Изневяра..

• 2 778
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Като ми напише някой – щом няма физическа изневяра, значи нищо не е. Значи точно това значи. Вече са ти изневерили. Избори...
О да категорично и за мене това е изневяра. Но просто съм осъзнала грешката си и искам да се боря за тази любов която знам че има между двама ни това е. Нараних го доста надали ще прости лесно или ще забрави, но мисля че съм длъжна да опитам всичко щом го искам толкова силно.

# 31
Като ми напише някой – щом няма физическа изневяра, значи нищо не е. Значи точно това значи. Вече са ти изневерили. Избори...
О да категорично и за мене това е изневяра. Но просто съм осъзнала грешката си и искам да се боря за тази любов която знам че има между двама ни това е. Нараних го доста надали ще прости лесно или ще забрави, но мисля че съм длъжна да опитам всичко щом го искам толкова силно.

Така е! Бори се, успех! И не го наранявай повече.

# 32
Според мен не се жени и събирай с този човек. Той вероятно е свестен, но на 4-та година имаш очи за друг. Даже сама го търсиш - не е някой да се е натискал отвън. За да стигнеш до тук, нещо в твоя човек не ти е достатъчно. Не е ТВОЯ човек.
Че за 4 години вече се оглеждаш - представи си след 10-15-30!

# 33
  • Sofia
Според мен не се жени и събирай с този човек. Той вероятно е свестен, но на 4-та година имаш очи за друг. Даже сама го търсиш - не е някой да се е натискал отвън. За да стигнеш до тук, нещо в твоя човек не ти е достатъчно. Не е ТВОЯ човек.

И аз съм на това мнение, когато човек обича истински и е удовлетворен от връзката, не му минава и през ум да погледне настрани - какво остава пък едва в началото на връзката, когато все още интересът към другия е голям.

Звучи ми малко като малко дете, което не се интересува от играчката си, ама в момента, в който разбира, че майка му иска да я изхвърли (именно поради тази причина), изведнъж това става любимата играчка и започва едно тръшкане, че си я иска.

Моето мнение е, че времето на тази връзка е отминало - 4 години и никакво развитие, той вече е изгубил доверие (което трудно би се върнало), а тя щом е търсила внимание от друг, значи определено неговото вече не й е достатъчно (тоест въпрос на време нещата да се повторят). С други думи - загубена кауза.

# 34
  • Paris, France
Това е и моето мнение.

А за живота в каравана - познавам ветеринарен лекар, който половин година така живее и ходи по фермите. Изкарва много добри пари и си има жена и дете. Казвал ми е, че трудно е намерил жена, но е женен щастливо.

А Горджи е права - нищо няма да загуби ако иде. Поне ще се разберат дали да останат заедно. Аз лично не бих имала очи да ида при мъж ако ме е хванал в подобна дейност, макар и да няма физическа изневяра. Също не бих останала с мъж, за когото съм разбрала, че си чати с жена и се уговарят да се прегръщат и целуват.

# 35
Вие сериозно ли оневинявате постъпката й само защото не е спала с въпросният?
За мен пък емоционалната изневяра е далеч по-тежка от физическата, ама хора всякакви.
И аз съм на мнение да се разделят. Четири години връзка в застой - дори годеж няма, на нея й шарят очите за друг.
Умряла работа.

# 36
"а аз написах че мене ме е страх да не стане така че отида там ще ни е пак хубаво както тази една седмица в която му бях на гости и в един момент да не минат месеци и той да каже ами не мога да забравя излишно е. "

Това показва мисленето ти. Т.е. уж го обичаш, ама да не стане еди как си. Първо, ако наистина го обичаше нямаше да го направиш. Както се казва, в главата ти щеше да е само той. Ти можеш да осъзнаваш грешката си, но не мисля, че е "напълно". Една връзка се вижда каква е в трудните моменти. Вие сте имали такъв и ти си сбъркала. Туй то. И да ти каже "не мога да забравя излишно е" не бих казал, че е виновен. Разбира се, погледнато през твоите очи ще изглежда като: ама защо ми даде надежда, ама защо се съгласи да дойда при теб, ама защо правихме това, защо правихме онова.
Замисли се, за малко се връщаш в БГ и хоп, проблем, какво ще си помисли следващия път той, ако се наложи да се върнеш в БГ.
Ако е свестен човекът и се бори, сега вярно, че на полето, но не може всички да са милионери. При всеки следващ, който ти обърне внимание пак може да се повтори същото. Много хора говорят, че са си разбрали грешката пък след 5-10 години изведнъж бели петна.
Една съфорумка го е написала много правилно:
Доверието е костта, която се чупи най-лесно, зазадравява най-трудно и винаги накриво.

# 37
Въпросът е как, с кого и къде щеше да си днес, ако приятелят не беше видял чата с въпросния мъж.
Защото тая тема можеше и да я няма, ако приятелят нямаше идея за тези писаници. Или даже да имаме друга - като  стотиците теми на поредната оттегчена и недооценена дама, която е намерила внимание от вън.
Не знам какво може да се каже и как да се подберат думите за да се извиниш на човека отсреща, но имай в предвид, че той може да е забравил много от "хубавите"' моменти през тези четири години, но ще е изключително трудно да изтрие от паметта си това, което е видял в чата. Всичко зависи от това какво сте си писали.
Аз също съм си писал с жени, но винаги съм бил с настройката, че това което е написано не трябва да е обида, неприятна изненада или шок, ако жена ми го прочете.
В шибания чат е заровено кучето. Но пък всеки има различен праг на прошка. Също зависи и до колко около него има други жени, които предизвикват и биха откликнали на малко мъжко внимание. Ако е на самотен остров ще прости много по-лесно, от колкото ако е едиснтвен мъж в компанията на десет трийсет-годишни необвързани жени.

# 38
Не се е стигнало до физическа изневяра, защото мъжът е видял чатовете и е прекъснал аферата преди да се консумира. Две седмици чатили и се уговаряли за целувки и гушкане. Много ясно, че е щяло да се случи, да не сте деца на по пет години, че да си останете с приказките само.

Ти познаваш човека с когото уж си и знаеш доколко и какво може да толерира и преглъща. Аз за себе си знам, че никакъв вид изневяра и мишкуване зад гърба ми не прощавам, ако ще да умирам от любов. Злопаметна съм, не мога да забравя и не мога да простя. Само веднъж ми се е случвало и за късмет още в първата ми сериозна връзка. Оттогва си знам и предупреждавам, че изневяра и свалки не толерирам. Ако приятелят ти е с такава нагласа, нямаш шанс. Както Базила каза, ако му харесва секса, може да те държи още малко, но забрави за брак и бъдеще с него.

Също мисля, че хората не се променят и щом имаш склонност да ти шарят очите и ръцете, това ще се повтори и потрети. Ще спреш за малко, ако той те приеме обратно, защото в момента си в шок, че са изтекли чатовете, после ще се успокоиш и ще тръгнеш да гониш дивото.
За мен тази връзка е на доизживяване. Много е унизително положението за този мъж, загубено доверие няма как да се върне.

Ако обаче много държиш да се излагаш още, купувай билет и отивай при него в караваната и се опитвай да оправяш нещата. Препоръчвам да не му се извиняваш и молиш всеки ден, проведете един разговор, обясни му каквото искаш и затвори тази страница. Опитай да не се държиш гузно и подчинено, защото на такава база отношения не се градят. Оттам нататък, топката е в неговото поле.

Измъчена работа..

