Изневяра..

• 2 777
  • 51
  •   1
Отговори
Дами, знам че повечето ще ме съдите и то със право, дори аз самата си се съдя. Днес направих профил тук, вече не съм на себе си и ще ви разкажа историята си. Имах 4 годишна връзка, всичко беше супер до момента, в който започнах да си чатя с друг мъж и приятеля ми видя всички чатове. Мислех го доста, защо съм го направила и така нататък. Явно е взело да ми липсва внимание на писането, което имахме с него преди. Глупаво е, знам. Опитвам да оправя връзката си по всякакъв начин. Не искам да губя този човек, след всичко случило се осъзнах, че по голям балък от мене няма и че само този човек искам за мъж и баща на децата ми. Трудно ми е да споделя на някой, затова ви моля за съвет. Говорих с него той е в чужбина там работихме, казах му, че съм готова да отида да работя пак там, само и само за да си оправим отношенията и всичко са бъде по хубаво и от преди. Той отговори, че не може да ми каже ела както преди го е казвал и искал, но и ако отида няма да позволи да живея другаде освен при него. Защото там където работим е земеделие и фабрика естествено се живее в каравани, стаи за двама души и така нататък. Аз му казах, че иска не иска ще отида просто да съм там да пробвам дори и от далеч да оправя нещата между нас. И това беше отговора му, че не би мв пуснал да живея в стая за двама, а ще си живея при него в каравана,но му е много трудно да забрави случилото се. Казва, че когато се завърнал там отново си спомнил случката и е станал доста безразличен към всичко и всеки след това. Имаше ми голямо доверие. Преди да замине пак ходих при него да се видим и вечерта преди да си замина плакахме много двамата, знам че ме обича и той си го каза,но му е трудно и го е страх,че няма да може да забрави случката, макар да е било само писане в чатовете имаше писане за гушкане виждане, което не се е случвало де, но след всичко прочетено казва,че не може да знае вече какво съм правела без негово присъствие и е прав. Разбирам го,но искам да си върна човека и доверието му отново към мен. Как да го направя, моля помогнете ми....

# 1
Имате 4 годишна връзка, обаче той живее в чужбина, а ти в България?
После защо си пишеш с други?

# 2
Нееее, бяхме заедно в чужбина през тези години, просто там работихме и живяхме, аз се върнах в Бг заради изследвания и просто напуснах на тоя етап, а той се прибра за месец отпуска и сега отново се върна. А аз чакам новите изследвания и пак да отида

# 3
За, но все пак за 4 години този човек не е предприел нищо сериозно , в смисъл сгодени ли сте, пръстен има ли?

# 4
За, но все пак за 4 години този човек не е предприел нищо сериозно , в смисъл сгодени ли сте, пръстен има ли?
Ами точно когато щях да се прибирам за изследвания той щеше да се прибере половин месец след мен и искаше да ходим на Гърция на море като в планирал там да ми предложи брак и дори беше споделил това със семейството си, но като станаха тези неща и се разделихме им се беше обадил да им каже просто че няма да се случат тези неща без да се обяснява на тях защо и така нататък

# 5
  • Melmak
Не знам да има начин да накараш някой да прости. Човекът е наранен, нормално е. Ако ти беше на негово място, как щеше да се чувстваш?

# 6
Не знам да има начин да накараш някой да прости. Човекът е наранен, нормално е. Ако ти беше на негово място, как щеше да се чувстваш?
Сто процента като него, дори щях и да избухна , но минаха близо два месеца и след като знам , че го обичам още и мисля за него, както той е Казвал това за мене може би щях да се боря в случая.

# 7
Няма как да си върнеш доверието му, ако той сам не реши да ти вярва отново.
Как за 1-2 месеца започна да ти липсва писането с него? Тука нещо послъгваш. Имала си нужда от чуждо внимание явно.
Като цяло човек ги мисли тези неща преди да скочи – какво рискува и какво печели от подобни комуникации.
Аз на негово място вероятно не бих ти дал втори шанс.
Той си знае, но никога няма да е същото – да.
Разбирам да сте били разделени над година, пък да ти втръсне и да си жертваш връзката. Но, ако само за няколко месеца разделени имаш нужда чуждо мъжко внимание, не е добре работата.

