Мъжа ми не ме възбужда

• 6 799
  • 106
  •   1
Отговори
# 15
Не знам какво да ти кажа. Мен мъже тип "лоши момчета" не ме привличат и дори ме дразнят.
Момчето не ти е виновно с нищо, просто ти нямаш чувства.
Жени, които харесват лоши мъже, имат комплекс за непълноценност, според мен.
Даже не мисля, че става въпрос за химия. По-скоро е някаква твоя липса.

# 16
Химия няма да се появи, ако още в началото такава е нямало. Взела си практично решение, така че или практично се придържаш към него или оставяш човека и си търсиш друг партньор.

# 17
Не е нужно да е лошо момче, просто тя си пада по по мъжествени и доминиращи мъже. И с повече тестостерон. Няма смисъл, няма да се получи и както казват другите ако не сега, по късно ще го зареже или ще си намери любовник.
Бях писал в една друга тема, че много често се получава така, уж мъже които на думи са мечта на повечето жени се оказват в положението на гаджето на авторката, докато мъже дето са определяни като не ставащи имат много повече кандидатки.

# 18
Кандидатки с ниско iq, но пък с високо либидо.

# 19
  • Далечният изток
Все нещо намира у неставащия някоя конкретна жена, колкото и за други да не става. И обратното - болшинството да намират някого за мечта, гледайки отстрани, а неговата конкретна жена само да си знае що за боклук е.

Кандидатки с ниско iq, но пък с високо либидо.
Изобщо не е задължителна корелацията между интелигентност и либидо...

# 20
Тия работи не зависят от ай кю то, както се вижда и от настоящата тема

# 21
Страхотно изречение.

Последствията от iq ще ги четем след години.

# 22
Последствията от избор само през ай кю то също ги четем с години, така че хайде без повече превъзнасяния

# 23
Сексуалността и привличането нямат общо с ай кюто.
Дори по-ингелигентните често са с по-високо либидо.
А това дали ще си паснеш сексуално с някого - хептен.

# 24
...нещо не мога да се възбудя от него. Понякога се получава, като натурално ми се доправи секс, но понякога не.

Той е много хубав човек, но сякаш много не си съвпадаме сексуално. Няма какво да ме подтикне в личността му да си развихря въображението.

Сексуално си падам по отворени, лоши момчета, с фетиши, предизвикателни, разговорливи и т.н , а той е обратното. По-мълчалива личност, скромен, добричък, услужлив.
...
Ти не харесваш личността му значи. А какво му харесваш тогава - защо сте заедно?
Беше писала преди, че имаш паник атаки от това, че живееш без родителите си.
Лесно е да се направи извод, че предпочиташ да живееш с родителите си на този етап, а младежът, след като не чувстваш покрай него нито сигурност, нито страст и пеперуди, значи не е човекът за теб.
Така ми се струва. Според мен, си се събрала с него точно защото е сериозен и добър човек и изглежда става за връзка. Но очевидно не с теб.
Това за лошите момчета я пак го премисли. Какво значи според теб лошо момче? Какви фетиши трябва да има? Thinking

# 25
Така се получава, когато избираме с разума си и пренебрегваме онова, необяснимото, което наричаме "химия".

Не е така. Просто в изборите има два етапа. например в бизнеса - искаш да купиш нещо с дадени характеристики и първо подбираш кои неща стават технически, а после чак сравняваш по цена.
И с връзките е същото - първо се гледа дали има химия, а чак след това се преценява и с разума дали този с химията става и за нещо по-трайно.

# 26
Ти си се настроила, че правиш компромис да си с този мъж. Не ти харесва особено, но е добричък и услужлив.  Е, как да се възбудиш??

# 27
Има и нещо друго. "Понякога се получава, като натурално ми се доправи секс, но понякога не." Значи на теб просто понякога не ти се прави секс и затова не става. Какво пък, нормално е.

# 28
  • София
Това, което е възбуждащо в леглото, не винаги е приятно в ежедневието, и обратното. Много мъже не умеят да съчетават това да са жребци в леглото и материал за сериозна връзка извън него, и оттам много жени правят грешки в избора си, подмамавайки се от едното, докато пренебрегват липсата на другото.

# 29
  • волно калдъръмче
Няма мъжката енергия, която ти трябва. Този е спокоен и добричък и засега ти се отдава възможност да прехвърлиш всичко върху него и да си кажеш: аз съм си ок, той не става. Попаднеш ли на това, което търсиш, няма да можеш да го удържиш, защото там оправдания не минават.

Общи условия

Активация на акаунт