Мъжа ми не ме възбужда

• 5 920
  • 106
  •   1
Отговори
Изпитвам затруднения да се възбудя от приятеля ми. Заедно сме от около 3 години, живеем заедно малко над 1 година.

Него не си го избрах, защото е рицар на бял кон, някакъв секс модел и т.н , а по-скоро с идеята да ми бъде сериозен партньор. Е, да обаче, нещо не мога да се възбудя от него. Понякога се получава, като натурално ми се доправи секс, но понякога не.

Той е много хубав човек, но сякаш много не си съвпадаме сексуално. Няма какво да ме подтикне в личността му да си развихря въображението.

Сексуално си падам по отворени, лоши момчета, с фетиши, предизвикателни, разговорливи и т.н , а той е обратното. По-мълчалива личност, скромен, добричък, услужлив.

Виждам го, че се опитва да ме възбуди, целува ме, гушка, гали, но не ми се получава. Искам, а физически не мога.

Не искам да си сменям партньора за нещо такова. Интересува ме дали някоя дама е минала през същото и дали го е разрешила?

# 1
ако не го смениш сега, ще го смениш след време и то точно за това

# 2
  • София
Говорила ли си с него какво те възбужда?

# 3
Ей затова е добре хората да се събират първо на база привличане, влюбеност.  И това да се надгражда от личността. Има ли само личност, но липса на физическо/сексуално привличане, сте си като съквартиранти – връзка по интереси.
Ако не държите на сексуалното - ок, но в противен случай къщичката от карти се разпада в един момент.

# 4
Вие с половинки ли сте?

# 5
  • Далечният изток
Какво значение има кой е с половинки, кой с четвъртинки...
На теб не ти е ОК, вземай мерки.
Отговори си кое ти е по-важно, с кое можеш да направиш компромис, с кое не. Ако ти е важен сексът повече, отколкото заплатата на мъжа примерно, търсиш някой, който да те задоволява сексуално. Това е. Един мъж, при който всичко да е идеално, едва ли ще намериш...

# 6
  • SF
Така се получава, когато избираме с разума си и пренебрегваме онова, необяснимото, което наричаме "химия".
Като мине периодът с пеперудките в корема и влезем в ежедневието и постоянството, се оказва, че този няма как да остане постоянният за дълго.
Не че при химиците не свършва този период и е гаранция за як секс и успех, но като им писне, намират начин да  включват нови и нови химически елементи към сплавта и някак задържат положението.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 11:01 от Esmee

# 7
  • София
След още три ще си дадеш това, което тялото ти и съзнанието искат. Само че, не вкъщи.

Да живея с мъж, с когото секса ми е на ръба на отегчението - няма как.

# 8
  • Melmak
Избрала си с главата, а не със сърцето. Ако не го смениш сега, ще го смениш по-късно.

Търсила си удобен мъж, добричък, но химията я няма. Няма и да я проима.

# 9
  • София
Затова връзка се започва не само от интерес, а и с емоция. Другото е дългосрочна проституция, понеже и труженичките обикновено само изтърпяват клиентите. Само дето рано или късно такива бизнес отношения приключват.
Не знам на колко години си, но не си представям да живея с един партньор без секс и пълноценно общуване.

# 10
  • SF
Това положение започва да дава отражение и на взаимоотношенията и то не само с партньора. Изведнъж светът започва да става крив, а партньорите се чувстват недооценени. Той се старае, но ти не си доволна. Ти се стараеш, но не получаваш насреща това, което ти му предоставяш и балансът във вселената ти куца...

# 11
Дамите рядко си падат по лоши момчета.
Освободи този мъж, за да си намери дама.

# 12
Щом човека се старае значи няма да възрази да му кажеш какво те възбужда

# 13
И докога ще се мъчиш така, че и момчето измъчваш? Прибирай се при вашите и го освободи да си търси друга, по-подходяща за него.
Не си влюбена и дори не си дораснала за връзка и самостоятелен живот (предишната ти тема). Пробвала си, не става. Няма нищо срамно в това да си признаеш грешката и да се опиташ да я поправиш.
Понякога от зор да сте като другите, сами се вкарвате в капан и си съсипвате живота. Че и на тези около вас...

# 14
  • Поморие
Изпитвам затруднения да се възбудя от приятеля ми. Заедно сме от около 3 години, живеем заедно малко над 1 година.

Него не си го избрах, защото е рицар на бял кон, някакъв секс модел и т.н , а по-скоро с идеята да ми бъде сериозен партньор. Е, да обаче, нещо не мога да се възбудя от него. Понякога се получава, като натурално ми се доправи секс, но понякога не.

Той е много хубав човек, но сякаш много не си съвпадаме сексуално. Няма какво да ме подтикне в личността му да си развихря въображението.

Сексуално си падам по отворени, лоши момчета, с фетиши, предизвикателни, разговорливи и т.н , а той е обратното. По-мълчалива личност, скромен, добричък, услужлив.

Виждам го, че се опитва да ме възбуди, целува ме, гушка, гали, но не ми се получава. Искам, а физически не мога.

Не искам да си сменям партньора за нещо такова. Интересува ме дали някоя дама е минала през същото и дали го е разрешила?
Лошите може и да са по-привлекателни за жени, които търсят тръпка, но повярвайте ми, ако се осланяте само на това, после ще плачете и ще се чудите кой път да хванете че и недай Боже с едно или няколко деца. Не си го причинявайте.
Приоритетът в живота на една жена трябва да е сигурността и спокойствието. То не може да се сравни с никакъв секс, желание, приключение и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт