Лидл 138 - Великденско извънредна...

• 110 350
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 785
Хубави са пастетите, в нввмх групата много се тачат. Мариат, този е направо гурме, с Арманяк Sunglasses

На мен розовите домати не ми харесаха, може би защото ги сравних с едни други, от една фермерска група.

# 1 786
  • In transit
Патешкият е с най-хубав състав и ми е най-вкусен на мен.

# 1 787
Леми, ама и аз съм в тази група, и за първи път днес, и тук разбрах че са ок. Утре ако имам късмет ще се поправя.

# 1 788
  • Велико Търново
Момичета, някой пробва ли сиренето в кутия от ретро брошурата? На коя фирма е, хубаво ли е?
Утре мисля да ходим до лидл и заради вашите коментари вкарах розовите домати, ягодите и пастета в списъка. Макар че Леми току що каза, че не са и харесали доматките, ще ги мисля на място

# 1 789
  • Пловдив
При нас доматите бяха много зелени..ама хората пипат, избират. Аз си взимам суперски от кварталното.
Ананасът е наистина екстра сладък Simple Smile
Пижамите пипнах, ама материята хич не ми хареса.

# 1 790
bubalesa, вкъщи купихме такова сирене в синята опаковка, краве. Изхвърлихме кутията, та не знам на коя марка е, но вкъщи се хареса на вкус.Не е прекалено твърдо, нито прекалено меко, на сол също е добре.

# 1 791
  • Стара Загора
Нямаше зелени домати тук, всичко беше узряло което видях. И дъртите аспержи ви снимах сабаХлян на отваряне, после какво е останало не знам. Grinning

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 09:19 от iv4enceto_91

# 1 792
Бубалеса, абе, понеже ядохме едни страхотни български от Санданско, и други от Пловдивско от пазара, та покрай тях, тези в Лидъл не ми се видяха толкова хубави, хрупаха като ябълки. Но пък за друг може да са добри. 👌

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 21:23 от Lemy

# 1 793
  • София
Сиренето в синята кутия не е ясно къде е произведено, поне за мен.
Скрит текст:

# 1 794
В нашия Лидъл (Младост) около 17ч нямаше кьорава ягода, а за тях отидохме. И бадеми нямаше! Взех малко моцарела, камембер, едно вино за утеха...Розовите домати бяха леш, наложи се да ходя до плод зеленчука. Не съм доволна,и на пекарната беше празно...

# 1 795
  • Пловдив
Като каза пекарна...Аз от известно време не виждам от гевреците.

# 1 796
Като каза пекарна...Аз от известно време не виждам от гевреците.
Рогче с маслини търсех, от сусамените...греда.

# 1 797
Няма гевреци,закуска с кленов сироп...рокче е още 2,3 неща от  2 седмици.

# 1 798
  • Варна
Аз пък вчера си взех манго. Избрах най-жълтото и си е супер за ядене. Направо като ябълка си го изядох Grinning.
Чаршафите от другата седмица са памучен сатен. От много време купувам само такива и ако долните са също сатен ще е супер. Много рядко ги пускат обаче.
Телешко за готвене взех също намалено и определено се хареса в къщи.

# 1 799
Долните чаршафи ми се струва, че пак ще са трико.

Общи условия

Активация на акаунт