Изневяра..

• 2 778
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не знам да има начин да накараш някой да прости. Човекът е наранен, нормално е. Ако ти беше на негово място, как щеше да се чувстваш?
Сто процента като него, дори щях и да избухна , но минаха близо два месеца и след като знам , че го обичам още и мисля за него, както той е Казвал това за мене може би щях да се боря в случая.

Повръща ми се.

Иначе, успех! Дано е по-прост от теб, за да ти прости.

# 46
На мен ми е интересно с този другия защо се е разсъхнала работата и не са стигнали доникъде. Значи авторката така си чати без да се кани реално да се вижда, колкото да и обръща някой внимание. Или пък мислеше да се прехвърлиш на него?

Колкото до титуляра, щом е склонен, отивай при него пък то ще си покаже. В края на краищата нищо не се е случило, дума дупка не прави. Но спри да лазиш и да се извиняваш, че ще ти го изкара през носа занапред, пък може да тръгне и да връща, знам ли, средата е такава. Кажи - сбърках, но нямаше нищо да направя, защото избирам теб.

# 47
Разсъхнала се е, защото приятелят ѝ е прочел чата и тя от кумова срама спряла.

# 48
  • Бургас
И да те прибере в караваната при него едва ли ще се оправят нещата в дългосрочен план. Трябва да е много кух да ти предложи брак след случката.

# 49
Мненията на авторката са противоречиви и не става ясно дали са били разделени 1-2 месеца, когато е започнала да си пише с другия мъж. Дори и да са били разделени година, ако наистина го е обичала и е виждала бъдеще с него, не би потърсила внимание от друг. Тя казва, че й липсвало писането с него, което показва, че очаква той, въпреки натоварената си работа, да й отделя достатъчно време и внимание, за да не кривне от правия път. Това обаче не е ученическа връзка, в която си пишат по цял ден и нощ и после заспиват над уроците.
Ако утре имат дете и той се наложи да работи дори на две места, за да издържа семейството, какво тогава? Пак ли ще кривне, защото романтиката е изчезнала и той не й помага достатъчно с детето? И за какво борене става дума, след като съвсем съзнателно е избрала да си пише с друг? Това не е моментна кавга за битовизми или изблик на ревност, при който някой от двамата може да направи компромис с егото си заради връзката и да продължат заедно. Тук става дума за осъзнат избор, който говори сам по себе си.

# 50
Нищо не се е случило, защото е трудно от каравана на полето да прелетиш за едното ....ъъъ виждане. Можеше да завърти флирт с някой съсед по каравана, но сигурно не е имало нищо подходящо. Тежка работа, скучен живот, притеснения за здравето, решила е да се разведри. Simple Smile. Неподходящ метод, но на полето няма скачане с бънджи, гмуркане и рисуване с вино Grinning.
Всъщност ми стана жал.

# 51
Заключено по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт