Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 7 597
  • 164
  •   1
Отговори
# 135
  • До хладилника, който обичам
морал е бил свързан с бая аборти, при майка ми след брака

Не знам годините точно, но доста дълго легален аборт по желание се е разрешавал само на женени и раждали жени, т.е. отчели се пред комунистическата партия и обществото. Ако правилно знам, продължава поне до ранните 80, но кога почва и свършва точно, не съм сигурна.
Иначе ако е само женена, а няма деца, или пък връзки, се е очаквало да го износи и роди.

# 136
  • Out of the Mix
Аз имам много приятели и познати турци в Турция,  споделят, че туркините са много срамежливи и затверени, дори в брака.
Но удоволствието зависи и от двамата, едно да няма задръжки, второ мъжът да знае как да задоволява жена, чувала съм че арабите, по които доста жени въздишат изобщо не мислят за удоволствието на жената, дори не им хрумва.
Преди години имах една беше българска туркиня, супер поддържана и грижеща се за себе си, беше перфектната жена във всякакъв аспект, такава която срещаш я, виждаш я, и решаваш, че искаш да си с нея още преди секса. Аз тогава бях много млад, тя нямаше много опит, но безобразно желание и се разкрепости. Много бързо се мачнахме, секс постоянно ни се правеше, постоянно. После не можехме да се откъснем, години бяхме любовници, но житейско се разделихме, не беше писано да остареем заедно, въпреки че си бяхме моногамни през цялото време, тя беше много лоялна и вярна. Със сигурност взаимно ще се помним цял живот.

Категорично е така за удоволствието и задръжките.
Като любовник, ако не комуникираш и не искаш партньорът ти да е задоволен, не смятам, че си на прав път.
Има всякакви връзки, натюрели, егоисти и т.н.
Аз не се чувствам добре, ако жената не е задоволена, и то не само чрез туй в онуй, има много начини за интимност, наслада, удоволствие. Въпросът е тя да го иска, защото, ако не се отпусне, не се отдаде на емоцията и физиологията, и чудесии от храброст да прави мъжът, няма да стане.

Преди време жените не са били масово инстаграм модели, та и тези с мустака и черните вълнени чорапи са ги оправяли Joy
Викаш преди са се напредварвали коя ще е по-добра домакиня, предачка на терлици и калци, а сега коя ще е с по-напудрени и обработени фотки у Фейса и Инстаграма? ThinkingJoy

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 15:12 от Revoker

# 137
Искам някой да ми обясни научно как се изпитва страст и желание за секс ВСЕКИ ДЕН с човек, с когото сте заедно от 15-20 години. Аз имам желание за секс с някой рус, синеок 22 годишен, примерно.

# 138
Искам някой да ми обясни научно как се изпитва страст и желание за секс ВСЕКИ ДЕН с човек, с когото сте заедно от 15-20 години. Аз имам желание за секс с някой рус, синеок 22 годишен, примерно.

Лесно - нужно е високо либидо по принцип + дълбока връзка между двамата. И условия де - да няма прекален стрес, умора и други пречки.

# 139
  • Далечният изток
Не е само до желание, а най-вече до сексуалност.

# 140
  • София
Всеки ден имам нужда да правя секс и въобще не ми пука колкп пъти е нормално в седмицата . Стреса не ми влияе . Спал, не спал,ял,не ял си ми се ...

# 141
До 15 години не съм го докарала, само до 8.
Желание имам всеки ден, ама той не ми пуска всеки ден.
Иначе преди не гледах във високи синеоки и т. н., но имахме влошаване в отношенията за няколко месеца и прогледнах.
Ми че то се оказа, че в обкръжението ми имало доста готини мъже Joy
Та поне плакна окото Joy

# 142
  • София
Мога да ти кажа за 30+.
Химия му се казва. Любов, страст, единност, синхрон, избор на правилния човек и т.н.

# 143
Ама какво означава да се губи страстта във връзката. То реално ти се прави секс, защото имаш нужда и желание. Млад и здрав човек е нормално да има нуждичка.

# 144
  • Somewhere far away
Чак пък нужда... ако имаш връзка ок, но яко нямаш какво? отиваш да го правиш с първия срещнат ли или си поръчваш от интернет - щото нали , имала си "нужда" ?

Също така ако си във връзка от поне 15- 20 години, нито си много млад, нито много здрав.

Ббрей, само  сексуални манияци в тая тема се извъдиха.

# 145
  • Далечният изток
Е, айде сега... Понякога не ти е нужен друг...

# 146
  • София
Чак пък нужда... ако имаш връзка ок, но яко нямаш какво? отиваш да го правиш с първия срещнат ли или си поръчваш от интернет - щото нали , имала си "нужда" ?

Също така ако си във връзка от поне 15- 20 години, нито си много млад, нито много здрав.

Ббрей, само  сексуални манияци в тая тема се извъдиха.
По тая логика 40 годишните да не се занимаваме със секс. Ако нямаш връзка някаква,значи не ти се прави секс. Аз така го разбирам

# 147
  • Somewhere far away
Питам те съвсем сериозно , като ти се прави секс и нямаш сериозна връзка , какво правиш?

# 148
  • София
Питам те съвсем сериозно , като ти се прави секс и нямаш сериозна връзка , какво правиш?
Ами намираш си,дори и да е само за секс. Ако име екстраординарни обстоятелства търпиш или биеш...сметана

# 149

Ббрей, само  сексуални манияци в тая тема се извъдиха.
Да, и аз това се чудя. Сигурно се наг*зват на улицата и който дойде. Чак пък толкова една жена (особено) да не може да си сдържа "нуждите".... Не е правила секс от 10 дена и вече откача, чак я боли главата и получава симптоми на физическо ниво от липсата на секс от 10 дни. На мен лично ми е непонятно това. Поради стечение на обстоятелствата съм оставала и 9 месеца без секс. Ми, не съм умряла от това, даже изобщо не ми липсваше тогава.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 23:09 от mariamp28

Общи условия

Активация на акаунт