Лидл 138 - Великденско извънредна...

• 110 501
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 725
Песто има ли по всяко време?

# 1 726
  • Пловдив
Да.

# 1 727
Блеки👌. Здрав човек вероятно няма да има проблеми, обаче заедно с коремни неволи от метформин, по-добре да не рискувам да го взимам : ))

# 1 728
Не бих казала, че сандалите са за широк крак - миналата година същите предлагаха, пак уж за широк крак и взех такива и за майка ми - трябваше да ги върна, че ѝ бяха тесни в нейния номер, а стелката беше добре на дължина. Моят крак е нормален, но в началото ми бяха малко трудни за обуване, после се поотпуснаха, обаче пък са ми много удобни за дълго вървене (черните). За много ходене хич не им гледам дизайна, по-важно ми е удобството.

# 1 729
mimeime, благодаря за информацията. Може и да стигна до там, но дали ще ме чака някое клинче е друг въпрос. Изкупиха всичко за спорт, а те пускат пижами...пфу...
Нищо не харесах следващата седмица, евентуално лаврак ще си взема.

# 1 730
mimeime, благодаря за информацията. Може и да стигна до там, но дали ще ме чака някое клинче е друг въпрос. Изкупиха всичко за спорт, а те пускат пижами...пфу...
Нищо не харесах следващата седмица, евентуално лаврак ще си взема.

при нас нямаше пукнато клинче вчера. явно всички правят ковид бийч боди Wink

# 1 731
Имаме същия кантар ама от Кауфланд, миналата година го взехме. Измерва правилно, доволна съм.

# 1 732
  • Варна
Някой да е погледнал стреч панталоните? Интересуват ме дългите дали са достатъчно дълги или пак ще ми стигнат над кокалчето...

# 1 733
Взех 4 тарелки ягодки..мерси че споделихте.

# 1 734
  • Стара Загора
Не помня дали питах за боба черно око от Иберийските - каква е разликата с обикновения бял боб или са идентични на вкус?

И аз ще ходя утре за още ягоди. Blush

# 1 735
  • София
Оо, щом казвате, че са хубави ягодите и аз ще взема. Също и таблетки, добре че е темата да ме подсети.

# 1 736
На каква цена са ?
Аз ще тичам за ризка с якичка и 3/4 ръкав.

# 1 737
  • Пловдив
Ходих и аз за маскарпоне и бишкоти, че др.седмица имам именик, който обича тирамису Simple Smile
Да кажа, че едросмляната лютеница Родна стряха се е завърнала.

Бобът черно око е по-скоро като леща ли...как да го определя...? Навремето баба отглеждаше такъв и като го свариш става кафеникава чорбата като на лещата.

# 1 738
Абе и аз като ги загледах сандалите , не ми се видяха чак за широк крак. Пише някаква номерация за ширина :G - не знам каква е. Аз съм попадала на SML номерация за ширина и M ми е ок ( за обувки по купувани от амазона си отговаряше ). Сега като ви чета , малко съжалявам че не всех и аз да премеря 1-2 чифта очила ...ама здраве да е  Simple Smile Simple Smile
От свещичките цитронела съм взела , но още не съм го ползвала и нямам идея  колко време ще издържат Simple Smile

# 1 739
Чак ме е яд че взех само 1 маскарпоне. След обяд може да се върна за още. Иначе- бадеми, шарена сол, бишкоти, някакви чаени бисквити, кисело мляко Ведраде.

Общи условия

Активация на акаунт