Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 228
  • 2 228
  •   2
Отговори
# 2 085
Има ли някой наясно по въпроса с браковете в САЩ и този на Съсекс не важи ли и там, че трябва да се женят пак? 🤔

Mariat, момиченцето е Грейс ван Кутсем. Сега е на 12:

# 2 086
Това пък откъде изплува, никъде няма такава информация. Поредната фейс нюз.

# 2 087
Есме, разбира се, че бракът им си важи и в САЩ, а и никъде няма информация, че пак ще се женят. Този път нашата тема е по-информирана и от жълтурите. 😄

# 2 088
Явно е само слух.😀

# 2 089
# 2 090
От кралското семейство няма ли да пуснат нови снимки по случай годишнината на Уилям и Кейт и не знаят ли, че хората чакат? ☺️  Да си знаят, че аз чакам от тях нови снимки и на 6 май. 😀

# 2 091
🤔🤔🤔
Сега пък сватба на брега щели да правят, за да може да работи Хари...
Ами, остава да почакаме и ще разберем.
А аз продължавам да си мисля, че като сключиш брак в една държава, си женен навсякъде.😂

# 2 092
Той Хари ще се скъса да работи! Сватбата на брега няма ли да се дублира с първата и сватба? Имам спомен, че и тя беше на брега в Хавай.

# 2 093
Мисля, че само от Нова телевизия си вярват за тази нова сватба. 😄

# 2 094
Кеймбридж вече благодариха със стара снимка за честитките. Като всяка година.
Евентуално за догодина може да има нещо по-различно от стара снимка.

# 2 095
Комшийчето като спечели зелена карта преди години, приятелката му побърза да се подпишат в България.
На Хари сватбата цял свят я гледа.

# 2 096

страхотни,честита годишнина Balloon

# 2 097
Ето го благодарствения пост на Кеймбридж. В коментарите Южени е сложила емотиконка: 😍.
😀

# 2 098
  • Down south
Цитат
author=Рори72 link=topic=1197487.msg40651951#msg40651951 date=1588155398]
Скоро ще има кралска сватба. Маркъл и Хари планирали втора сватба в САЩ за да получи принца гражданство по заобиколен начин, вместо да кандидатства като всички останали емигранти по установения ред.

Ето на това се казва  фалшива новина.
CloseCloseClose

Няма никаква нужда от никаква сватба и подобни измишльотини. Принц Хари кандидатства за легален статут, като съпруг на американски гражданин. Първо получава зелена карта, а след това ако иска кандидатства и за гражданство. Това второто едва ли ще го направи, защото то обвързва с плащане на данъци и пр.

# 2 099
  • София
Тя Юджини беше сложила и онзи ден на поста за Луи - не знае ли че  кралския инстаграмски етикет, изисква да се направи отделен пост за рождените дни и други важни събития, свързани с Кеймбридж?!

Много симпатична и смехотворна новина за втората сватба...аз проблеми да гледам сватби нямам, така че съм ОК - иначе изтъкнатата причина (не разбрах от кого) е много глупава. Joy

И честита рожденичка София!

И малко снимки
Матилде, вчера, среща с няколко културни институции

И Летисия, също вчера, среща свързана с диабета.

https://pbs.twimg.com/media/EWrfmecWoAA5WP4?format=jpg&name=large

Общи условия

Активация на акаунт