Скапано семеиство

• 3 640
  • 7
  •   1
Отговори
Момичета даите ми савет а мажат ми не спим заедно от месеци наред аз дпя с детето в спалната тои в хола и лошото е че ни е много добре така аз незнам маи ще трябва да се разделим не го обичам тои сам ди го ваправи даите савет

# 1
Ами остави детето да спи само и спи с мъжа си.
Защо мислиш, че на съпругът ти му е добре, че си му спряла секса?

# 2
  • София
Сексът да ти беше кусура…

# 3
Гледам да съм по-добър човек, и от гледна точка да не се вглъбявам в правописа на хората ( моят далеч не е перфектен).... но когато ми е трудно да вникна в това какво е искал да каже автора, не са добре нещата - това като конструктивна критика Simple Smile
По темата - с жена ми сме от над 12 години заедно, имаме бебе на 9 месеца. Случва се, понякога, да заспя на дивана, дали от умора, дали в този ден така се е случило, че лягам по-късно и от съобразителност да не събудя жена ми и бебето. Но, това въобще не е проблем, по отношение на интимността, даже пост-раждане, сме по-интимни Simple Smile . Много е важно да сте екип - ако единия поема огромна/цялата тежест, по отношение на бебе-гледане, както и на домакинство, няма как да не е смазан и, съответно, надали ще изгаря от желание за интимност. Говорете, направете промени - например чрез разпределяне на задачи и, оттам, намиране на повече време/енергия. Успех!

# 4
  • София/Севлиево
Аз това едва го разчетох(а хич не придирям толкова за правопис,ама това нещо не се чете).Но и аз от повече от 17 години не спя в една стая с мъжът ми, защото имаме огромни различия-той ляга късно,става през нощта, сутрин се събужда поне половин час преди мен,а аз спя леко и като се събудя после не мога да заспя дълго.Затова когато големия се роди спях с него,сега спя с малкия,като порасне още малко ще спя в отделна стая,но при мъжът ми не.Това че спим отделно по никакъв начин не влияе в отрицателна посока на отношенията ни.

# 5
ММ много хърка, доста често пъти "се изнасям" в другата стая. От 12г сме заедно, имаме дете на 4г. Но, по описаното от теб става ясно, че не го обичаш. Тогава да, по-добре е да се разделите.

# 6
Сексът да ти беше кусура…
Тооооо.. за онуй…. ГрАмотност  не трябва.

Иначе по темата. Откакто сме заедно с ММ (над 2 г) още от началото му казах, че за мен не е ок спане отделно.
ТВ има в хола, не иска в спалнята, то и няма къде да се сложи. Аз тв не гледам, но той често след работа иска да си пусне нещо след като се навечеряме. Аз съм в спалнята обикновено си гледам нещо на таблета или си чета книга. Само че той може да заспи от раз😀 и понякога се е случвало да спи на дивяна. Понякога го будех, зависи колко дълбоко е заспал, понякога си взимах нещата и си лягах до него там.
Обяснила съм му, че за мен е много важно да си лягаме заедно. Иначе спим с отделни завивки, тъй като имаме различна нужда от завиване, завивките ни са с различна дебелина, но за мен е достатъчно да си докоснем петичките😀 от време на време му примрънквам да ме погушка, защото заспивам по-лесно така.
Откакто имаме бебе сме спали отделно само когато беше болен и когато бебето е имало много силни колики, пък сме уморени, тогава единия я взима и спят в хола, после обратното. Например аз спях в хола някоя вечер през седмицата, после той уикендите, за да мога да възстановя малко сили.
Но следващите вечери сме си заедно в леглото.
Аз съм тази дето заспива късно, гледам си нещо на слушалки, чета книга. Той пък хърка. Мисля, че само веднъж се изнесох в хола заради хъркането му, когато бях бременна и много уморена😀
Всеки има различни нужди, за мен спането заедно е много важно.
Секс правите ли? То не е само спалнята за секс. Може да се прави навсякъде. Ако това куца вече е друго.
С какво си го е направил той? Какво се е случило между вас?
Говорили ли сте за отношенията ви?

# 7
  • София
Въпросът ти е неправилен: не е какво да правя (към нас), а какво искам(към себе си)! Искаш ли да си с този мъж? Искаш ли да живееш с него изобщо? Искаш ли друг мъж, който да не спи на дивана, а до теб? Изобщо не става въпрос за мъжа тук, а за твоето виждане какъв искаш да е живота ти. Наясно ли си?
Тука може всеки да ти каже нещо различно: иди спи при него на дивана, махни детето викни го при себе си, разведи се. Кое е нещото което ти искаш? Формулирай го ясно и направи него!

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 09:33 от Линдичка

Общи условия

Активация на акаунт