Кралски работи и клюки - април 2020

• 96 061
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Пловдив
Тогава свирех в една рок група. Като гледам сега дрехите ни и прическите ... направо припадам. Всъщност може да се сметне, че и тези снимки са от миналото и по темата:

Скрит текст:

Редактирам, объркала съм темите, с тези тоалети си мислех, че съм в "Снимки - спомени" Grinning

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 22:48 от ЗлаВещица

# 1 816
Сега ми попадна тази снимка на Монакското семейство от 17 юли 1982 г., малко преди смъртта на Грейс:

Модата през 80-те беше ужасна, но разбирам защо Даяна е била модна икона. Стефани е безвкусица от всякъде, а сега като възрастна е тъжна гледка. Хубава жена е била, жалко.

# 1 817
  • Пловдив
Даяна също има много смешни и нелепи тоалети, оглавени от сватбената ѝ рокля. Която между другото тогава много харесвах, посипвам главата си с пепел Relaxed

# 1 818
  • Някъде там
Много сте яки, зла вещица..Определено така се ходеше тогава, но пък за една принцеса това си е скандално облекло...
На мен ми направи много грозно впечатление властното и нагло   поведение на Стефани на сватбата на сина и.. Сигурно на булката и е било много кофти щом на мен само от снимките ми стана неприятно.
Дано не им се меси в брака..

# 1 819
Да, модата е била грозна, но не мога да сравня стила на Даяна с този на Стефани. Както сега си има мода и мода:

# 1 820
Ох, да някои тоалети са Scream
Другото, което ми прави впечатление са веждите. Не само на Стефани, а и на други 80-тарски принцеси. Явно не е било модно да си ги оформят и са като Буги Барабата (лека му пръст).

# 1 821
Тогава свирех в една рок група. Като гледам сега дрехите ни и прическите ... направо припадам. Всъщност може да се сметне, че и тези снимки са от миналото и по темата:

Скрит текст:

Ауу, какви сладурани. Крайната вдясно, с бялата блузка, нали Wink
Виж ти, виж ти , какво парче си била Joy

Другото, което ми прави впечатление са веждите. Не само на Стефани, а и на други 80-тарски принцеси. Явно не е било модно да си ги оформят и са като Буги Барабата (лека му пръст).
Тези й вежди май са й запазена марка. Не са били чак такива на другите момичета.

На общата снимка Грейс е поостаряла и понапълняла. Дали не е страдала от загубата на младостта и красотата си. Но пък да обречеш детето си...

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 23:22 от птица

# 1 822
Съвсем лично мнение.
Скрит текст:
Ужасно травеститска визия.
Феновете й да не четат.

# 1 823
  • Някъде там
Стефани в лице е много красива обаче прави ли ви впечатление неестествената горна част на тялото. Малка глава на къс широк и дебел врат и широки като на мъж рамене и гръб.
Не мога точно да го опиша, но за мен е видимо странно

Ето тук най добре се вижда

# 1 824
G&B, няма нищо в скрития текст. А, видях.
Ами така е. Ама за тогава си ми харесваше, то какво съм знаела 88-ма година, примерно, за травестити. Joy

# 1 825
Абе, и аз тогава си мислех, че е върха на сладоледа. Монако, принцеси, каляски, първи страници, корици... Друг свят, вълшебно-лъскав...

# 1 826
А какво е направила Стефани на сватбата на сина си?

# 1 827
  • Някъде там
А какво е направила Стефани на сватбата на синът си?
През цялото време го държеше под ръка на всички снимки.
Има снимки с всички останали, на които ясно се вижда, че булката се е отдръпнала, а тя пак го е стиснала, все едно тя ще се омъжва за него.
Ето. Има и още, но не ми се рови.
Разбирам, че му е майка, но нейното е прекалено. Поне за мен.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 23:51 от daviz

# 1 828
Давиз, мерси. Аз обаче здраво съм ги объркала тези от Монако, защото мислех Пиер за нейн син. Това момче не съм го виждала досега. 😄 А за снимките от сватбата, ами да, странно е да го държи постоянно.

# 1 829
Стефани и в лице ми е груба, сестра и ми допада повече. На някои снимки от фотосесии е много хубава, но на обикновени не ми харесва особено.

Общи условия

Активация на акаунт