накачорих му комикси и към 350  епъб книги от различни източници  а и няколко  кирилизарани  фонтове и два речника  ,  и да , има някои досадни бъгове , както се споменава по горе в форума,понякога тъча му  връща назад напред и не е  по по най респонсив интерфейса , и често се случва да забие и да не реагира,за щастие не се случва когато чета електронна книга , по скоро забива или браузъра тези дни забива доста  на статии в  уикипедията ,  или в скролването на  библиотеката , гледам че някои му качват програми за четене от трети страни но аз съм пас дефаулта ми е предостатъчен , макар че няма бележки под линия ФБ рийдъра е Ок ,  но като   за първи  електронен четец съм доволен и не съм вече дигитален върджин хихи  , има си екстричките и глезотиите  - галерия, качих му мои егоцентрични снимки да знае кой му е шефа , има  игри,  къстъм логота  при старт и заключен екран , само една минорна забележчица  след последния ъпдейт ,спря да ми работи синхронизацията и изпращането на книги през имейла ,аз ли пратих над лимита на имейл клиента от 25 мегабайта ,но последните книги които пратих не идват казва за  някаква грешка, дано се оправи тази функция  много е  полезна,за да не го закачам и окабелявам всеки път когато му прехвърлям книги ,  а и няма магазин за книги ,  клауда им е с дисфункция , май е идеален за дигитален  пират като мен  ,хохо и  агрррр  ,

# 553
Мен ме интересува PocketBook 633 Color .
Определено покрива всички мои критерии . Ще се радвам някой имащ го да сподели мнение и т.н.

# 554
    [video][/video][/i][/list]
    Видях това намаление, но все ми се иска още по-вече да падне цената. Моя  Paperwhite 2018 като го вземах на намаление беше около 77 евро, затова се надявам и този модел да падне още. А каква е разликата между двата, този модел 2020 ли се води? Като гледам по снимката сякаш е същия, а и калъфите дали ще са същите, тъй като бях си поръчала два от ali , и единия да ползвам за този.
    Същия е Пейпъруайт от линка, не е нов модел. Амазон ми дава, че съм го купувала  и преди.
    Аха ясно, и на мен ми дава кога съм го купила преди.
    Може ли да кажете има ли включено в цента зарядно или се купува дополнительно?

Общи условия

Активация на акаунт