Обича ли ме изобщо?

• 3 731
  • 60
  •   1
Отговори
Здравейте Мами ,на 19 съм, нова съм тук(моля не ме съдете). Преди няколко месеца се запознах с едно момче, той е с няколко години по голям от мен. Връзката ни е много хаотична-смисъл аз давам всичко от себе си(правя му подаръци, говоря му мило, скандали не вдигам) а той не се интересува от мен освен ако не е за секс(само веднъж ми даде подарък). Когато се видим той се държи сякаш го е срам от мен, а ме запозна с всичките си приятели. В инстаграм си сложих наша снимка, а той не. При въпроса "Защо не си е сложиш наша снимка?" той ми отговори че не искал да раздухва нещата, при което аз му отговорих че или не ме обича или го е срам от мен, той ми отговори че ме обича. Какво да правя?

# 1
  • София
Не те обича. Използва те, когато му е кеф. По-добре няма да става. Ти избираш дали това те устройва или да го прекратиш.

В бъдеще при други връзки - не бързай да даваш всичко от себе си. Изчакай човека срещу теб да заслужи тази привилегия.

# 2
Жалко, попаднала си на лишен от емоции бурсук.Още от началото ако не върви-няма да потръгне.
Много си млада да се примиряваш с такова унижение.Човека е опипал почвата и е усетил колко си хлътнала и те използва.
Кажи му какво мислиш, че търсиш връзка, а за секс да върви да си търси някоя, която е на неговия акъл.

# 3
Ти работиш ли? Парите за подаръците откъде са?

# 4
По това, което си описала звучи, че те използва. По всякакъв начин. Махай снимката, кажи му как искаш да са нещата между вас и че ако не му изнася може да си хваща пътя. На 19 г. живота е пред теб, изобщо не си губи времето и младостта с изгубени каузи.

# 5
В какво се изразява, че се държи все едно се срамува освен снимката?

# 6
Как разбираш, че се срамува от теб?
Само от снимката в Инстаграм ли?
В реалността как се държи пред други хора с теб?
Това е важно, а не някакви социалки.
И аз не харесвам общи снимки в социалките и разни статуси - омъжена, обвързана, сгодена – глупави са ми и нямат никаква стойност.
Това не значи, че не обичам или не уважавам партньора си.

# 7
  • Варна

И си отвори очите.

# 8
  • Paris, France
Каквото искаш. На 19г животът е пред тебе. Като не те устройва, разкарай го!

Не го обичаш искрено след като броиш подаръци и снимки. Искаш много повече внимание, отколкото той ти дава.

Аз не качвам снимки с мъжа ми и децата в социалните мрежи. Даже не обичам да се снимам. Обичам безумно и децата, и мъжа ми, но не намирам за нужно да слагам снимки.

Ако го беше срам, нямаше да те запознае с обкръжението си.

Повечето млади мъже търсят секс и се правят, че се интересуват от жената колкото да го получат. Като искаш подаръци - кажи си! Ако вземе да шикалкави или идва с празни ръце, шут и следващия. И със следващия не отваряй краката докато не събереш критична маса подаръци и не окичи всичките си профили с твои снимки и признания във вечна любов!

# 9
Е, как да си каже, че иска подаръци. Каква е вероятността да не се е досетил, че като му подарят нещо, е добре да върне жеста?

# 10
  • Paris, France
Като бях на 19г, мъже ми правеха често подаръци без да ми е минавало през ума да връщам жеста и нито един от тях не се е оплакал и не ме е зарязал. В една връзка не винаги всичко е поравно.

Като се срещнат, може да му каже " Сигурна съм, че си ми донесъл страхотен подарък". Ако мъжът каже, че не е, казва "А, ОК. Няма проблем. Всичко най-хубаво. Сбогом" и така. Тук поне половината чужденки точно така сме правили на нейната възраст.

Още като се запознаят може да обясни, че и е важно да получава  love tokens и че държи мъжът да я снабдява с ..... казва каквото иска.

# 11
Много си млада още.Използвай случая като опит, от който да се поучиш.Не бързай да даваш всичко от себе си в една връзка,първо изчакай да поопознаеш човека и да видиш дали той дава всичко от себе си. Ако имаш някакви изисквания или претенции,му кажи.

# 12
Ами той си има неангажираща връзка за секс. Сега ти защо си се втурнала да правиш подаръци и да се влагаш толкова след едн-два месеца не знам. Също, защо ти е важно да ти дава непрекъснато подаръци? Повечето мъже не се усещат и не им идва отвътре. Като искаш романтичен мъж, който всеки ден да ти носи нещо, намери си такъв. Този явно не е.

Звучиш ми леплива, обсебваща и изискваща. Имаш някакви очаквания, които не споделяш с мъжа, но искаш той да ги покрие. На тази възраст връзките обикновено не са супер ангажиращи с идея за брак и деца. Но все пак, ако ти търсиш такава връзка, постави си изискванията още в самото начало, за да нямаш разочарования. А да се мъчиш да изтръгнеш признания в любов с хленч и манипулации е много жалко и тотално отблъскващо. Тази връзка за мен няма бъдеще и най-добре за теб ще е да се отдръпнеш и да започнеш да я третираш и ти като връзка за секс. Ако не те устройва, просто я прекрати.

# 13
Принципно за няколко месеца обичане е трудна задача. Хлътване, влюбване - да. Ама обичането отнема време и други неща.
Звучи като човека да е чил, а ти да се опитваш да му виснеш на врата Simple Smile Какви толкова подаръци за няколко месеца и защо? Simple Smile

За социалните мрежи не мога да помогна, никога не съм качвала снимки с половинка, само веднъж съм си сменяла статуса (след много мрънкане от страна на тогавашния субект, защо ли се вързах...), а в момента със съпругът ми даже се нямаме във фейсбук Joy За мен това винаги е било тотална глупост и толкова няма общо с обичане, че няма на къде. И да, даже когато аз бях на 19 мислех така Wink Току-виж и той не е толкова голям фен да си излага личния живот на показ. Нуждата от показност не е присъща на всеки.

Питаш го директно какво мисли за отношенията ви и как му се иска да се развият. Няма как да гадаем. Може човека да си има някаква емоция към теб, но да я изразява по различен начин Simple Smile Ама не всеки ден, от далече, с подпитване и недомлъвки, а веднъж и толкоз. Защото постоянно подпитване и натякване "Ама ти не ме обичаш", съгласи се, не е ок.

Прочети малко за езиците на любовта, можете да ги обсъдите даже Simple Smile Не всеки смята получаване и даване на подаръци за нужно и важно. И в това няма нищо лошо.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 00:16 от Inferiya

# 14
Ако един мъж иска да бъде с вас, няма да се крие и няма да търси оправдания. Ще покаже, че сте неговa, без да се налага да го молите. Щом му се налага да обяснява защо не показва връзката ви, значи не я приема сериозно. Не е важно колко подаръци правите или колко сте мила. Ако трябва да се доказвате, вече сте в грешната история. Човек, който само взима, а не дава, не е партньор, а консуматор.

Общи условия

Активация на акаунт