Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 305
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 135

Снимки от къщата която са харесали.
Наскоро гледах нещо подобно, даже не кажа същата къща, но статията се отнасяше за Кейт. И на мен ми е натруфена, не ми изглежда и в ЛА стил
Ето я и статията:
https://idei.bg/luks/tova-e-domat-v-koyto-sa-zhiveli-keyt-i-pipa-midaltan/

# 136
  • Някъде там
Да това  било от апартамента на Пипа и Кейт,но бяха общо снимки и реших че това са от имението им и никак не ми допадна . Явно са правили съпоставка.
Ето това са гледали да купят всъщност.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 07:59 от daviz

# 137
Наскоро гледах нещо подобно, даже не кажа същата къща, но статията се отнасяше за Кейт. И на мен ми е натруфена, не ми изглежда и в ЛА стил
Ето я и статията:
https://idei.bg/luks/tova-e-domat-v-koyto-sa-zhiveli-keyt-i-pipa-midaltan/
[/quote]
Наистина е същата! А аз се зачудих как от стилното жилище, където е живяла преди време, Меган се е хвърлила на подобна безвкусица и кич.

# 138
Май и това го гледах някъде. Добре изглежда. По- добре от Фрогмор Joy

# 139
Не съм гледала филма,който не сте гледали,но знаете,че слоновете са озвучени отлично  ;D
Но съм съгласна,че Мегън се е справила добре,не е висш пилотаж и при съвременната звукозаписна техника.
А и на кой му пука,поредното нещо си на конвейра на Дисни,което се забравя на финални надписи.За което не е виновна тя,разбира се.
Сивата рокля е интересна с малките цепки на китките,повторени  отпред на полата,което заедно с къдрата  придават оригиналност на модела и въздушност при движение..Цветът е интелигентен,сдържан,лодка деколтето вкарва шипка сексапил.Защо обаче са избрали тая вискоза,дето сбръчква цялата горна част,а долу описва гащи,извивки и издутини,идея нямам.

Щели да се установят в къща в Малибу, където искала да живее Даяна.
По стъпките на Даяна,сега на мястото,където искала Даяна да живее...тия нямат ли една своя идея?
Поредната къща,която им приписват,ми е никаква.Всъщност,аз така и не видях Мегън стил.Преди брака бяха магистрални роклета с покъртителен грим и американското клише за успешна млада жена-бяла риза,дънки,поглед в бъдещето.След брака напъни да пасне на титлата,с няколко успешни попадения,които въртим през страница.Жилището преди брака изглеждаше уютно,но като знам какъв екип от дизайнери изготвят "небрежната елегантност,присъща на собственика" и изтриват всякаква индивидуалност,не усещам Мегън стил.А,да и Хари,него го забравих.
Хари се чувства виновен. Едно е да ходиш да купонясваш по ЕлЕй, друго е да отидеш да живееш там.
Такава носталгия ще го налегне....
Дворец кому-то тоже дом...

# 140
Втората къща е готина. В Малибу ли беше?
Не знам защо, но си мисля, че Х и М ще заложат на нещо по-скромно, без басейни и огромни площи.
Малко усмивки от старите ленти:

# 141
Историческо и безпрецедентно
Чарлз ще открие нова болница чрез видео връзка от вкъщи

И те започват да се модернизират.

# 142
Сивата рокля на Меган не ми харесва, но не толкова, защото ѝ се очертава сутиена, а заради асиметрията на полата, особено тази висяща част.

Къщата с розовото диванче със сигурност не е в ЛА. Погледнете пода - има мокет, на една от снимките се виждат гънки по него, и върху мокета са килимите. Английска класика, която не вярвам да е популярна в Малибу.

# 143
  • София
...
Ето значи кой ще модернизира монархията 😂😂.
Толкова за прословутите традиции...

# 144
Малко готвещи рояли. Може пък да ви вдъхнови. На Кралицата, разбира се, не намерих такива  снимки,  но за сметка на това има много снимки с тортички Joy

# 145
...
Ето значи кой ще модернизира монархията 😂😂.
Толкова за прословутите традиции...
В извънредна ситуация, извънредни мерки.
По традиционния начин няма как да стане, а нали се мрънка, че нищо не правят.

# 146
  • Sydney
Благодаря за темат, хубава е...

По прочетох отгоре-отгоре и тази и предната.

Защо Съсекс си спряха коментарите в Инстаграм?

# 147
  • София
Защо Съсекс си спряха коментарите в Инстаграм?
Ще имат нов профил, тъй като от 01.04.2020 год. не могат да използват думата „крал(ски/ско/ска) и т.н. за да не се свързват с монархията.

# 148
На мен ми хареса Пипината къща.😀 Свежа е.

Снимки от един от рождените дни на Кейт. Не можах да намеря какво точно гледат.
Скрит текст:

# 149
  • София
Аууууу, Кейти право в камерата ли гледа? Open MouthJoy (Cirque du Soleil production of Kooza гледат)

Тарталетите, които сочи Максима бих ги взела Yum

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 10:36 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт