Лидл 138 - Великденско извънредна...

• 110 504
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 695
Нищо не си харесах. Освен една пижама за момчето да взема, че да не съм капо.

# 1 696
  • Майничка
В новата брошура, при блузите тип лакоста и късите панталони, има снимка на един застаряващ младеж - е, отдалече реших, че е с найлонова хирургическа шапка и маска, тип подбрадник. 😄

# 1 697
Kalamon в буркан харесах аз (от петък).
Моя кантар нещоне показва точно, може да го подновя. Този пускан ли е, читав ли е?

# 1 698
Белачка за мен. Каламон и аз.

# 1 699
Радвам се за пижамите аз, таман ми трябват.

# 1 700
Добро утро!
Аз се радвам на пижамите също, защото трябва да подновявам детските със следващия размер.
От Дамските също ми харесаха някои, както и спортните долнища. Вече на живо как ще е - ще видим. Топовете също са свежи.
Домакинските кухненски кърпи ми харесват също.
Маслините с аншоа се появяват - чаках ги тази седмица.
За храна и готвене не ми се мисли вече Simple Smile

# 1 701
Риба тон от кога чакам, вече 2 пъти годишно я намаляват.

# 1 702
Ох, аз тази нощ се събудих към 3 и нещо, въртях се, пък се сетих за брошурата Joy Влязох, разгледах я и явно тя ме е приспала, че с телефон в ръцете съм заспала Grinning Пасувам и аз като цяло другата седмица, ще ида само за маслини май. Иначе тази сутрин бях, аспержите, макар и да не разбирам, изглеждаха дърти, някои бяха с диаметър на 5 ст. Аз взех пастети, но бяхме много с пастетите, така че може до обяд и да няма. Доматите наистина са розови, но доста твърдички, ще ги видим как са. Другото, което взех, беше "пълнеж" - лук, кори за баница, топено сирене. В скрито слагам някои снимки от Лидл на бул. Раковски

Скрит текст:
Ето ги очилата, бяха доста грозно нахвърляни, по някои вече имаше драскотини, макар че трудно се вадиха

Имаше поне 3 кашончета от делукс ликьора, първо взех един, но после го върнах, защото видях, че при алкохолите има още бадемов, капучино, бая имам да пробвам, та по-нататък. С моята скорост на пиене, точно ще ми трябва за Коледа

В Лидл на Раковски има зелен чай с лимон и маточина, преди време се обсъждаше

Това ли са "онези" крекери, при нас са на 1,69 и намалени Grinning

И забелязах някакъв протеинов сладолед, на който обаче му липсваше цената

С много хубави макроси е - захарите са му полиоли, 2,9 гр мазнини на 1 бр, 7 гр. протеин

# 1 703
  • софия
Като няма друго, ще си закупя пижама и анцуНг. Хубавки са. Покрай това ИП реализирам голяма спестовност и ще я реализирам в домашни дрехи.

# 1 704
  • Пловдив
Аз за ликьора щях да питам...не беше ли цената 9,99...? Сега го гледам 10,99.

# 1 705
Още не съм разгледала новата брошура, но ходих днес рано и още в 7:25 имаше 15 човека, чакащи. Обаче като излязох от магазина вече нямаше опашка.
Купих хапчета за съдомиялна от двата вида (имаше поне по 10 кутии, но сигурно ще вадят и още), ягоди намалени, боровинки на 2 лв. (по-хубави от предните, едри). Маскарпоне награбих повечко, бишкоти, моцарела, котидж (на цената от миналата седмица), луканка Green label, кренвирши Стара планина, кокосово мляко 3 бр. (много го харесвам). Домати Рома, които на касата ми маркираха с друга цена, добре, че този път гледах и ги оправихме, розовите не ми харесаха. На аспержите много им се чудих, но не бяха свежи откъм отрязаното.. Голяма чабата на 2 лв. топла-топла и похвалих слагащата ги дама, че са добре опаковани, каза, че рядко чува хубави думи от клиенти! Взех и от лилавите торби за боклук, свежо фолио, бира ipa, броколи замразени.. Забелязвам, че от известно време липсват белите обикновени салфетки.. Sad
Имаше много дезинфектанти и маски.. Голям интерес към слънчевите очила при нас, струпване на хора, мерят, вадят.. Бяха във вертикални стойки с огледало на тях (макар д ане мисля, че е удачно мерене точно сега), а не така както са показани по-долу..
Реално нищо съществено не купих за ядене, та сигурно пак ще се наложи да ходя тази седмица..

# 1 706
  • Пловдив
Маски в Лидл?

# 1 707
Lucky, аз имам кантар, не е прозрачен като този, а от някакво матово стъкло. Купуван е преди 6-7 години, мери сравнително точно. Сравних го с друг който си взех миналата година, който мери ИТМ и разни др щуротии..
Аз също ще подновя летните пижами, ще се ходи и за маслини..Май друго не видях, ама то като отида...

# 1 708
Да, мисля, че някой беше ги публикувал преди дни и аз тогава се изненадах, но днес ги видях. Ако не се лъжа, бяха по 2 лв. броя, приличат на хирургическите, но пише, че са многократни.

# 1 709
  • Стара Загора
Блек, по 4,99 са сладоледите. Има и ванилия.

Аспержите и според мен са застаряващи ха-ха, но взех едни. Досега не съм яла по обективни причини, но на тази цена ще опитам да си приготвя.

И 2 бр авокадо забърсах. На външен вид е ок, дано не е с огромна ядка. Реших да опитам и розовите домати, миришеха си и 3 броя грабнах. Както и 2 тарелки ягоди. На пазара при нас българските са 8 лв кг. Вчера купувах на колежка и ги опитах, ами не са така сладки и вкусни още. Тези от Лидл не отстъпват. Има да зреят малко, но са сладки пак и вече ударих едната кутийка. За следобяд оставих другата. Дано да има още утре.

Взех бишкоти, маскарпоне, моцарела, крем Здраве, Калифорнийските бадеми и тарелка пуешки бутчета. Срока им е до 04.05

Общи условия

Активация на акаунт