Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 513
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 860
Еха, 9 части джин с 1част тоник. Това си иска тренинг Joy

# 1 861
За кралицата майка съм чела, че след смъртта си е оставила 7 милиона дългове, които Бетито е платила. Сигурно е обичала марков джин. 😄

П. П тук пише 14 милиона дългове. 🤔

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/tymnite-tajni-na-kralskot … tvo-video-2136626

# 1 862
За кралицата майка съм чела, че след смъртта си е оставила 7 милиона дългове, които Бетито е платила. Сигурно е обичала марков джин. 😄
Точно това щях да пиша и аз съм го чела, дългове от комар.

# 1 863
Май като няма събития с актуалните лица, почнаха да излизат стари, но пък интересни истории.

# 1 864
Допълних си поста, в статията пише 14 милиона дългове. Жената обичала картини и хазартни състезания с коне.

# 1 865
Той бил починал вече, когато книгата вижда бял свят Wink
Кралицата-майка почива през 2002, той през 2007, а книгата излиза през 2013 или 2014. Това бяха май датите.
Друг е преразказал споделеното от него. Иначе въпросният иконом сам не би го направил това, твърдят, че много си е обичал господарката. Но, че на чашка в пъба, напр., е разказвам спомени (а за 50 години със сигурност е насъбрал много за разказване), напълно го вярвам.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 14:55 от птица

# 1 866
  • Sydney
Баба щяла да прави видео кол за рд на Шарлът, а Хари и Меган щели да пускат снимка за рд на Арчи в Съндей Таймс...

https://apple.news/ATx0y4LwCRAGLRjEhv9JEIw

https://www.instagram.com/p/B_cPGJ-qk42/?igshid=1t1q49w651dbt

# 1 867
Чарли и Кралицата-майка:

# 1 868
Допълних си поста, в статията пише 14 милиона дългове. Жената обичала картини и хазартни състезания с коне.
Леле, не знаех. Ти и Птица ми разбихте представата за кралицата-майка. Мислех я за много праведна и праволинейна. Виж, за Маргарет съм чела какво ли не: партита с кока на Мустик, пийване, безкрайни купони. Била е и доста надута, нагрубявала персонала и се държала с тях като с плазмодии.
Въобще, Уиндзорите крият много скелети в гардероба, не са тая света вода, която показват външно.

Тити, дъгата на салата ме развесели много..Heartpulse
За предстоящите РД на Шарлот и Арчи ще чакаме по някоя снимка значи.

# 1 869
Ако им изкарат всички кирливи ризки на кралското семейство сигурно ще се кръстим 3 дни. 😄 И Даяна е била споделяла за доста "скелети в гардероба", но за пред хората са идеални и с големи ценности. 😄

Много хубави снимки на Мери и семейство.

https://www.instagram.com/p/B-thHfAHyba/?igshid=14en68duboht8

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 16:30 от Lilia*

# 1 870
  • Norge
…. веждите........Явно не е било модно да си ги оформят и са като Буги Барабата (лека му пръст).

Напротив, такава беше модата на веждите тогава. Търсеше се точно такъв вид и форма.
Някои коментари, поради непознаване на фактологията, звучат доста...интересно.

Относно облеклото на Стефани, нека не се забравя, че тя мина и през кариера на певица.
Със сигурност поне някои тоалети са желан ефект.
(Не коментирам вида ѝ към днешна дата.)

# 1 871
Боже, не знаех, че Стефани е била певица! Благодаря, Нелка. Значи имала и доста артистична страна. Това със сигурност го е взела от Грейс. Ехх... Започва да ми става все по-симпатична. А този клип от коя година е, така като гледам ми прилича на 80-90те някъде. Какви времена са били само!
Едит: Сега се зачетох за нея, че е била наричана дивото дете на Монако и ''определено е изправяла косите на не един или двама членове на семейството. Още от дете е притежавала изобилие от енергия, творческо мислене и състрадателност''. А един от синглите й даже става хит. Определено е дъщеря на майка си.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 06:46 от Анонимен

# 1 872
Прочетох, че е имала музикална кариера, но в статията беше представяне малко като провал и за това не обърнах много внимание. А веждите и до сега са моден аксесоар Joy
Снимки от Балморал:
https://hinews.bg/balmoral-lubimiat-zamuk-na-kralica-elizabeth-v … ntitnata-si/?i=24

# 1 873
  • Norge
Ани, да, имаше музикална кариера Стефани, макар че, както не е трудно да се чуе, вокалните ѝ дадености са, да кажем, компромисни. Което пък спокойно може да се каже и за множество други певци. Close

Тя пълнеше страниците на списанията тук по онова време и стилът ѝ на обличане и живот даваше достатъчно материал за това. В артистичните среди това са задължителни атрибути, а при нея комбинацията с аристократичното начало даваше допълнителен привкус на цялата екстравагантност (=реклама, = популярност, макар и за относително кратко време).

Това е някъде в средата на 80-те. Стилът ѝ беше типичен за периода и имаше хора край мен, които харесваха външния ѝ вид повече, отколкото този на една... една...не се сещам за друго, примерно София Лорен.

# 1 874
Може да е малко офтопик, ама като гледам какви вежди са модерни сега, след 20 години масовата част от жените ще изглежда толкова нелепо и смешно на снимки, колкото изглежда и Стефани. Тогава модата за дрехите е била ужасна, обаче популяризирането на пластичната хирургия днес, разказва яко играта не само на богатите и известните, а и на много хора, които не принадлежат към хайлайфа.
На мен заради това ми харесват Камила и Кейт - може да се посбръчкат, да не са много младолики и супер красавици, но поне има някакво достойнство в такова остаряване. Рания ми прилича вече на восъчна кукла от толкова пластики, сякаш чертите и са се размили. Нямам представа как ще изглежда след едни 20 години. С възрастта и лягането под ножа става по-опасно.
Разглеждах цените на Royal Ascot, понеже ми стана интересно след като писаха, че ще връщат пари. Не са особено високи почват от 25 паунда, има за 50, ако искаш и да вечеряш може да отидат и 300-400-500. Сигурно има доста хора, които отиват не толкова от интерес към конните надбягвания, колкото за да се омешат с елита и да завържат контакти. Бихте ли отишли на такова събитие?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт