Мъжа ми не ме възбужда

• 6 795
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
Леле, толкова неадекватни коментари не бях виждала скоро 😃.

Първо, както казах, не желая да го оставя. Смятам, че всеки си има проблеми в отношенията и те трябва да се лекуват, не да се "изоставят".

Хубаво намеря нов и какво? Там проблеми няма да има ли? И какво, според такива като вад, хайде пак да го изоставя в търсене на нов?

Като гледам как коментирате, сред вас съм сигурна, че има разведени, сами или недоволни. То не са претенции, то не е хейт, то не е бияч съм щяла да намеря и подобни глупости. Аз се питам, не държите ли на хората до вас, че така лесно съветвате за раздяла? Ами утре децата ви като имат такъв проблем?

"Бягай маме, ще си намериш нов"?

Второ, какви сте такива веднага да взимате буквално думите. Все едно само сърдити лелки са коментирали, ужас. (С някои изключения)

Съветвам ви да излезете малко от форума, да се запознаете с хора, да започнете да живеете и да видите, че не всичко е цветя и рози. Всяка връзка си има проблеми, дори и тези от вас с отношения, си имате някакви недоволства вкъщи.

Още повече, че любовта изчезва след определен период, остава уважението, подкрепата и изборът да намираш път към партньора, а не "ИЗОСТАВЯЙ ГО".

Срамота, срамота...

Специално съм акцентирала, че питам жени, преминали през същото...

Предполагам, че всички сте по-големи от мен на години, но не ви личи. На езика ви е все лошо да кажете, все са нагрубите. Не ми се мисли какви сте в реалния живот...

Изключвам някой друг по-адекватен коментар.

# 46
  • Пловдив
Цитат
Сексуално си падам по отворени, лоши момчета, с фетиши, предизвикателни, разговорливи и т.н , а той е обратното. По-мълчалива личност, скромен, добричък, услужлив.

Виждам го, че се опитва да ме възбуди, целува ме, гушка, гали, но не ми се получава. Искам, а физически не мога.

А сега да помислим задружно , кой е по неадекватният.
Намерила си си добър и свестен мъж.Искаш обаче да има адреналин.Е как точно очакваш да му промениш природата на човека.Той е явно нежен, внимателен .....най вероятно иска да прави любов с теб.На теб обаче ти се иска да те ч*ка.И какво правим сега????
Колкото и да ти се струват неадекватни съветите.......след някакво време ще се стигне дотам докъдето са ти казали.И дори ти самата да не искаш сега......с времето няма да стане по лесно.
Мъжът ти дава любов......ти искаш секс.
Хващаш ли тънката разлика .......или?

# 47
  • Далечният изток
Grinning
Извинявай, ама пускаш тема и получаваш всякакви отговори. Ти какво искаш? Всички да пеят твоята песен? Няма как да стане. Хората си имат собствено мнение.
И какво по-точно да ти се отговори? Как от дървото да направиш секс машина ли? Ами аз поне не знам как. С някаква магия сигурно, не знам.
Много адекватни отговори даже ти се дадоха тук, ти като не ги оценяваш, твой проблем...

# 48
А да ти е хрумнало случайно, че са ти дали съвети хора с богат житейски опит, жени с дълги бракове, други пък с прекратени такива, но всички те виждат какви са твоите проблеми и те предупреждават до какво могат да доведат? Не, нали?
Само че... Те не се оплакват от живота си и не търсят съветите ти, ти пускаш тема за твоите проблеми и търсиш техните съвети. Разбирам, че не ти харесват, знам, че боли, когато ти покажат грешките и те натиснат по болното място, но няма нужда да се държиш толкова агресивно.
И да дойдат 10 човека да те погалят по главичката, това с нищо няма да ти помогне, ако ти самата не си отвориш очите за проблемите и не започнеш сама да си ги решаваш.

# 49
Добре де, хубаво. Да приемем, че сте прави. Моят въпрос по-скоро е защо се набляга на изоставянето?

Това не е ли по-скоро слабост на характера?

Това ми е интересно в коментарите... не насочват към адекватно решение, а към раздяла. А моят въпрос е - при всяка трудност ли следва да се пристъпи към раздяла?

Както последната дама каза, да приемем, че тук са коментирали жени с по-богат житейски опит. Именно заради житейския опит, би трябвало да са видели, че трудности все има и са все различни.

Един път мъжа не му се отдава секс, другия път му се появява заболяване, третия път не иска да се включва в домакинството, четвъртия път все го няма вкъщи, щото е на работа, петия път е филмар и само ви мрънка и намила.... перфектен човек може би няма, нали? И вие, и аз, също си имаме кусури... коя мрънка, коя изпада в истерии, коя прекалено много реве, коя има хипохондрия и т.н.

