Любовница

• 10 964
  • 220
  •   1
Отговори
Дами, как се преживява такъв тип унижение? Работя и живея в друга държава. Тук започнах да се виждам с един мъж и за кратко време развих много дълбока и емоционална връзка, защото той ме допусна до себе си. Оказа се, че съм негова любовница. Играчът е обвързан в България и приятелката му ще идва при него скоро, а аз.... аз запълвам дупката във времето, в което няма с кого да прави с*кс. И по-лошото е, че го разбрах сама, а не от него.

# 1
Щом няма съпруга, значи не си му любовница. Обвързан нищо не означава.

# 2

Въпросът е принципен. Аз бях употребена.

# 3
Е, то  оставаше и от него да го разбереш. Забравяш му телефона, ФБ, ИГ, изхвърляш му багажа. С две думи - изтриваш го от живота си и слагаш  цялата случка с в графата “ много  скъпи, но полезни уроци”! Ще се справиш, усетила си се навреме, само не се самосъжалявай!

# 4
Високопарни думи, авторке. Страдай си тогава.

# 5
Високопарни думи, авторке. Страдай си тогава.

Ще чакам отговор. Кое е високопарно от моя страна? Че след години недоверие срещам човек, който ми замазва очите с лъжи, манипулация, за да го допусна до себе си и отново да повярвам, че не всички са такива. И накрая се оказвам в ролята на ,,употребена„. Че се оказвам любовница, а ме накара да момент да повярвам, че съм единствена.....

# 6
  • София
Авторке, хората не са детектори на лъжата. Случва се да те излъжат. Гадно е, но поне се радвай, че си разбрала с какъв си имаш работа. Горката му приятелка няма този късмет. Изтрий го от живота си и само напред.

# 7
  • Варна
Е, хубаво, какво да ти кажем? Няма си теглиш въжето, я. Изиграл те е, по твоите думи. Кофти, но не драматизирай, то може и да е за добро - ако тоя е същия дет те щипел до посиняване и те обсебвал.

# 8
Е как любовница. Човекът не е женен. Изневерил е с тебе на приятелката си, но чак пък любовница. Да лъжец е, че не ти е казал, че има приятелка, но е можел и теб да избере, нали така, защото всъщност е свободен. Само че явно предпочита другата.

Не го преживявай толкова.

# 9
Човекът ти не струва. Съжалявам за директните думи, но така излиза.

Да заснемеш сюблимния момент, когато си с него, не е лоша идея. Като дойде мацката, покажи й записа, пийте едно кафе за здраве и се отървете и двете от него.

# 10
Така или иначе нямаш гаранция, че дадена връзка ще се получи.
Друг път бъди по-внимателна, след като не можеш да гледаш по-широкоскроено на секса. За много жени  това не се води употреба, а преживяване по взаимно съгласие.
Да теб явно обаче не стоят така нещата.
Точно недоверчивите жени са лесни жертви на лъжците - защото неидтово желаят да срещнат някой, на когото да се доверят.

# 11

Е, въпрос на гледна точка. На теб беше ли ти кеф да правите секс? А да излизате с него? Защо пък ти да не си го употребила?

# 12
  • Paris, France
А за какво точно те употреби? Не ти ли беше приятно с него? Защо седеше?

Аз в нова връзка очаквания нямам, камо ли за вярност. Може човекът да няма друга и пак да те "употреби" и зареже.

Прекалено се вдяваш. Излизай с мъже без очаквания за вечна заедност и времето ще покаже кой е правилният!

Изчукваш го за последно на камера (скрита). После изпращаш видеото на приятелката му. Щом е такъв баровец, ще се оправи.

Хахаха, яко. Но аз не бих. Под достойнството ми е да снимам хора без тяхното съгласие за да им натривам носа.

Оттук нататък бих почнала да му искам скъпи подаръци и все да съм заета.

# 13

Употребена вика Joy
Няма да си първата, няма да си  и последната.

Решението е каквото рече
Изчукваш го за последно на камера (скрита). После изпращаш видеото на приятелката му. Щом е такъв баровец, ще се оправи.

# 14
За пореден път не мога да повярвам какви глупости чета от жени, които иначе имат високо мнение за себе си.
Няма значение приятелка или съпруга, щом е постъпил така с нея, след време ще постъпи и с теб така. Пострадай известно време и сложи край.

Общи условия

Активация на акаунт