# 8
Няма как да си върнеш доверието му, ако той сам не реши да ти вярва отново.
Как за 1-2 месеца започна да ти липсва писането с него? Тука нещо послъгваш. Имала си нужда от чуждо внимание явно.
Като цяло човек ги мисли тези неща преди да скочи – какво рискува и какво печели от подобни комуникации.
Аз на негово място вероятно не бих ти дал втори шанс.
Той си знае, но никога няма да е същото – да.
Разбирам да сте били разделени над година, пък да ти втръсне и да си жертваш връзката. Но, ако само за няколко месеца разделени имаш нужда чуждо мъжко внимание, не е добре работата.
Не сме били разделени, живеехме си заедно и работехме в чужбина и в един момент аз просто започнах писане с друг в продължение на 2 седмици е било писането. Няма какво да послъгвам, да виновна съм и го осъзнавам напълно. Не пиша тук, за да ме съдите, а да ми дадете мнение по темата. Както казах, бях при него на гости като се прибра за почивка изкарахме си супер и вечерта преди да си тръгна доста си говорихме и плакахме двамата като деца, като той ми каза, че си ме обича, просто не знае дали ще може да забрави за това случило се. Сега като му казах, че съм готова да замина заради това вя си върна доверието му и да оправим връзката си, той каза че го е страх да не се случи отново нещо такова както и аз казах,че и мене ме е страх, за да не стане накрая да бъдем разочаровани ако не се получи, но му казах, че съм готова да рискувам само и само за да ви върнем връзката.

# 9
  • Melmak
Не знам какъв съвет да ти дадем. Всеки в неговата ситуация би бил наранен. Някои обаче ще те изтрият от живота си и повече няма да искат да знаят коя си.

# 10
Хептен значи. С него си, но се гушкаш с други по чата. Simple Smile
Още ли питаш какво да направиш?

# 11
Ама то ( с уговорката, че не знаем за какво сте си чатили) нищо не е станало все пак.  Даже може да се каже, че този чат е нещо като пробен камък за връзката ви. Но си зависи от човека как ще го приеме. И от темите в чата, де.

# 12
  • Пловдив
Да не те съдим ама да дадем мнение как да оправиш връзката.

1.Вземи си свали егото ,че кандидат тъпкача  много ти е го вдигнал.
2.Щрак , щрак направихме магия и връзката ти е спасена ....гаджето ти те чака в караваната да му престанеш
3.Добре ,че това се е случило преди брака ,че щеше да затриеш още животи

Не те съдя ....давам мнение.Не ми се сърди 🙄

# 13
Ама то ( с уговорката, че не знаем за какво сте си чатили) нищо не е станало все пак.  Даже може да се каже, че този чат е нещо като пробен камък за връзката ви. Но си зависи от човека как ще го приеме. И от темите в чата, де.
Да доста мисля нещата и стигам все до това, което каза , че е нещо като пробен камък за връзката и съм ясно осъзната че направих най голямата си грешка до сега в живота и искам просто да я поправя, защото човек отсреща казва че си ме обича просто му е трудно да забрави ...
Да не те съдим ама да дадем мнение как да оправиш връзката.

1.Вземи си свали егото ,че кандидат тъпкача  много ти е го вдигнал.
2.Щрак , щрак направихме магия и връзката ти е спасена ....гаджето ти те чака в караваната да му престанеш
3.Добре ,че това се е случило преди брака ,че щеше да затриеш още животи

Не те съдя ....давам мнение.Не ми се сърди 🙄
Ами тъпкача никак не ми е вдигнал егото. И да от една страна добре че е преди брака, а от друга може би както казаха в тест за връзката ни дали може да издържи на този проблем ако мога така да нарека.

# 14
  • Пловдив
Баси якото .....ако не бяха ти открили чата най вероятно щеше и да се гушкаш и да си направиш всичко каквото искаш ........ама иначе си му викай на *********** "пробен камък" , може пък да ти е по спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт