Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 389
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 2 010
Наконтили са се с всичко, което са имали в тях - коронки, обеци, огърлици, гривни, брошки, пръстенчета, абе да има. 😁

# 2 011
Да сестрите на Карл Густаф. Снимката е от сватбата на Карл Филип. Едната баба е меко казано особена. Кич с класа

# 2 012
Божке, ужас са , особено едната.

# 2 013
Едната баба ми е всичко, но не и класа с това деколте. Ужас.😂

# 2 014
  • Някъде там
Божке, ужас са , особено едната.
Тази си е лика прилика с госпожата с много титли

Ето

# 2 015
Шведските баби са атрактивни, като коледни елхи.
Ето тук едната е като млада дама с брат си:

Чудя се коя от двете е, може би тази вдясно (от снимките на Давиз).
Като сме подхванали кралските сестри, ето ги тези на Хуан Карлос, инфантите Пилар и Маргарита:

# 2 016
Тук ми изглеждат като остарялата версия на лошите сестри от Пепеляшка Joy

Невероятен кич са Joy

# 2 017
Ами всъщност, само тази вляво е страшна, другата е добре, достолепно бабе.

# 2 018
Да, тя е ок, но в конкретната снимка имам предвид как са се хванали за ръце и тази в дясно подшушва нещо на другата. В такъв момент е снимана, но ми е леко комично Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 019
В Спектатор САщ уж са пуснали част от книгата. Не съм чела, не знам вярно ли е, хванах последното изречение и затова малко се съмнявам.
В последното изречение казва, че кралицата не е цвете за мирисане и дали тя (кралицата) има представа коя е тя(Мегън), защото е била зрезда в Костюмари.

# 2 020
Майчице, може ли верно така да се появят на събитие, още повече на сватба? 😄

# 2 021
  • Някъде там
Майчице, може ли верно така да се появят на събитие, още повече на сватба? 😄
Тя на всички сватби и събития е така 😀

Сестрите на  Хуан Карлос поне са прилично облечени 😀

# 2 022
Не е истинска част, а пародия, но съвсем в началото се хванах.
😂😂😂
В Спектатор САщ уж са пуснали част от книгата. Не съм чела, не знам вярно ли е, хванах последното изречение и затова малко се съмнявам.
В последното изречение казва, че кралицата не е цвете за мирисане и дали тя (кралицата) има представа коя е тя(Мегън), защото е била зрезда в Костюмари.

# 2 023
Eпизодът по случай 75-ат рожден ден на Томас, който Хари представя включва Кралицата и младият Чарлс.

https://news.sky.com/story/harry-to-introduce-special-royal-epis … -charles-11979589

# 2 024
Благодаря за хубавите снимки на Кейт, Уилям и Хари. Такива ми се гледат и искам в бъдеще пак така да изглеждат, но вече четирима. Такива хубави емоции има и в снимките на Матилде и Максима.
Бабите оставам без коментар.

Общи условия

Активация на акаунт