Любовница

• 11 925
  • 220
  •   1
Отговори
# 45
Според мен  идеята с оповестяването не е да се отварят очите на законната, а да се създаде скандал на измамника, за да разбере, че не може така да лъже жените и да се измъква безнаказано  и тайно.

# 46
  • София
Аз бих се погрижила приятелката му да разбере и ще му бия шута. Може да маркираш жилището му с разни женски предмети на места , които тя ще ги намери.  Червило, молив за устни и др в банята,  дам. превръзки и презервативи под леглото. Може да  му се обаждаш вечер късно или да се изтърсиш в тях вечерно време.

Ето това вече е абсолютно унижение. По-скоро ще загина, отколкото да се вра да тикам дамски превръзки под леглото на доказания лъжец или да му вися на вратата или на телефона късно вечер... като пълната изтрещяла и отчаяна кукувица. Думи нямам за тоя съвет.

# 47
А имахте ли изобщо разговор, че сте exclusive?
Понеже това, че правите секс за мъжете изобщо не значи автоматично, че сте обвързани само един с друг.

# 48
  • София
А имахте ли изобщо разговор, че сте exclusive?
Понеже това, че правите секс за мъжете изобщо не значи автоматично, че сте обвързани само един с друг.
Едел, не четеш внимателно, виж тука:

развих много дълбока и емоционална връзка, защото той ме допусна до себе си.

Щом тя така се чувства, значи са били във връзка. Нищо, че е проспала да го пита, дали изобщо прави секс с други жени, кога за последно е правил секс, с кого .. нали такива базови неща е пропуснала .. ехх, малко акъл трябва, но навреме.

Напомня ми за един мой приятел, който беше в подобна ситуация и аз се чудя .. добре, бе тази си я водил у вас, там има 2 гардероба женски дрехи, женски обувки и детска стая и на нея не ѝ хрумнало, че е любовница.

# 49
Употребена е за запълване на времето, за временно развлечение. Защото авторката явно се е надявала на сериозни и дълготрайни отношения.
Авторке, при следваща връзка не тръгвай с голямата кошница, че ето, това е любовта на живота ти. Няма как да знаеш дали изобщо ще си паснете. Карай го малко по-леко, забавлявай се без очаквания за Менделсон на всяка цена. Ако се получи, получи, а ако не - има много риба в морето.

Точно, в нова връзка не се влиза с голяма кошница и тогава няма разочарования.

# 50
Мъжете, обаче, нямат такова мислене за солидарност и честност. Никога не съм срещала мъж, който да каже истината на приятел, роднина... БНД имаше много колеги около него, които си джиткаха, имаше и приятели, за чиито жени знаеше, че си имат любовник (не слух, виждал ги е многократно и по хотели, коли), и не само той, всички знаеха, освен съпругът. Не му е хрумвало да каже и да се бърка.

Сегашният ми мъж също има един приятел, на когото жена му му е слагала доста рога в началото, а и целият квартал знаел. Не му е казал.

Аз също бих предпочела да ми кажат, не да шушукат зад гърба ми, а аз да съм в неведение.

Виж сега, разбира се, че мъжете имат мислене за солидарност и честност, изрязват се по друг начин. Просто социално са приели да не се бъркат в чуждите работи един на друг. Може да видиш в мъжка компания как 10 човека харесват различни партии, различни футболни отбори и различен тип мъже, и дори да спорят, всички ще са напълно окей с различията си. Докато трудно ще намериш такава женска компания, която да уважава различията - напротив, те ще се обработят така една друга, че да се обединят в един тип мислене.

Мъжете не си коментират отношенията помежду си, защото по презумция предполагат, че след като са мъже знаят какво правят. Ако някой почне да се меши в живота на другия и да му дава съвети за щяло и нещяло - другият ще каже - "абе, я се спри, аз си знам", някак си мъжете са по-чувствителни относно това някой да им дава наклон да.... (откъдето идва и израза).

Аз видях на един познат годеницата му прегърната с друг. Не му казах, защото не ми е близък, а и не ме интересуват техните отношения. Ако той не е разбрал досега, някак си губи уважението ми дори да му помагам. Също така, мъжете искат и доказателства, защото са по-склонни към самозаблуда. Много сложно става, по-добре да си прекарам времето по по-приятен начин от махленската клюкарка.

# 51
Напомня ми за един мой приятел, който беше в подобна ситуация и аз се чудя .. добре, бе тази си я водил у вас, там има 2 гардероба женски дрехи, женски обувки и детска стая и на нея не ѝ хрумнало, че е любовница.
Такива и на мен са ми странни, дори бих казала гнусни.. и мъжът, и любовницата.. единия хипер нагъл, стиснат и мизерен - води любовницата в семейната спалня, сакън да не се охарчи за хотел, а тя се прави на неоправдана жертва и на изненадана, че бил семеен, докато се е въргаляла в чужди чаршафи, и е позволила това цялото унижение..
По темата - не бих казала на другата страна, на някаква непозната.. да си се оправят както искат..този бих го разкарала по бързата процедура..

# 52
Брейй,  колко широкоскроени хора в тоя форум. Да пиела една студена вода и да забравила...
А нейните излъгани чувства, мечти и очаквания, кой ще запълни ?
Дай му урок, авторке, ама такъв, че да те помни до живот.

# 53
Мъжете са солидарни. Но към мъже, не към жени.

# 54
Аз не бих казала на приятелката, а само ще му намекна, че ако реша, мога и да ѝ кажа. Заплаха без срок на годност,  просто за мое успокоение, че нещо съм предприела.

# 55
Брейй,  колко широкоскроени хора в тоя форум. Да пиела една студена вода и да забравила...
А нейните излъгани чувства, мечти и очаквания, кой ще запълни ?
Дай му урок, авторке, ама такъв, че да те помни до живот.

Само да не се забърка в проблеми със закона, защото няколко от предложените мерки я тласкат към този път.
Като цяло такава излишна злоба няма да спечели нищо, предполаган ако пие студената вода все ще се намери някой мъж да запълни нейните... каквото там се очаква да запълни.

# 56
А- ха, а тоя да продължи да омайва следващата, пък тя да се оправя ?

# 57
Не бих тръгнала да се занимавам с официалната приятелка. Смятам, че това е долно и отмъстително поведение. Нито я знам тя дали е света вода ненапита, нито ми е работа да го играя информационна агенция.
Вместо да газя в това блато, бих му теглила една майна на нищожеството и бих се заела с нещо по-полезно, а именно - да живея собствения си живот.

# 58
happy doc, ами така е в живота. Да му мисли следващия. Авторката само може да си извлече полезните уроци от ситуацията и да се опита да не пристава на неподходящи хора. Виж Uncommon какво умно излизане от ситуацията предлага, подкрепям на 100%.

# 59
  • София
А- ха, а тоя да продължи да омайва следващата, пък тя да се оправя ?

Той пък щото ще спре да омайва, само защото две от белите птици са разбрали една за друга и са му спретнали скандал. Като го зарежат и двете, ще намери други две (и повече). Това си е един тип мъже, при тях "поука" няма. Върти си една официална, а която докопа - за неофициална/и и така цял живот. Не съм чула някой женкар да се е изплашил и да е станал верен и моногамен, само щото са му лъснали далаверите. Най-много да започне се крие по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт