Кралски работи и клюки - април 2020

• 96 070
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 800
Беше ми интересно да прочета за Стефани Монакска. Не знам дали наистина се чувства щастлива с живота си. И неволно направих аналогия между нея и Даяна. Ако Даяна беше жива, историята ѝ щеше да бъде подобна, вероятно малко по-класна, но пак  - от мъж на мъж в търсене на себе си.

Скрит текст:
Безкрайните цитат в цитат в цитат са изключително досадни и трудни за следене, затова и ги пропускам, независимо от темата. Имам си е една любима потребителка в друга тема, която редовно цитира цели дълги постове, само за да се хване за нещо съвсем кратко от поста и да напише едно изречение за коментар. Колко му е да цитираш само конкретната част, на която отговаряш.
Обемни еднотипни секундни клипчета или гифчета, както им се казвало, са също досадни. Особено, когато са едни и същи и през страница.

# 1 801
  • Някъде там

Много кралски двойки на едно място.

Стефани определено е едно объркано същество, но и в нейния живот загубата е оказала кофти влияние...

# 1 802
  • в сърцето на един мъж...
Май тя е била в колата при катастрофата на Грейс. Възможно е и това да е проблема.

# 1 803
  • Русе, у дома
Май тя е била в колата при катастрофата на Грейс. Възможно е и това да е проблема.
Даже имаше и слухове, че тя е карала. На всички им изглеждало странно, как Грейс с богат опит зад волана, точно на тези завои над Лазурния бряг, катастрофира без причина.

# 1 804
  • ENGLAND
Катастрофата и гибелта на Грейс Кели се отразява най-зле на Стефани. Тя е била в колата, по чудо е оцеляла, но се започват едни догадки и нападки, че тя е карала колата и е убила майка си. Мисля, че и лелите се включват срещу нея, пресата също, а тя е била още тийн. Това преобръща живота и и след това я виждаме в съвсем друга светлина.

# 1 805
  • в сърцето на един мъж...
Официалната версия е, че Грейс е получила удар. Неофициалната, че тя е карала много бързо и е убила майка си. Ако това е истина, ясно защо е тоя бунт.

# 1 806
  • Майничка
Кои лели са се намесили, Рение има само една сестра?

# 1 807
  • ENGLAND
Кои лели са се намесили, Рение има само една сестра?

Извинявам се , явно съм мислила за друго, да една е сестрата.

# 1 808
Не е карала Стефани. Тези догадки започват заради мястото в колата, на което се е намирала след катастрофата (не помня кое точно, но това подробно се разискваше в един док филм). Тъй като по онова време Стефани е гимнастичка при политането на колата, е успяла да се оттласне от мястото на което е седяла някак си, и да се спаси. И заради това започват спекулациите, но истината е, че е карала самата Грейс.

# 1 809
Стефани е била на 17 и половина, не е имала книжка. Не че е изключено да шофира и на тази възраст, както и без книжка, но пътя е рисков, колата е била много натоварена и съответно не ми се вярва Грейс да е оставила Стефани да шофира. Отказали са шофьор да ги закара, защото е нямало да има място за всичкия им багаж и трети човек. Непосредствено преди навлизане в завоя (едва ли случайно носещ името Дяволския) колата е ускорила на 80 км/ч. Според аутопсията, Грейс е получила инфаркт секунди преди катастрофата. Свидетел полицай е видял колата минута преди катастрофата и според него зад волана е била Грейс.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 22:03 от Блу

# 1 810
  • Пловдив
Истината е някъде там. Едва ли ще я научим.
Колкото до дрехите на Стефани, забравяте каква беше (за мен) или била (за по-младите от вас) модата през 80-те и началото на 90-те. Тоалетите ѝ са изцяло в тон с времето и тогава се смятаха за хубави.

# 1 811
  • Някъде там
Слуховете тръгват от това, че Стефани е извадена от шофьорската страна, но свидетел жандармерист потвърждава че Грейс е карала.
Ето и статия.
https://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0 … B8-news14083.html

Това го помним, но тя Стефито и сега така се облича, а и разликата със сестра и е осезаема.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 21:45 от daviz

# 1 812
А колкото до това дали този инцидент е оставил травма у ния, съм склонна да мисля, че да. Много често чуваме да се говори за вината, която изпитват оцелелите. Така се и нарича състоянието - вината на оцелелия... Доколко се отнася до Стефи, можем само да гадаем.

# 1 813
Колкото до дрехите на Стефани, забравяте каква беше (за мен) или била (за по-младите от вас) модата през 80-те и началото на 90-те. Тоалетите ѝ са изцяло в тон с времето и тогава се смятаха за хубави.
Да, така е. Била съм дете, но помня подплънките, рошавите прически, двуредните якета и буфан ръкавите.
А Стефани си беше красавица навремето. Струваше ми се божествена на мен, с това бунтарско излъчване:

Просто остарява зле жената. Ако не се лъжа за нея бях чела, че е страстна пушачка, а това също се отразява.

# 1 814
Абе, грознички са й тоалетите дори и за модата през 90те Simple Smile От много екстравагантност и желание да впечатлява страда жената. И любовните й истории, и изборите на мъже... Не я слуша главата много-много. Но на горните снимки е много хубава!
И е права Блу, че Даяна, ако беше жива, щеше да прилича на нея. И тя избираше едни... Особено докато беше с Чарлз. Само с кралския градинар не успя да си попълни колекцията Wink После, разбира се, практично се ориентира към богати и много богати мъже, но доста минусови по други показатели...

Защо ми изтриха сутрешния пост не разбрах. Половината си беше баш по темата, другата - грижа за оптимизацията й.

Общи условия

Активация на акаунт