Изневяра..

• 2 778
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
То хубаво, всички правим грешки.
Не е в това проблема.
Проблемът е показателен за връзката ви, да. Ти се мяташ лесно на врата на друг още като сте в розовия период. А после какво остава.
Лично аз на негово място може и да те оставя покрай себе си, ако имам хубав секс с теб, но брак определено няма да ти предложа.
Искрено и лично.

# 16
  • Paris, France
Доверие трудно се печели и лесно се губи.

А каква е причината да се сваляш с други мъже в чатовете и да си гостувате за срещи, прегръдки и целувки? Как се стигна до такива разговори? Как се запозна с другия мъж? Случайно в сайт като фейсбук ли или си направи профил в сайт за запознанства?

Пишеш, че те е страх да не се повтори това, което си направила. Имаш желание да го правиш редовно ли? Имам приятелка, която се гъбарка редовно в сайтове за запознанства и партньорът и е ОК с това. Чеше си егото според него. Ще трябва да си намериш мъж, който да си затваря очите за дейностите ти  online.

Мисля, че ще те прибере да живеете заедно като отидеш, защото кандидатки за живот в каравана няма в голям брой. Не зная дали оттук нататък ще вижда в тебе жена, с която да гради семейство и майка на детето си.

Вие още не сте готови за деца и работата ви не го позволява. Изчакай да се устоите, да уседнете в собствено жилище и тогава.

Тебе хем те сърби, хем те боли. От два стола се пада на земята.

# 17
Тя е паднала вече.
Иска пак да седне на първия, ама...

# 18
Доверие трудно се печели и лесно се губи.

А каква е причината да се сваляш с други мъже в чатовете и да си гостувате за срещи, прегръдки и целувки? Как се стигна до такива разговори? Как се запозна с другия мъж? Случайно в сайт като фейсбук ли или си направи профил в сайт за запознанства?

Пишеш, че те е страх да не се повтори това, което си направила. Имаш желание да го правиш редовно ли? Имам приятелка, която се гъбарка редовно в сайтове за запознанства и партньорът и е ОК с това. Чеше си егото според него. Ще трябва да си намериш мъж, който да си затваря очите за дейностите ти  online.

Мисля, че ще те прибере да живеете заедно като отидеш, защото кандидатки за живот в каравана няма в голям брой. Не зная дали оттук нататък ще вижда в тебе жена, с която да гради семейство и майка на детето си.

Вие още не сте готови за деца и работата ви не го позволява. Изчакай да се устоите, да уседнете в собствено жилище и тогава.

Тебе хем те сърби, хем те боли. От два стола се пада на земята.
Четете хубаво моля ви, не мене ме е страх да не се повтори това, него го е страх, а аз написах че мене ме е страх да не стане така че отида там ще ни е пак хубаво както тази една седмица в която му бях на гости и в един момент да не минат месеци и той да каже ами не мога да забравя излишно е. От това казах че ме е страх да не се разочароваме двамата накрая, а него го е страх да не направя същата тъпотия. След случилото се , дори не искам и да си помислям да повтарям такива глупави грешки. Съжалявам много за постъпката си и затова искам да си върна връзката.

# 19
  • София
Реално физическа изневяра има ли?

Ако искаш да си с него - заминавай. На чат няма да се оправите. И очи, които не се виждат се забравят.

От друга страна, виждаш ли бъдеще с него, дето живее в каравана парк и работи на полето? Четири години какво чакахте, че не се ориентирахте за дом и семейство?

# 20
  • София
Ти си била при него и уж ти е било хубаво, но си се сваляла с друг. Ако не те беше хванал и друго щеше да направиш.
Аз на негово място нямаше да остана с теб.

И другото обаче е вярно. За 4 години живот в каравана и работа на полето, без перспективи, хич не се изненадвам, че се оглеждаш за друг. Стига и той да не е от същия социален кръг.
Дори и да остане с теб, така ли ще я карате, че и деца искаш да отглеждате? И тях ли в караваната ще гледате, докато берете ягоди и артишок?

На колко години сте и двамата?

# 21
Няма значение дали изневярата е физическа или емоционална, изневярата си е изневяра. Доверието се губи лесно, но се печели трудно. Ако вашият партньор не беше видял чатовете, вие нямаше да му кажете, нито щяхте сега да пишете подобна тема. Не изглежда като да сте осъзнали колко голяма грешка сте направили, по-скоро вече няма какво да си дадете един на друг във връзката и търсите утеха другаде. Четири години са достатъчно дълъг период, за да осъзнаете какво искате и да предприемете стъпка напред - към брак и деца.

# 22
Реално физическа изневяра има ли?

Ако искаш да си с него - заминавай. На чат няма да се оправите. И очи, които не се виждат се забравят.

От друга страна, виждаш ли бъдеще с него, дето живее в каравана парк и работи на полето? Четири години какво чакахте, че не се ориентирахте за дом и семейство?
Нямало е физическа изневяра и както другите пишат нямаше да стигна до физическа изневяра с другия човек, може би просто си се забавлявах така да кажа с това писане дори съм нямала някви намерения да зарязвам моя си човек някога. Да виждам бъдеще с него и точно както каза ти очи които не се виждат се забравят заради това искам да отида да сме си заедно и с леки стъпки да оправим отношенията си, защото когато сега бях за седмица и прекарахме заедно ние си бяхме така все едно не сме се разделяли. Благодаря ти много, може би само твоя отговор ми дава някаква надежда да рискувам и да не ме е страх да опитам да отида и оправим отношенията си.

# 23
  • София
Момиче, нищо не е станало, купувай билет и заминавай.
Поднеси извинения, кажи му, че си си взела урока и това повече няма да се повтори.
И недей се изживява, като най- големия провал. Помоли го да остане зад вас и да продължите напред. Обаче, наистина да остане там.

После говорете за бъдещето, че тоя зор поне да си струва. Искай яснота.

# 24
Момиче, нищо не е станало, купувай билет и заминавай.
Поднеси извинения, кажи му, че си си взела урока и това повече няма да се повтори.
И недей се изживява, като най- големия провал. Помоли го да остане зад вас и да продължите напред. Обаче, наистина да остане там.

После говорете за бъдещето, че тоя зор поне да си струва. Искай яснота.
Точно това искам да оправим нещата и да се пуснем в бъдещето с разговори и дори действия. Благодаря ти много, надявам се да има повече хора като теб! Оценявам доброто ти намерение към мен и съм благодарна,че в свят като този има хоеа като теб.

# 25
Щом не се е стигало до физическа изневяра, според мен може да се оправите. Но както те посъветваха по-горе, отивай при него. Няма как да го накараш да ти вярва пак, доверието се гради. Така че имай търпение, предполагам че с времето нещата ще разминат.

# 26
Моето заключение е, че грамотните мъже са с предимство.
Ако пък и в мерена реч могат да пишат (стихчета там, закачки) направо са неотразими.

# 27
Понеже последната година ми се пострупаха доста неща - лъжи, тайни, задкулисния от приятелка, друга приятелка, партньор, неговите близки (независими едни от други неща), мога само да кажа, че загубеното доверие е загубено и ако щът червен килим да постелят все тая. Няма нужда, няма и смисъл...., ни от извинения, ни от старание, ни от доказване вече! Затваряш страницата и продължаваш напред!

# 28
Като ми напише някой – щом няма физическа изневяра, значи нищо не е. Значи точно това значи. Вече са ти изневерили. Избори...

# 29
Не че не е нищо, напротив,  но определено според мен е преодолимо, щом се обичат.

Общи условия

Активация на акаунт