Обича ли ме изобщо?

• 3 908
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Това че я е запознал с всичките си приятели ме обърка, а уж го било срам.

# 16
Може да не обича да "докладва" всичко в социалните мрежи и да се афишира. Може да си е такъв по характер, може да не му дреме. Няма как да знаем. Аз имах приятел, който не ми казваше, че ме обича и не ми направи нито  комплимент, но до ден днешен, дори след толкова години не се и съмнявам ,  че е имал силни чувства. То си личи. Може би наистина се срамува. Може би ти липсва самочувствие и се чувстваш несигурна. Може да го питаш,  просто.
Аз също не съм по словоизлеянията.И да имам чувства, не обичам да се обяснявам и когато, някой е имал подобни очаквания от мен, ме е отблъсквал.

# 17
  • Банско
Колко по-видно трябва да стане, че да се усетиш!? Явно повечето жени са си мазохисти, като гледам какви теми се пускат тук. Не мога да си помисля само да съм в такава ситуация, камо ли пък да ми се случва и аз пак да си задавам въпроса: " Абе това момче обича ли ме"!?
Мисля, си дали сега вече като си пуснала тема тук, ще се сетиш какво трябва да направиш?

# 18
  • София
То ти сама си си отговорила. Щом не се чувстваш добре с този господин го разкарай. Млада си, ще си намериш някой всеотдаен като теб, с който ще се обичате наистина.

# 19
Не заливай мъж с подаръци и комплименти с цел да ти върне жеста. В любовта танто за танто не работи. Тоест не можеш да накараш някого да се чувства и държи по определен начин. Ако не му идва отвътре, най-много да му досадиш с подаръци и комплименти.
Аз съм против жената да тръгне с голямата кошница с подаръци и поставяне на пиедестал, така отнемаш на мъжа инициативата и мотивацията.
Ако си много влюбена и иначе си прекарвате приятно, можеш да му кажеш в прав текст, че обичаш такива и такива жестове, подаръци, изненади, цветя…
Ако те търси само за секс и не правите нищо заедно, то ти си необвързана.

# 20
  • София
На тази възраст се предполага, че още не сте и двамата напълно финансово независими, за да се "замеряте" с подаръци.
Иначе те е запознал с обкръжението си и явно не го е срам, но много хора не обичат да си оповестяват живота в социалните мрежи, пък и вие сте гаджета, не семейство.
Какво разбираш под това, че не се интересува от теб?
Надали звъни и казва: "Здрасти, хайде да правим секс." И после "Чао.". Все някаква комуникация има между вас, съдейки по запознаването с приятелите.
Ще поясниш ли?

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 18:10 от Fever Ray

# 21
Момичето така разсъждава, защото той отказва да обяви връзката им в социалните мрежи. На 19 години това е напълно нормално, щеше да е странно, ако мислеше по същия начин на 29.

# 22
  • София
На никоя възраст не е нормално да живееш в социалните мрежи и да си развяваш там всичко.
И пак на всяка възраст не е нормално да очакваш всяко гадже да се обявява като обвързано с теб и да се обяснява на роднини, баби, стринки, защото в социалните мрежи често младежите не общуват само с приятели, а също с близки и далечни свои роднини.

# 23
Не, не е нормално да съди само по липсата на снимки и статус в социалните мрежи за чувствата му към нея. Даже е изключително ненормално за мен и ако някой ми го каже и изисква от мен, аз лично ще го разкарам. Това е навлизане в личното пространство, държане на сметка и престъпване на граници. На каквато и възраст да са участниците, за мен е недопустимо такова обсебване и изискване за излагане на личния живот на показ.

Има хора, които живеят в социалните мрежи, но има и такива, на които им е важно личния им живот да бъде защитен. В случая мъжът я запознал с приятелите си, но не си променил статуса във фейсбук и това е голям проблем за авторката. Ами на негово място, аз няма да се занимавам с нея дори и за секс. Обсебваща, мрънкаща, изискваща и само на 19 години и едва в началото на връзката. Представям си какво ще е нататък.

# 24
Момичето така разсъждава, защото той отказва да обяви връзката им в социалните мрежи. На 19 години това е напълно нормално, щеше да е странно, ако мислеше по същия начин на 29.

Между другото ако и на 29 не обявиш връзката си също е толкова съмнително.
Бившият ми нарочно ме криеше, за да може да кръшка и да си пише с други пък аз патицата вярвах, че съм много "възвишена" като не му мрънкам, че не е обявил връзката ни онлайн.

# 25
Това, че някои хора се скатават далеч не значи, че всеки трябва да "обявява" връзката си някъде Wink

# 26
Това, че някои хора се скатават далеч не значи, че всеки трябва да "обявява" връзката си някъде Wink

Едно е да не искаш да обяваваш наскоро започнала връзка защото не знаеш как ще се развие, друго е обаче (например след период от 6 месеца, което за мен си е сериозна връзка, а не просто секс) да обясняваш разни глупости как това не било за тебе.
Ама да чукаш на аванта може?! А да заявиш пред всички, че си във връзка "не може"?
Нали друго си е да се правиш на необвързан и да си чатиш с още сто жени докато обясняваш на малоумната си приятелка как "прекалявала".

# 27
Ми. Не, не виждам защо да е друго. Поне моето разбиране е такова и винаги е било такова Simple Smile А аз ползвам фейсбук от зората му, когато беше на мода всичко да се споделя Simple Smile И снимки нямам качени със съпругът си нито преди, нито след като се оженихме. Че и халки не носим, ама да не размиваме. Само че си имаме паролите на телефоните, на компютрите, пишем на хора от профилите един на друг, ако някой е със заети ръце и трябва да отговори и т.н.  Simple Smile

Да, искрено смятам, че това какво пише в социалните мрежи не може да бъде меродавно за отношението на партньора към връзката. Хората изневеряват след 20 години граждански брак, а едно "обвързан" във фейсбук ще ги спре? Това е като тъпотията с "не можеш да излизаш, ако има жени в компанията" или "не можеш да ходиш на тиймбилдинг". Или за жените  "ти няма да се обличаш така" Simple Smile Човек иска ли да изневери - ще. Ще лъже, ще маже, ще си намери алиби. Ако му е слаб ангела е все тая какво къде пише, какво му се забранява и какво обещава. Ако не му е - късметче Simple Smile

Нито твоят, нито моят случай са меродавни, разбира се, всеки има своите разбирания и нужди. Има ги и едните, и другите. Казвам само, че за мен не е червен флаг, ако някой не си смени статуса, но е червен флаг, ако ми дудне и ми извива ръцете с "ти не ме обичаш!" Simple Smile И "обвързан" не слага катинар на панталона Simple Smile

Ps: сега се замислям, че може би има разлика между статуси "необвързан" и никакъв.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 08:08 от Inferiya

# 28
Тя, че прекалява – прекалява, но това не значи че и той е цвете. Може и на Ариел варианта да е валиден.
Затова – в реала е истината.

# 29
Мъж който е влюбен прави жестове, изненади, подаръци. Старае се и иска цялото ти време и внимание. Мъж който е влюбен е готов на всичко за една жена, иска да я покаже на целия свят. Иска да споделя моментите, излизанията с приятели, празниците и времето с роднини, хобитата си.

Общи условия

Активация на акаунт