Лидл 138 - Великденско извънредна...

• 110 489
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Момичета, аспержите станаха страхотни с шунка на дулано /също от Лидл/. Наздраве!

# 1 771
При нас бадемите са след дрехите заедно с кифличките и още някакви неща имаше не загледах. Харесват ми с виното вечер или следобяд ако огладнея.

# 1 772
Да помрънкам малко, че нямаше нито една кутийка пастет, а отидох само заради него Confused

# 1 773
  • софия
Момичета, аспержите станаха страхотни с шунка на дулано /също от Лидл/. Наздраве!

Ммммммм.
Имаше на промоция , която взех за аспержите. Не съм я виждала до сега и нямам идея за вкуса. Дано не ги прецакам.

# 1 774
И аз отидох, но нямаше ягоди, за това се утеших с едно Кардю изостанало. Взех и италианско пенливо розе, пастет, бадеми, бри, маскарпоне, моцарела, веро и да пробвам таблетките за съдомиялна. Ягоди ще взема от пазара, за някой сметанов десерт.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 18:49 от Lemy

# 1 775
  • София
Аз също исках и ягоди да взема, но нямаше. Това на бул. Черно връх. Розовите домати не са лоши, та и от тях взех.

# 1 776
Какви са тия пастети? От сегашната брошура или нещо постоянно в асортимента? Как им е състава? Някой може ли да снима?

# 1 777
Винаги си ги има пастетчетата. Аз този с гъската съм опитвала...хареса ми. С пипера ми сладнее - той има цели зрънца вътре, доста са.

Ето състав..

Ето и с пипера

# 1 778
  • Стара Загора
Бадемите са хубави. Отворих моя пакет и не са сухи. Ще стават за сурови барчета или бонбони, а и да се накиснат за крем някакъв. Утре ще ходя за още.

Розовите домати също ми харесаха. Ако трябва да съм честна, това са най-сладките домати които съм яла тази година. От есента едни пластмасови, а тези си имат и аромат. Все още са по-твърдички, но вкуса е на домат.

Накиснах си аспержите във вода като първо отразях 2-3 см. Видях го снощи при една влогърка и реших да го направя, има логика. Казва че така се запазвали свежи за по-дълго.

# 1 779
Тета, мерси. Ти ядеш ли ги?

# 1 780
За пръв път взех мин.седмица от този с гъшия дроб и го намазах на изпечена замразена земелка..даже май две бяха 😆..и замина цялата кутийката. Признавам си без бой.

И понеже ми стана съвестно че скришом си го изядох, днес взех две кутийки..да предложа на детето.

# 1 781
  • Пловдив
Много са добри пастетите...и аз ям Wink  и са без пари.

# 1 782
  • Плевен
Аз днес успях само един патешки да открия, за мен е най-хубав и почти като фоа гра.

# 1 783
  • София
Ликьорът Делукс другата седмица.ли ще го има? Тъкмо ми.свършва моя. Не е баш като Бейлис,.ама.става. Simple Smile

# 1 784
  • Пловдив
Сега го има..

Общи условия

Активация на акаунт