Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 214
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 2 130
Ок разбрахме, че не е красива на снимката.  Всеки има такива снимки. Голяма работа.

Ето и тези рояли не са красиви на тези:

Тези са стари, но ако се разтърся ще намеря и от тази година. Е не ми се губи време да търся, та няма да го правя.

А тук все едно ще има цуни гуни 😃

# 2 131
Софката даже ми е много хубава на снимката. 😍 Колко е млада и свежа, а останалите просто са направили някаква физиономия.
Не знам от лошото качество ли е, от камерата, зуума или прическата, но Меган просто не ми изглежда добре.

# 2 132
Софчето голяма промяна е претърпяла към добро. И сега се държи на ниво. Браво на нея.

# 2 133
  • На топло
И тук не ми харесва, има паднали бузи, кофти овал.
От много интервенции...

# 2 134
  • Пловдив
Момиченцето с ръце на ушите е внучката на Камила, мисля някой питаше.

Внучката на Камила беше шаферка на сватбата, но е друго момиченце, не това. За него вече отговориха преди няколко  часа:

Mariat, момиченцето е Грейс ван Кутсем. Сега е на 12:

Ето в тази статия има снимка, в която се вижда и внучката, нея я държи Чарлз:

https://www.dnes.bg/mish-mash/2011/04/30/shaferche-ne-izdyrja-na … i-ushite.117480,2

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 21:36 от ЗлаВещица

# 2 135
  • София
Никак не ми харесва прехвалената визия на сватбата на Кейт, с роклята сякаш свикнах, но в комбинация с косата и воала не успях. Не че има някакво значение, важното е било тя да си се харесва, Уилям да я обича и баба да я одобрява.
Дупето на Пипа в нейната рокля на шаферка, обаче, стана легендарно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 136
Тук може да прочете за бъдещата белгийска кралица. Първата такава в историята им:
https://webcafe.bg/svyat/311663705-badeshtata-kralitsa-na-belgiy … a-na-brabant.html

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:04 от Не се сърди, човече

# 2 137
  • Някъде там
Това детенце шаферчето, какви очи има само.

Софи пак разнася храна и пак без маска...

Камила ще стане вице патрон на кралската академия по танци.
Разговаряла е днес с хора от академията.
https://www.instagram.com/tv/B_jz3tFnnN5/?igshid=uqx74gxw0vmd   

Силви благодаря за линка за Елизабет.
Започва да става красива млада дама.
Интересувам се от повечето монархии и с удоволствие прочетох статията.

# 2 138
  • в сърцето на един мъж...
Задава се ера на кралиците Simple Smile Много кралски дворове ще имат млади, хубави и доста интересни кралици. Белгийската бъдеща кралица изглежда интересна личност.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:07 от Не се сърди, човече

# 2 139
Беше ми много интересно да прочета за бъдещата бегийска кралица.

# 2 140
Белгийската Лиза е симпатична. И четирите деца на Матилде и Филип са много хубави.
От статията оставам с впечатление, че баща и се кани скоро да абдикира, но май не е точно така.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:50 от Анонимен

# 2 141
Silvi, благодаря за статията! Много приятна девойка е Елизабет, но сигурно никак не й е лесно като бъдеща първа кралица!
daviz, не очаквах такъв плътен и мъжествен глас от Камила Joy Някога не е ли била Даяна патрон на академията по танци? Тя нали много обичала да танцува?

# 2 142
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кралицата ще има обръщение на осми май по повод 75 години от VE Day  в 21.00 по ББС, съобщението е записано предварително. https://www.bbc.co.uk/news/uk-52465997

Ето част от статията пусната през транслейтъра (извинявам се но не ми се превежда, че съм болна)

Кралицата ще отбележи 75-годишнината от Деня на VE с телевизионно обръщение към нацията.
 Съобщението ще бъде част от поредица от събития на 8 май, отбелязващи края на Втората световна война на континента.
 Предварително записаният адрес на монарха ще бъде излъчен по Би Би Си в 21:00 - точният момент, когато баща й, крал Джордж VI, даде радио адрес преди 75 години.
 Други планове включват публично пеене заедно с песента на Dame Vera Lynn We We Meet Again, песен, синоним на Втората световна война.
 Това ще бъде второто телевизионно съобщение на кралицата по време на епидемията от коронавирус.
 Миналия месец тя озвучи думите на певицата, известна като любимата на силите, когато каза на затворените „ще се срещнем отново“ по време на рядка реч пред нацията.
 Дама Вера Лин използва 103-ия рожден ден, за да заложи на Великобритания
 Кралица: „Ще успеем“ в борбата срещу вируса
 „Огромен дълг“
 Новата програма за възпоменанията бе обявена от министъра на културата Оливър Даудън, след като първоначалните планове бяха отменени заради епидемията от коронавирус.
 Правителството премести традиционната банкова ваканция в началото на май от 4 май на 8 май, за да позволи провеждането на събития.
 Но изискванията за социално дистанциране спряха тези планове, които включваха шествие на ветерани и улични партита.
 Г-н Даудън каза, че въпреки че празненствата сега ще се провеждат "в нашите домове и на прага ни", той е уверен, че нацията ще "се събере, за да отбележи този исторически повод".
 Хората в заключване се призовават да покажат подкрепата си за възпоменанията, като поставят в прозорците си специално проектирано изображение на войник от Втората световна война.
 Благотворителната организация за въоръжени сили Royal British Legion Industries стартира своята кампания „Томи в прозореца“, като произвежда специално проектирани фигури на войници.
 Отделът за цифрови, култура, медии и спорт създаде пакет с идеи за домашно опечене с VE ден, оригинални рецепти, игри и образователни и творчески занимания за деца, така че семействата в режим на заключване могат да създадат свои собствени преживявания у дома.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:49 от Не се сърди, човече

# 2 143
Илейн, благодаря за труда и аз идвах с инфо за изявлението й. Допълвам само, че изгледах няколко емисии на Skynews пез последните няколко часа и годишнината на Уилям и Кейт не беше спомената. За РД на Луи имаше кратки репортажи, онагледени със последните му снимки, но днес - нищо.

# 2 144
  • София
Откакто Беатрикс абдикира само Бабет и Маргрете останаха кралици, тях ще ги заместят мъже, а пък в останалите монархии, където сега са мъже, все жени са следващите. Пъстра работа, разнообразие да има.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:50 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт