Първо, както казах, не желая да го оставя. Смятам, че всеки си има проблеми в отношенията и те трябва да се лекуват, не да се "изоставят".
Хубаво намеря нов и какво? Там проблеми няма да има ли? И какво, според такива като вад, хайде пак да го изоставя в търсене на нов?
Като гледам как коментирате, сред вас съм сигурна, че има разведени, сами или недоволни. То не са претенции, то не е хейт, то не е бияч съм щяла да намеря и подобни глупости. Аз се питам, не държите ли на хората до вас, че така лесно съветвате за раздяла? Ами утре децата ви като имат такъв проблем?
"Бягай маме, ще си намериш нов"?
Второ, какви сте такива веднага да взимате буквално думите. Все едно само сърдити лелки са коментирали, ужас. (С някои изключения)
Съветвам ви да излезете малко от форума, да се запознаете с хора, да започнете да живеете и да видите, че не всичко е цветя и рози. Всяка връзка си има проблеми, дори и тези от вас с отношения, си имате някакви недоволства вкъщи.
Още повече, че любовта изчезва след определен период, остава уважението, подкрепата и изборът да намираш път към партньора, а не "ИЗОСТАВЯЙ ГО".
Срамота, срамота...
Специално съм акцентирала, че питам жени, преминали през същото...
Предполагам, че всички сте по-големи от мен на години, но не ви личи. На езика ви е все лошо да кажете, все са нагрубите. Не ми се мисли какви сте в реалния живот...
Изключвам някой друг по-адекватен коментар.