Мъжа ми не ме възбужда

• 6 797
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
Според мен за съжаление това не е твоят човек. Щом няма тръпка в началото, няма как да се появи по-късно. Ще търсиш физическото привличане на друго място. Търси такъв, който хем да има качества, хем да те привлича.

# 31
  • Банско
Избери кое е по-важно за теб. Той като партньор в живота или секса. Има мъже, които са точно това, което искаш ама не стават за семейство. Друг варянт е да пробвате да играете ролеви игри и да му кажеш, че искаш да изиграе тази роля. Сподели мислите си с него, мисля че ще имаш успех.

# 32
Има и нещо друго. "Понякога се получава, като натурално ми се доправи секс, но понякога не." Значи на теб просто понякога не ти се прави секс и затова не става. Какво пък, нормално е.

И аз май така мисля - ми то повечето жени тук не се възбуждат когато не им се прави секс. Това е по-скоро въпрос на либидо, а не на грешка в мъжа, ако правилно си описала нещата. Ако е така, то при жените либидото може да се повиши с времето ако има желание и старание. И колко често се случва това, да ти се прави секс?
Но ако няма тръпка все пак  си помисли дали с едно лошо момче, с всичките му недостатъци, ще бъде по-хубаво. Сексът може би, ама животът... Звучиш малко незряло за мен, да не си много млада?

# 33
  • Out of the Mix
ЧС, викаш мъжът, като я пипне, както се пипа, масажи, това, онова, тя ще приеме това, като "ръчкане" и пак няма да се възбуди? Rolling Eyes
Щото баране по ерогенните зони действат "заприискващо" и подмокрящо, подготвително за същината. Sweat SmileSmirk
Отново се коментира и сравнява нърд с бед бой, но по средата има цяла вселена. А бед боят може да е всякакъв боклук, наркоман, хазартен тип, алкохолик, насилник, простак, с две гънки в мозъка, гледащ лошо. Няма какво да му се харесва на такъв, но явно има "тръпка".

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 10:07 от Revoker

# 34
А ти споделяла ли си какво всъщност ти харесва? Щом има желание и се старае, пробвай да го научиш. Говорете си, разкажи си фантазиите и може пък да се получи. Вече ако не стане, тогава си мисли кое ти е важно и какво да правиш за напред.

# 35
  • Далечният изток
Под лошо момче може да има предвид сексът да е по-хард, по-як, защото както каза гушкане, цункане и такива лигавни не я възбуждат. Едва ли нормална жена иска гаджето ѝ да е наркоман, алкохолик, идиот и насилник...

# 36
  • Out of the Mix
Ами, ако трябва, да му го каже директно - мандръсай ме, като маче у дирек. Joy

Добрият любовник знае кога да е по-хард, кога друго.
То се усеща, а двама души трябва да се опознаят и да си свикнат.
Ако няма тръпката и привличането, желанието на другия да му е добре, техен си е проблемът.
Ако ли не, не са един за друг.

# 37
То тва идва отвътре, той като си няма живец и тестостерон, тя и да си му казва, няма да стане хард секса

# 38
Точно така, тя има предвид да го усети по-активен и като мъж.
Ако е мекушав и се лендзи предимно, не е особено тестостеронен значи.
Под тоя камък змия няма да изскочи.

# 39
Е нищо не пречи да опита. Поне ще знае, че е направила всичко възможно да спаси връзката и няма да се чуди после дали/ако и тн.

# 40
Радвам се, че в поне една област знаеш какво искаш.
Кажи му, че не си пасвате и не тегли заедно с него ипотека от 400 х. лв.

# 41
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Изпитвам затруднения да се възбудя от приятеля ми. Заедно сме от около 3 години, живеем заедно малко над 1 година.

Него не си го избрах, защото е рицар на бял кон, някакъв секс модел и т.н , а по-скоро с идеята да ми бъде сериозен партньор. Е, да обаче, нещо не мога да се възбудя от него. Понякога се получава, като натурално ми се доправи секс, но понякога не.

Той е много хубав човек, но сякаш много не си съвпадаме сексуално. Няма какво да ме подтикне в личността му да си развихря въображението.

Сексуално си падам по отворени, лоши момчета, с фетиши, предизвикателни, разговорливи и т.н ,
Скрит текст:
а той е обратното. По-мълчалива личност, скромен, добричък, услужлив.

Виждам го, че се опитва да ме възбуди, целува ме, гушка, гали, но не ми се получава. Искам, а физически не мога.

Не искам да си сменям партньора за нещо такова. Интересува ме дали някоя дама е минала през същото и дали го е разрешила?

Идиокрация в действие.
Бях пускал линк към трейлъра, но със сигурност е изтрит.
Дето има един лаф - ако искаш да разбереш колко е акъла на една жена, виж с какъв мъж е.

Бих дал съвет, но няма да го разбереш.

Най-доборото, което мога да направя е да ти пожелая да не попадаш на насилник, но като гледам .... май натам отиваш.

# 42
  • SF
Под лошо момче може да има предвид сексът да е по-хард, по-як, защото както каза гушкане, цункане и такива лигавни не я възбуждат. Едва ли нормална жена иска гаджето ѝ да е наркоман, алкохолик, идиот и насилник...

И да качва всяка готина мацка на своя Харлей.
Лошите момчета са непокорните момчета (в моята представа). Нямам време да се занимавам с тях и да ги чакам да пораснат.

# 43
  • София
Сексуално си падам по отворени, лоши момчета, с фетиши,..........

И след години, като си намериш такъв, друга тема в стил Пернишка драма: "Бий ма, обичам та".....

# 44
Проблемът на авторката е там, че просто не обича мъжа до себе си. Оттам са ѝ всички драми – паник атаките, страхът от живота на възрастен, желанието да се върне в бащиния дом, сега и сексуални проблеми...
Просто си е намерила сгоден мъж, удобен за семейство. Но не го обича, няма я тръпката, оттам и сексът куца. Случва се, когато физиологията си поиска своето, т.е. използва мъжа като вибратор. Не защото иска секс точно с него, а защото по принцип ѝ се иска и използва най-близкото до нея тяло.
А това не само е обидно и за двамата, но и до нищо хубаво няма да доведе. Докато мъжете спокойно могат да живеят със сгодна женица и да търсят любов и секс навън, то при жените е по-сложно. Сексът и любовта са много по-тясно свързани. Рано или късно тя ще се влюби в друг и това ще е краят на връзката със сегашния мъж. Ако е рано, пак добре, но дано не е по-късно, когато вече ще има и деца в картинката.

Общи условия

Активация на акаунт