# 39
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Дами, знам че повечето ще ме съдите и то със право, дори аз самата си се съдя. Днес направих профил тук, вече не съм на себе си и ще ви разкажа историята си. Имах 4 годишна връзка, всичко беше супер до момента, в който започнах да си чатя с друг мъж и приятеля ми видя всички чатове. Мислех го доста, защо съм го направила и така нататък. Явно е взело да ми липсва внимание на писането, което имахме с него преди. Глупаво е, знам. Опитвам да оправя връзката си по всякакъв начин. Не искам да губя този човек, след всичко случило се осъзнах, че по голям балък от мене няма и че само този човек искам за мъж и баща на децата ми. Трудно ми е да споделя на някой, затова ви моля за съвет. Говорих с него той е в чужбина там работихме, казах му, че съм готова да отида да работя пак там, само и само за да си оправим отношенията и всичко са бъде по хубаво и от преди. Той отговори, че не може да ми каже ела както преди го е казвал и искал, но и ако отида няма да позволи да живея другаде освен при него.
Защото там където работим е земеделие и фабрика естествено се живее в каравани, стаи за двама души и така нататък. Аз му казах, че иска не иска ще отида просто да съм там да пробвам дори и от далеч да оправя нещата между нас.
Скрит текст:
И това беше отговора му, че не би мв пуснал да живея в стая за двама, а ще си живея при него в каравана,но му е много трудно да забрави случилото се. Казва, че когато се завърнал там отново си спомнил случката и е станал доста безразличен към всичко и всеки след това. Имаше ми голямо доверие. Преди да замине пак ходих при него да се видим и вечерта преди да си замина плакахме много двамата, знам че ме обича и той си го каза,но му е трудно и го е страх,че няма да може да забрави случката, макар да е било само писане в чатовете имаше писане за гушкане виждане, което не се е случвало де, но след всичко прочетено казва,че не може да знае вече какво съм правела без негово присъствие и е прав. Разбирам го,но искам да си върна човека и доверието му отново към мен. Как да го направя, моля помогнете ми....

Иди, иди. Ще се оправите, спокойно. Друга няма да му върже.

# 40
  • Сф
Как така нямало да те пусне в стая за двама освен при него, ако работиш там. Ти изобщо имаш ли какво да правиш и работиш без мъж тук или в чужбина? На по колко години сте? Щели да се женят, щели да се връщат , то 4 години - нищо. Баш така се разпадат много чужбински връзки и без чатове.
Никога не бих се натрапила на някой, който не е сигурен какво иска. Като искаш върви там ,но самостоятелно, без да си зависима от него и виж какво се случва.

# 41
Помисли добре!
Този човек те обича. Ти си го наранила. Ти ако го обичаш, не би следвало да го нараняваш, но понякога стават грешки. Помисли добре силно ли го обичаш и държиш ли на него? Ако е така и мислиш , че пак би го наранила, по-добре бягай. Ако си преживяла катарзиса и искаш да продължите заедно просто трябва да му дадеш време и знай, че наистина ще трябва да положиш усилия за да му възвърнеш доверието, като трябва да си наясно, че няма да бъде "както преди" . Това ще бъде цената, която ще трябва да платиш . Въпросът е дали си готова на това. Съществува вариант е и той да не успее да го приеме. За това също трябва да си готова. Всчко се "плаща" на този свят. Рано или късно...

# 42
Аз това не разбрах: с него си, обичаш го, искате да се жените, един вид да сте заедно цял живот - за какъв дявол чатиш с друг и мечтаеш да гушкаш този друг? Ей това не ми стана ясно. Защо? Какво не беше наред тогава? Това не се е променило, нещото, заради което си мечтала да правиш секс с другия мъж, независимо какво твърдиш и убеждаваш себе си и него в момента.

# 43
Много жени търсят мъжко внимание в тежък за тях момент – смърт на близък, временно заболяване, безработица и какво ли не. Нещо като вид компенсация.
Което пък говори, че не ти е толкоз близък и обичен основния партньор щом търсиш утеха в други мъже. Та – нещо не достига в тази връзка. Ред сълзи и ред сополи действат пречистващо, но не работят дългосрочно, ако няма истинска спойка между вас.

# 44
  • София
Тя даже и утеха не е търсила, а си е платила с другия, докато още е живяла с гаджето си, дори уж щастливо са живели.

Общи условия

Активация на акаунт