Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 7 577
  • 164
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Как така след 15-20 години връзка не си нито млад, нито здрав. Аз тогава, когато връзката ни беше на толкова, бях на 33-38. Сега съм на 51 и още не съм нито престаряла, нито грохнала. Даже най-малкото ни дете няма още 3 г. Не знам защо някои младежи си мислят, че любовта и нежността са приоритет само на младостта. Или просто не са с човек, когото обичат достатъчно, щом си губят страстта към него.

# 151
  • Somewhere far away
Е , като си се оженила млада е друго- не визирам това. Повечето хора днес не се женят на тийн възраст Wink.

# 152
  • София
Не съм се оженила на тийн възраст. Просто имам дълга връзка. Бракът ми е с 5 години "по-млад" от връзката, но пак е над 25 г.
Но и на 30 да е почнала една връзка, на 45-50 хората също не са стари и болни.
Говорила съм с възрастни хора и всички твърдят, че до 65-70 са си имали полов живот, макар и поразреден след 60. После си остават интимните моменти до живот, просто страстта се измества от нежност.

# 153
Всичко е въпрос на хормони. Има различни хора, различни периоди.

# 154
  • Somewhere far away
Питам те съвсем сериозно , като ти се прави секс и нямаш сериозна връзка , какво правиш?
Ами намираш си,дори и да е само за секс. Ако име екстраординарни обстоятелства търпиш или биеш...сметана
Супер - лъжеш я че много я харесваш и че е специална, а всъщност просто си задоволяваш първичните желания на тялото и после се изнизваш по терилици. Похвално.

# 155
  • София
Питам те съвсем сериозно , като ти се прави секс и нямаш сериозна връзка , какво правиш?
Ами намираш си,дори и да е само за секс. Ако име екстраординарни обстоятелства търпиш или биеш...сметана
Супер - лъжеш я че много я харесваш и че е специална, а всъщност просто си задоволяваш първичните желания на тялото и после се изнизваш по терилици. Похвално.
Що трябва да я лъжеш . Тя си знае. А и то пак си е връзка . Имал съм такива връзки по 1,2 години

# 156
Чак пък нужда... ако имаш връзка ок, но яко нямаш какво? отиваш да го правиш с първия срещнат ли или си поръчваш от интернет - щото нали , имала си "нужда" ?

Също така ако си във връзка от поне 15- 20 години, нито си много млад, нито много здрав.

Ббрей, само  сексуални манияци в тая тема се извъдиха.
Да, и аз това се чудя. Сигурно се наг*зват на улицата и който дойде. Чак пък толкова една жена (особено) да не може да си сдържа "нуждите".... Аз се учудвам между другото колко много жени има, които влизат в графа "нимфоманки". Не е правила секс от 10 дена и вече откача, чак я боли главата и получава симптоми на физическо ниво от липсата на секс от 10 дни. На мен лично ми е непонятно това. Поради стечение на обстоятелствата съм оставала и 9 месеца без секс. Ми, не съм умряла от това, даже изобщо не ми липсваше тогава.

10 дена, какъв е тоя ужас, след 3тия ден съм кълбо от нерви и негативна енергия и търся с кой да се скарам.
Е как какво правиш като нямаш връзка, маструбираш и си търсиш подходящ човек за връзка.
Колкото е по-високи либидото ти, толкова повече недостатъци си готов да простиш в партньорът си, просто защото ти се прави секс.
Това е като с глада, при някои хора си е силна нужда, други могат да карат на кафета, цигари и салати.

# 157
Както правят повечето мъже. И като топнат пушката, рязко им се появяват други ангажименти и започват да ти отговарят с по една дума. После как да имаш доверие на мъж.

# 158
Сексуалността и страстта, особено в дългогодишни връзки трябва да се поддържа, подклажда и провокира по всякакъв начин.
Както са казали " Апетитът идва с яденето ".
Като спреш да ядеш, все по - малко ти се яде и свикваш.
А с постоянен партньор можеш да правиш всичко, да експериментираш, да пробваш, стига и двамата да сте на една вълна.

# 159
В една дълга връзка винаги има пикове и спадове - и в отношенията между двамата като цяло, и в секса включително. Имало е периоди, когато не сме го правили около две седмици и не ми е липсвало - напр. ако съм му ядосана за нещо сериозно, или ако сме болни, или ако имаме други проблеми. Просто не мога да се отпусна и да се настроя за секс в такива моменти. За 20 години заедно най-дълго не сме го правили два месеца (след като родих и бях с конци). Тогава бях и недоспала, защото всяка нощ ставах да кърмя, отделно че ме болеше отдолу и последното което исках беше секс. Разбира се, имало е по-романтични и хубави периоди, когато сме го правили всеки ден и сме чувствали, че не ни е достатъчно и сме били жадни за още. Твърде е различно.

За мен по-важното е не колко често го правите, а двамата да имате горе-долу еднаква нужда от секс. Не единият да е секс машина, а другият фригиден. Тогава почти винаги връзката свършва катастрофално.

# 160
  • Somewhere far away

Това е като с глада, при някои хора си е силна нужда, други могат да карат на кафета, цигари и салати.
Само че изобщо не е същото. Ако системно не ядеш /или караш на кафета и  цигари/ може - 1 во да се разболееш и 2 ро да умреш.
Което мисля сами се досещате, изобщо не важи за секса.

# 161
Ама и от много секс нито ще надебелееш, нито ще ти се увредят черния или белия дроб Wink

# 162
  • Somewhere far away
И от малко или никакъв, нито ще надебелееш, нито ще ти се увредят черния или белия дроб.

# 163
  • София
Напиши в Гугъл "липса на секс" и виж какво казват учените по въпроса. Далеч не са безобидни. Най-вече страда психичното здраве.

# 164
Дискусията стана прекалено страстна и премина границата.
Разчиствам и заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт