Иска деца, а аз не.

• 1 002
  • 50
  •   14
Отговори
Здравейте! Аз съм със следния проблем.
Имам връзка с македонец от около 1 година. Изключително много се разбираме. Той е сродната ми душа, но разбира се има и разминавания. Аз съм на 23 г., а той на 31 г. И разбира се с разликата във възрастта идват и разликите във вижданията. Той мисли, че му е дошло времето да пуска корени, а аз мисля, че е рано за това. Аз искам да се развивам, искам да създам собствена фирма, за да имаме финансова стабилност, а той явно не е доволен от този факт. За него 4100 евро общ доход е нормален, за да отгледаме дете, но за мен не е. Искам детето ми да има повече възможности. И така реших веднъж  да го попитам с 4К евро как ще си купим жилище, а той отговори, че можем да изтеглим кредит. Ами не, аз кредити не искам да плащам до края на живота си.
И усещам, че ще дойде време, в който няма да мога да се оправдавам вечно, че не е времето сега за деца и че има време... и тогава няма да знам как да постъпя.

# 1
Защо трябва да се оправдаваш?
На 23 г. все още не си узряла за идеята за дете, което е съвсем нормално.
Г-нът на 31 г. вече се е понаживял, има други приоритети, иска семейство и деца. Също съвсем нормално.
Просто нито той е за теб, нито ти за него, затова си направете услуга и се разделете, за да не си губите времето един на друг.
P.S. Не знам дали си виждала какви са цените на имотите, обаче без кредит в днешно време трудно ще си купиш апартамент, ако работиш нормална работа. А ако решиш да спестяваш, докато събереш нужната сума… ще минат години. Не че това е фокусът на темата ти, но в това отношение той е прав, пък и общия ви доход никак не е лош. Но далеч не това е препъни камъчето при вас, а разликата в етапите ви на живот.

# 2
А как? На вноски, равни на заплатата ти ли? Или имаш умряла леля в Америка?
Кажи - не искам дете, вместо тези тъпотии с възможностите. Да, ние всички първо сме създали фирми, после сме си родили децата, няма как иначе.

# 3
  • На изток от Ада
Млада си аз на 23г не збсех от къде се вкл пералня.
Не си губите времето.  Сродни души и т н....
4100 общ доход бе са малко. Ние примерно сме с 1600 евро дете нямаме .

# 4
Остави момчето да си намери момиче с по-реалистични представи за живота. Как мислиш се купува жилище в днешно време без кредит? Да, хубаво е човек да разполага с пари, когато има дете, но те далеч не са най-важното нещо. Още повече, че вашият доход не е малък и можеш спокойно да му осигуриш нормално детство.
Бъди откровена с него и го пусни, не му губи времето.

# 5
Идеята за кредит си е много разумна дори и милионери купуват на кредит, но не тя е проблем за връзката, а различните етапи, на които сте. Нормално е да не си готова за дете, времето е пред теб, но помисли дали след време няма да съжаляваш за човека и връзката, щом казваш, че е твоята сродна душа.

# 6
  • Down south
Ако е сродната ти душа, каквито и да значи, темата би трябвало да има съвсем друго заглавие.
 Каква е връзката с националността или в случая е ключова.
Кредит за жилище е най-нормалното нещо. Защо някой би похарчи накуп стотици хиляди за жилище

ПП Приятелка на 30+ не иска деца, намери си разведен мъж с дете, сключиха брак с предсрочно споразумение и нещата се наместиха.

# 7
Много са ми интересни някои мъже.
Минал 30 ама все по 20 годишни му текат лигите и като тази 20 годишна каже, че не иска деца и става голям проблем.
Аз бих го зарязала - току видиш утре се окажеш бременна.

# 8
Млада си още и не си готова за дете, но ако чакаш да си купиш жилище първо, ще минат много години и след като станеш готова, той ще е на доста години и няма да му е до малки деца. Когато си млад, по-лесно се гледа дете. Сега са свръх активни и ако родиш когато той е на доста години, той ще стане пасивен и всичко ще е на твоя глава

# 9
  • На изток от Ада
Е то той до сега можеше да я забремени...
Ама няма смисъл да стой с него.

# 10
Като не искаш, няма, нали ти трябва да ги родиш тия деца.

Иначе доходът ви е по-голям отколкото на много семейства с деца, ако ти на 23 години печелиш половината от този доход, браво.

# 11
Като не искаш, няма, нали ти трябва да ги родиш тия деца.

Иначе доходът ви е по-голям отколкото на много семейства с деца, ако ти на 23 години печелиш половината от този доход, браво.

Да, половината е моят доход, но знам, че мога повече. Да, можем да гледаме дете с този доход, но ако родя, плановете ми приключват.

# 12
  • София
На различни етапи от живота си сте. Ако единият получи това, което иска, другият няма да е доволен.

# 13
От гледна точка на кариера е по добре да родиш по млада и да приключиш. И тогава вече градиш. Едно 2-3 години минимум е времето да избуташ едно дете, да не кажа даже 5. Ако има баби, те сега ще са и по млади и ще могат повече да помагат. Дохода ви е перфектен, ако пък баба поеме втората година и ти се върнеш на работа ще сте добре.

# 14
  • На изток от Ада
А той не може ли да почака?

Общи условия

Активация на акаунт