Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 6 884
  • 164
  •   1
Отговори
Здравейте дами, въпроса ми е насочен по-скоро към жените със по-дългогодишни бракове или връзки колко често правите любов със мъжа си и това удовлетворява ли ви сексуално,емоционално и тн.
Дори към хората със дете или деца имате ли желание за секс въпреки отговорностите и задълженията покрай дома и семейството,работата ще ми е интересно да прочета различни мнения и гледни точки как да запазим страстта и любовта във отношенията

# 1
  • София
Кажи какво теб те притеснява.
Иначе всяка двойка има различна динамика и всеки човек има различна сексуалност.
Ако при едни има/няма секс, това как ще промени секса в твоето семейство?

# 2
  • София
Защо питаш?

# 3
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не правим, нали сме го "вързали" вече!
Малко off topic, братовчедка на майка ми, това преди 40 години, си мислела, че секс се прави с цел създаване на деца, и била много изненадана, че "това" се прави и по натам Grinning

# 4
Хех, много любимо задаване на въпрос тип: "Дайте сега, разкажете лични и интимни неща, пък аз ще слушам и ще си кротувам с моите си лични истории неразвети в нета!"
Simple Smile
Разкажете ни мила авторке, Вие колко често, как, какви пози правите секс. Колко ви се иска на Вас, а на мъжа Ви? Какво Ви/му/ви липсва? Получавате ли оргазми и всякакви такива лични неща. Много ми се иска да стане хубава дискусия Simple Smile

# 5
Ехе,каква дискусия!Зависи си от двойката,възрастта.

# 6
Малко са относителни тези неща при различните двойки. За някои 1-2 пъти в седмицата е ок, за други 1-2 пъти в месеца е достатъчно, и т.н... Хората са с различно либидо. Важното е да си пасвате в това отношение, че нещата стават сложни иначе. С деца вкъщи е малко по-трудно.

# 7
Първото, което ми дойде на ума, като видях заглавието е, че ми е нужно уточнение - в брака или във връзката Joy

# 8
4-5 пъти в седмицата е нормално за мен.

# 9
Тази тема е същата като "Колко пари харчите на месец за храна", "Колко ви излиза отглеждането на домашен любимец", "Колко време дневно губите за път" и подобни Smiley

# 10
Предусещам поредната потребителка, незадоволена от мъжа си, който му стига примерно веднъж месечно. Тя не е доволна, той я убеждава как всичко е ток и жица, проблем няма или е в нея ако тя иска повече. Познах ли?

# 11
  • волно калдъръмче
Здравейте дами, въпроса ми е насочен по-скоро към жените със по-дългогодишни бракове или връзки колко често правите любов със мъжа си и това удовлетворява ли ви сексуално,емоционално и тн.
Дори към хората със дете или деца имате ли желание за секс въпреки отговорностите и задълженията покрай дома и семейството,работата ще ми е интересно да прочета различни мнения и гледни точки как да запазим страстта и любовта във отношенията

Правим, когато ни се иска.

Отговорностите и задълженията трябва да са редуцирани максимално за женската страна, особено ако тя И работи. Иначе натрупва много мъжка енергия и не само сексът се скофтя, а и отношенията в двойката. Мъжът не може да проумее как така жената не може да си почине вкъщи, не може да се отпусне. Той това го прави съвсем успешно.

# 12
То и да ви кажем, вас какво ще ви огрее, ако не ви стига секса с вашия партньор?
С първата ми дълга връзка - всеки ден. Без след раждането периода. 10 години.
С втория - в началото всеки ден 3 години. После заспа, успокои се, влезе в някакъв семеен комфорт и го мързеше да гледа. Постепенно до 1 път в седмицата, което мен не ме удовлетвори.
С третия всеки ден по много пъти, но той си беше леко маниак.
Така че - вас какво точно от тези факти би ви помогнало, ако не се чувствате ок?

# 13
А какво значи хора с дъги връзки - 10, 20, 30 или повече години? И на каква възраст също - 30, 40 , 50 или повече?
Не може да се пита просто ей така за толкова индивидуално нещо, за което при това няма закована норма кое е нормално.

# 14
За мен пък темата е интересна. Аз също мислех да питам чисто и просто от интерес. Ние сме с бебе. За мен лично много зависи в коя част на месечния цикъл съм. Ако съм около овулация 3-4 седмично мога. През останалото време 2-3 пъти седмично за мен е нормално. Понякога се случва да има и седмица с 1 път, но зависи от ежедневието. Примерно ако сме пътували.

Общи условия

Активация на акаунт