Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 7 599
  • 164
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм от малко населено място, където всички се познават. И понякога се отварят теми с различни истории за това кой какво е правил на младини и продължава сега да се забавлява. И има такива истории за различни баби... Така че сексът няма нито възраст, нито поколение.

# 106
Аз имам много приятели и познати турци в Турция,  споделят, че туркините са много срамежливи и затверени, дори в брака.
Но удоволствието зависи и от двамата, едно да няма задръжки, второ мъжът да знае как да задоволява жена, чувала съм че арабите, по които доста жени въздишат изобщо не мислят за удоволствието на жената, дори не им хрумва.

# 107
По мои наблюдения всяко поколение си има по-разчупени жени/мъже, които [най-често] с фолклорен език са суперописателни и склонни към пикантерии на тема секс.
Дори най-праволинейните баби са си обсъждали това-онова с такива приятелки. Какво ще кажат пред близките си и колко стерилна политика ще държат публично е друг въпрос.
И разбира се, ги е имало и нещастните в брака жени, които съвсем автентично са държали курса, че сексът е нещо лошо и почти с омраза са се отнасяли към най-малкия намек за кеф и удоволствие.

Добре че е сексуалната революция, която тръгва от разчупването на стигмата, че секс може да се прави само в брак.

# 108
  • София
И аз имам приятели турци. Боже, какъв срам брах един път на почивка с туркините от приятелските ни семейства. Само дето не овършаха де що има мъже в комплекса. Хем са от Анатолия/Анадола, което за нас е едва ли не синоним на дълбокия Ориент. Но те са си разкрепостени и пред половинките им, камо ли пък на почивката без тях. Вече не съм повтаряла да ходя с тях на море.

# 109
Смятай, а моите са от Истанбул 😂 и малките градове от европейската част.

# 110
Тези араби са много скандални. Те не само използват услугите на ескорт от цял ​​​​свят, но сега пък стана вирусна историята за „dubai porta party“, където се правят ужасни неща на момичета

# 111
  • София
В Истанбул пък познатите ми са още по-отворени. Не съм срещала срамежливи и затворени. Същите са като нас.

# 112
В Истанбул пък познатите ми са още по-отворени. Не съм срещала срамежливи и затворени. Същите са като нас.
Мой приятел (29 г.) ми казва, че още има девствени приятелки, които са на неговата възраст, и че разликата е огромна, ако ги сравниш с чужденци. И като цяло, че жените там растат с мисълта, че това е тема табу и нещо срамно, и грешно, дори не става дума за забрадени.
Друг познат фотограф имам доста по-взърастен, каза, че ако можел да избира би се оженил за чужденка, не за туркиня, защото е ужасно в леглото, просто не се отпускат, заради хиляди задръжки и представи.=

# 113
  • София
Може би зависи от средата, от образованието и т.н.

# 114
Може, не знам, този е IT. Но от опит казвам, че това че някой демонстрира разкрепостеност, понякога значи комплекси, или доста затворен живот преди това. И със сигурност не е гаранция за някакво качество в леглото.

# 115
  • София
Възможно е, не коментирам с приятелите си интимния им живот.

# 116
Чувала съм аз разни истории за баби раждани предимно 30-те и 40-те години, които едно време по заводите са ги оправяли наред мъжете. Като ги знам какви са на стари години тези баби - с мустаци, басмена рокля на дребни цветчета и черни мъжки чорапи, ми е трудно да си ги представя в ролята на секс терминаторки, но знае ли човек.

Иначе моите баби бяха от още по-старото поколение преди населението да се урбанизира масово. Ходеха си с черни забрадки и фустанели откакто ги помня. Никой не е коментирал в селото какво са правили на младини, но познавайки ги едва ли са поглеждали чужд мъж.

# 117
  • София
Преди време жените не са били масово инстаграм модели, та и тези с мустака и черните вълнени чорапи са ги оправяли Joy

# 118
В началото на комунизма се е спазвал комунистическият морал, имало е и другарски съд за разни морални проблеми. За изневери, натиск да се разведеш с неудобен човек или пък обратното, да стоиш в брак.

# 119
Преди десетилетие жените са се пенсионирали рано и тези които наричате баби с мустаци по заводите като нищо са били 35-45-50 годишни жени и да, не са изглеждали както жените днес на тяхната възраст но нуждите са били същите.

Общи условия

Активация на акаунт