Иначе аз си харесвам партньора. Има душа, помага ми в домакинството, обича ме, помага ми, старае се момчето колкото може. Дойде, говорихме, поплакахме и от 2 дена секса е пак на ниво Simple Smile

Това го пиша, в случай, че има дама преминаваща през същото, да види, че решения има, дори да не е изглеждало така. Защото все пак, човешките отношения са и сложни понякога. (За същата четяща, по-добре пусни тема в някой чуждестранен форум тип редит, quora, medium, /не баш форуми, но да/ че тук коментарите са предимно тъпи, нищо лично)

# 50
  • Пловдив
Цитат
Дойде, говорихме, поплакахме и от 2 дена секса е пак на ниво Simple Smile

Хайде да си прочетеш въпроса в началото и да говорим отново.

Защото секса ПАК е на ниво...........означава съвсем различно нещо от това, което сте написала.

# 51
  • Далечният изток
Къде дойде? Все пак си се разделила с него ли?
И да, "пак на ниво" означава, че сексът е бил все пак на ниво, което те е задоволявало. Това го пропусна.

# 52
  • Обран бостан ;)
Мъжа ти не те възбужда, форума не те кефи ... май ситуацията е "вълната ми пречи". Wink

# 53
Добре де, хубаво. Да приемем, че сте прави. Моят въпрос по-скоро е защо се набляга на изоставянето?

Това не е ли по-скоро слабост на характера?

Това ми е интересно в коментарите... не насочват към адекватно решение, а към раздяла. А моят въпрос е - при всяка трудност ли следва да се пристъпи към раздяла?

Първо, при вас не става въпрос за брак или дълготрайно съжителство, когато има какво да спасявате, вие сте още на етап гаджета. И да, по-добре да се разделиш с неподходящия за теб човек, вместо да се захванеш да градиш с него дом и семейство, а после да разрушиш всичко изградено, защото изведнъж си се влюбила в друг и си открила, че любовта е всичко, че пеперудите в корема са най-хубавото нещо, което ти се е случвало в живота, а дом, мъж, деца огън да ги гори, ти ще се бориш за любовта си пък. Например. Тъжно, но действителни случаи от живота.

Слабост на характера е да избереш удобната опция, в която да се вкопчиш, за да си като другите. Пренебрегваш това, че любовта и сексът са спояващите вещества, които правят брака здрав и дълготраен. Липсва ли едното, още повече пък двете, бракът може да оцелее само ако има някаква сметка, някаква изгода – финансова, имотна... И тя да е двустранна, защото ако устройва само единия, пак рано или късно пак се стига до края.

И трето – липсата на любов и секс още в началото на връзката не е трудност, а несъвместимост. Трудностите тепърва ще дойдат и да, хората се борят с тях, ако има смисъл. В много семейства например се раждат деца, но някои не издържат на трудностите и се разделят, други обратното – още повече се сплотяват и връзката между тях се заздравява. Разликата между едните и другите обикновено се крие в наличието или липсата на любов и секс.

# 54
Мъжа ти не те възбужда, форума не те кефи ... май ситуацията е "вълната ми пречи". Wink
Най-общо казано май е така. Grinning

# 55
Най-общо казано май е така. Grinning

Тогава защо другите форуми ме кефят?

Големи сте съдисти, много лесни изводи правите 😃

Да попитам, на кой епизод от Ергена сте? 😁

# 56
  • Пловдив
Цитат
Да попитам, на кой епизод от Ергена сте? 😁

Hells Kitchen Simple Smile

# 57
А защо има коментари, които смятат, че след време би ми писнало, ако не сега?

Смисъл, каква е разликата между сегашно състояние на връзка, ако човек е на 27 и след 10 години? Какво е това, което сега не позволява на човек да "осъзнае", че не може така?

# 58

Защото сексуалните различия не се изглаждат с времето, а стават по-сериозни. И жените с опит го знаят.
И в същото време ти си още млада, нямаш деца и можеш лесно да си намериш партньор, с когото да сте на една вълна.
А иначе аз лично не ти препоръчах раздяла, а казах, че това падане по лоши момчета е незряло и по-добре да си обмислиш приоритетите.

# 59

Защото сексуалните различия не се изглаждат с времето, а стават по-сериозни. И жените с опит го знаят.
И в същото време ти си още млада, нямаш деца и можеш лесно да си намериш партньор, с когото да сте на една вълна.
А иначе аз лично не ти препоръчах раздяла, а казах, че това падане по лоши момчета е незряло и по-добре да си обмислиш приоритетите.

Да, благодаря. Затова казах, че има изключения в коментарите.

Едит: не съм сигурна, че става по-зле задължително. Сигурна съм, че както има неуспешни истории, така има и успешни истории. Няма някакъв универсален отговор.

Едит2: Ще е интересно да има такава тема - примери за успешно подобряване на сескуалния живот, хаха

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 13:14 от Емилия012

Общи условия

Активация на акаунт